עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    טונה סטארקיסט מציגה: מתכונים לשבירת הצום

    0 תגובות   יום ראשון, 9/10/16, 17:50

     

     

    אנשים רבים מתקשים להתמודד עם צום יום כיפור. כדי לעבור אותו בקלות צריך להיערך נכון מבחינת תזונתית. חשוב להרכיב את הארוחה המפסקת באופן הנכון וגם לדעת איך ל'שבור את הצום' בסופו. רותי אבירי, הדיאטנית הקלינית של טונה סטארקיסט, מציינת ששבירה נכונה של הצום נעשית על ידי שתיית כוס של משקה בטמפרטורת החדר, רצוי ממותק, לצד אכילת פרוסת עוגה או עוגיה. שעה מאוחר יותר יש לאכול ארוחה קלה המכילה חלבונים, טונה וירקות. להלן שני מתכונים פשוטים להכנה בעלי רכיבים חיוניים לאיזון הגוף לאחר הצום:

     

     

    ''

     

    לביבות טונה, בטטה ותפוחי אדמה 

    מצרכים:

    3 קופסאות טונה סטארקיסט בשמן קנולה (מסוננות. כדאי לשמור את השמן בצד לטיגון, ולהוסיף שמן קנולה בעת הטיגון על פי הצורך)

    3 ביצים

    תפוח אדמה גדול, שבושל במים והתרכך

    בטטה בינונית, שבושלה במים והתרככה

    2 כפיות מלח 

    1 כפית אבקת שום

    1 בצל גדול קצוץ דק

    קמח לבן (לציפוי הלביבות)

    אופציונלי: לערבב 1 גביע יוגורט לבן 4.5% ועירית קצוצה בקערית, ולהגיש לצד הלביבות.

    אופן ההכנה:

    1. מחממים את השמן במחבת רחבה. לוקחים כף מהתערובת, מניחים בצלחת קמח, יוצרים לביבה ומשטחים.
    2. מניחים במחבת ומטגנים כל צד עד שמשחים.
    3. מניחים על נייר סופג ומגישים חם.

     

     

     

     

     

     

    סלט טונה ושעועית ירוקה בסגנון סרדינייה

     

    מצרכים:

     

    400 גרם שעועית ירוקה

    2 קופסאות טונה סטארקיסט 5% בטעם טבעי

    4 ביצים קשות קלופות

    400 גרם עגבניות שרי

    4 שיני שום קלופות וכתושות

    15 עלי בזיליקום

    חבילת עלי רוקט

    20 גרם פרמזן

    1 כפות חומץ בלסמי

    3 כפות שמן.

     

    אופן ההכנה:

     

    1. מבשלים את השעועית הירוקה במים רותחים עם מעט מלח, מצננים בקערה עם מי קרח.
    2. חוצים את עגבניות השרי.
    3. מוסיפים את העגבניות לשעועית, מוסיפים את הבזיליקום, שום כתוש, עלי הרוקט, החומץ ושמן הזית ומתקנים תיבול.
    4. מעבירים לכלי הגשה ומניחים מעל נתחי טונה, פרוסות ביצה קשה מלח גס ופלפל גרוס טרי, מפזרים פרמזן ומגישים.

     

     

     

     

     

    בתיאבון!

     

    לפרטים נוספים: http://www.starkist.co.il/ 

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון