עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    מתכון חטיפי מלפפון עם סלטון נתח קצבים

    0 תגובות   יום שבת, 1/10/16, 19:41

     

     בשילוב חרדלMaille  

    באדיבות חברת סיימן 

    16 יח'

     

     

    ''

    צילום סיון רושיאני

    מצרכים:

    2-3 מלפפונים

    240 ג' נתח קצבים

    1/2 בצל אדום קצוץ

    1/2 צרור נענע קצוצה

    חופן עלי כוסברה

    מיץ מליים אחד

    15 ג' (כף) חרדל Maille old style Dijon

    5 ג' דבש (1/2 כפית)

    1 פלפל צ'ילי אדום טרי קצוץ

     

    הכנה:

    1. חותכים את המלפפונים לפרוסות בעובי 2 ס"מ. מרוקנים את תוכן המלפפון מכל פרוסה אך משאירים מעט "בשר" בתחתית הפרוסה.
    2. מחממים מחבת ברזל על אש גבוהה. מתבלים את הבשר במלח ופלפל.
    3. משמנים את המחבת במעט שמן זית וצורבים את הבשר כ2 דקות מכל צד (במידה והנתח עבה, זמני הצריבה יעלו).
    4. מוציאים את הבשר לצלחת וממתינים 5 דקות.
    5. פורסים את הבשר לרצועות דקות (הבשר אמור להיות במידת עשייה מידיום-רייר).
    6. בקערה מערבבים: בצל, נענע, צ'ילי, דבש וחרדל.
    7. מוסיפים לקערה את רצועות הבשר ומערבבים שוב.
    8. ממלאים את פרוסות המלפפון בסלט הבשר ומקשטים בעלי כוסברה שלמים.
    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון