עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    היוצר בראשית שיראז – היין לשולחן החג

    0 תגובות   יום שני, 26/9/16, 22:09

    ''
     

     

    "יקב היוצר" שחרת על דיגלו עידוד היצירה והאמנות בישראל משיק את שיראז 2013 יין שהוא יצירת אומנות.

    היקב הוא מבית יקב ארזה הירושלמי הוותיק ואחד הגדולים ביקבים משפחתיים. יקב "היוצר" מציע יין פרימיום שיושן בחביות עץ במשך שנה עד שנתיים (בהתאם לסדרה) לרשתות השיווק כחלק מתפיסה כוללת להנגיש יין איכותי לקהל הרחב. על פי ההערכה מחירו של היין יהיה נמוך משמעותית מיין באיכות מקבילה הנמכר בחנויות המתמחות ביין.

     

    ''

     

    היין בצבע אדום חזק, בעל ניחות של שזיף בשל וקינמון, בנוי היטב, רך ומלטף.

     

    הכרמים של ענביי שיראז, מרוחקים בכמה קילומטרים אחד מהשני. אחד בעין דור, אחד בכפר קיש והשלישי בכפר תבור נבצרו בנפרד בהתחלת אוגוסט 2013. אחרי קבלה ביקב הענבים של כל כרם טופלו בנפרד. התירוש הותסס בחום מבוקר והמגע עם קליפות נמשך בין שבוע לעשרים יום. אחרי סיום התסיסות ושפיות נקיות של כל יין מכל כרם, היין הסופי הרכב והלך להתישן בחניות עץ אלון.

     

     

    בחג הזה נלגום ונטעם.

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון