עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    ראש השנה איך "תומר" מקל את העבודה

    0 תגובות   יום ראשון, 18/9/16, 10:19

     

    ללכת לסופר או למרכול, לעמוד בתור, לסבול את הדחיפות, ואז לבחור קרפיונים, לחכות שינקו ושיטחנו לך ואחר כך לבשל בתנאי שיש לך מתכון בדוק מסבתא...

     

    או לפתוח צנצנת של תומר להוסיף חזרת ליד ולשמוח שלא טרחת.

    גפילטע פיש – "תומר" מציעה לארוחת החג קציצות טעימות ואיכותיות מדג קרפיון, מוכנות להגשה לשולחן החג. המוצר ללא גלוטן וללא חומרים משמרים. כשר בהשגחת הרבנות הראשית. מחיר: 13.90 ₪ לצנצנת של 555 גרם. (7 קציצות).

     

    ''

    המון  בשלנים ובשלניות ושפים למדו כבר ששימוש בסילאן משדרג את התבשילים, בראש השנה נהוג להגיש דלעת כאחד הסימנים.

    לחברת תומר  יש סילאן נהדר

     

    ''

     

    סילאן תמרים איכותי, עשוי 100% תמרים, ללא תוספות (ללא חומרים משמרים וללא תוספת סוכר). הסילאן הוא דבש התמרים המופק ממיצוי פרי התמר. הוא משמש לתיבול וממתיק במגוון מאכלים כגון תבשילי עוף ובקר, ירקות, מוקפצים, סלטים, עוגות וקינוחים. הסילאן עשיר במינרלים, ויטמינים ונוגדי חמצון, והוא משדרג את המנות גם בטעם וגם מבחינה תזונתית. כשר בהשגחת הרבנות הראשית וה-OU. מחיר: 19.90 ₪ (לצנצנת של 680 גרם). 

     

    רוצים מתכון

    דלעת מקורמלת

     

    פשוט קל וטעים

     

    מרכיבים

     

    פלח דלעת

    2 כפות סילאן

    כפית סוכר חום

    קורט מלח

    4 עלי מרווה

    קורט קינמון

    פלפל שחור גרוס

     

    ההכנה

    חותכים את הדלעת לאצבעות

    מערבבים את החומרים בקערית. מערבבים ומצפים את הדלעת בתמיסה.

    מכניסים לתנור חם 200 מעלות ל 30-45 דקות.

     

    ''

     

    בתיאבון

    חג שמח

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון