עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    חומץ תפוחים תתפלאו כמה שימושים יש לו

    0 תגובות   יום שבת, 3/9/16, 10:44

    אם תחפשו טוב באינטרנט תמצאו מגוון שימושים לחומץ תפוחים, החל משימוש בריאותי ברפואה משלימה וכד' וכלה כחומר ניקיון לחלונות ולקטילת עשבים, טיפוח שיער ועוד המון שימושים.

     

    באוכל אולי רוטב לסלט

    המטפלת שלי מחמיצה איתו פטריות

     

    "תומר" משיקה חומץ תפוחים איכותי של חברתRauch  האוסטרית

     

    חומץ תפוחים משמש להכנת רטבים לסלטים ועוד מגוון מתכונים במטבח. כמו כן, יש לו סגולות רפואיות רבות לפי הרפואה הטבעית

     

     

    ''

     

    חברת "תומר" המתמחה בשיווק מוצרי מזון מרחבי העולם, החלה לשווק חומץ תפוחים איכותי – טבעי, מפוסטר, ללא חומרים משמרים, מתוצרת חברתRauch  האוסטרית, המתמחה במיצים טבעיים.

     

    חומץ תפוחים מיוצר בתהליך טבעי של תסיסה של תפוחים טריים. רבות נאמר על חומץ תפוחים ועל סגולותיו הרבות לפי הרפואה הטבעית, מציינת הנטורופתית הילה גבע אבירם, מנהלת מכללת "מדיטבע" לרפואה משלימה. חומץ תפוחים מגביר ייצור של מלחי מרה ובכך מסייע לכבד בפירוק הכולסטרול הרע. כמו כן, חומץ תפוחים משפר את פעילות מערכת העיכול, מזרז את חילוף החומרים ולכן מסייע להרזיה, מקל במצבים של תחושת נפיחות לאחר הארוחה, צרבת ושלשולים, מרגיע כאבי גרון ושיעול. (מינון – 2 כפיות חומץ מהולות בכוס מים לפני הארוחה).

    כמו כן, חומץ תפוחים הוא אנטי בקטריאלי ומסייע לניקוי העור ולטיפול באקזמה. ניתן להכין ממנו מי פנים (למלא רבע בקבוק בחומץ תפוחים ו-3/4 במים, ולערבב). לטבול מעט בצמר גפן ולנקות את הפנים. באותו הריכוז של חומץ תפוחים אפשר להשתמש גם לטיפוח השיער ולהוסיף לו ברק – לעסות את השיער והקרקפת, להמתין כמה דקות ולשטוף במים.

     

    את חומץ התפוחים אפשר לשלב במגוון מתכונים במטבח: להכין רטבים לסלטים,  לשלב במטבלים ובמרינדות לבשר, ירקות ודגים, להכין רטבים ביתיים – כמו מיונז, קטשופ וברביקיו, לשלב בשייקים בריאים עם פירות, להכין ירקות מוחמצים ועוד.

     

    כשר פרווה באישור הרבנות הראשית לישראל.

     מחיר: 14.90 ₪ (לבקבוק של 750 מ"ל). 

    להשיג ברשתות השיווק.

     

    הצעה להכנת ירקות מוחמצים באדיבות הבלוגרית לאה זוהר:

    חותכים רצועות  עבות של מגוון ירקות  - פלפלים, מלפפונים, גזר, כרוב, כרובית ועוד. שמים את הירקות בצנצנת גדולה ומכינים מרינדה – 1  ליטר מים רותחים, 200 מ"ל חומץ תפוחים, 5 כפיות מלח גדושות, 4 כפות סוכר (אפשר להוסיף עוד למי שאוהב מתוק), פלפלון חריף, 2 עלי דפנה, כמה גרגירים של פלפל שחור, 3 גרגירים פלפל אנגלי.

    שופכים את המרינדה על הירקות בצנצנת וסוגרים היטב. אם חסרים נוזלים מוסיפים 200 מ"ל מים, כפית מלח וכפית סוכר. מניחים על השיש במקום מואר .

    אפשר להתחיל לאכול אחרי יומיים. אחרי שפותחים את הצנצנת יש לאחסנה במקרר. החמוצים נשמרים שבועיים. 

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון