עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    קיש פטריות קלאסי

    4 תגובות   יום שבת, 27/8/16, 11:07

     

     

    פשוט משהו שאוהבים

     

    ''

     

    המרכיבים

     לבצק

    1.5 כוס קמח לבן

    1-2 חלמון ( הבת שלי ממליצה על 2)

    75 גרם חמאה

    2 כפות גבינה צהובה מרוסקת

    כף מים לפי הצורך

    מלח

    למילוי

    2 סלסלות של פטריות

    2 בצלים חתוכים לרבעים ופרוסים

    מיכל שמנת מתוקה

    2 ביצים

    2 כפות גבינה צהובה מרוסקת

    2 כפות בולגרית מרוסקת

    1 כף קמח

    מלח פלפל

    ההכנה

     חותכים את החמאה לקוביות ומערבלים עם חומרי הבצק פרט למים במעבד. מתקבל בצק פירורים!

    להוציא וללוש לבצק בידיים לבצק אם צריף מוסיפים מעט מים. לקרר חצי שעה במקרר.

    לרדד במערוך, ( לסגור מפרצים) צריך לרדד יותר גדול מקוטר התבנית.

    להפוך על תבנית הקיש ( רצוי משומנת עם מעט חמאה אבל לא חובה. להצמיד לשוליים ולדפנות, לחתוך את המיותר.

    לחמם תנור ל 180 מעלות

    לדקור את הבצק, אני מניח שעועית יבשה ולאפות כ 10 גקות רבע שחה ( לא אפיה מלאה)

    צריך לתזמן כך שכשהבצק מוכן אפשר ליצוק לתוכו את המלית זה מחייב שכל חומרי המלית מוכנים.

    ז"א לפרוס קודם בצל ולטגן ולהוסיף את הפטריות. לסנן מהנוזלים ואז לחכות רגע עם יתר המרכיבים ולהכניס את הבצק לתנור.

    כעת מחזירים את הפטריות והבצל לסיר מחממים מוסיפים את החומרים שמנת, גבינות, תבלינים ובסוף בהשוואת טמפרטורות את הביצים. מערבבים ויוצקים לתוך הבצק של הקיש וממשיכים לאפות עד שמוכן, לפי הצבע, והמגע . זה 30-40 דקות.

    ''

    בתיאבון

    דרג את התוכן:

      תגובות (4)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        28/8/16 23:06:
      נראה מעולה.
        28/8/16 10:41:

      צטט: Ronnie 2016-08-27 20:38:36

      צטט: Ronnie 2016-08-27 13:04:49

      נראה מצוין!

      ממליצה להוסיף למלית עירית או פטרוזילה קצוצה או גם וגם.

      ומי שאוהב - שמיר קצוץ זה קלאסי.

       

      ונזכרתי - גם מעט אגוז מוסקט טחון.

       

       

      תודה

        27/8/16 20:38:

      צטט: Ronnie 2016-08-27 13:04:49

      נראה מצוין!

      ממליצה להוסיף למלית עירית או פטרוזילה קצוצה או גם וגם.

      ומי שאוהב - שמיר קצוץ זה קלאסי.

       

      ונזכרתי - גם מעט אגוז מוסקט טחון.

        27/8/16 13:04:

      נראה מצוין!

      ממליצה להוסיף למלית עירית או פטרוזילה קצוצה או גם וגם.

      ומי שאוהב - שמיר קצוץ זה קלאסי.

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון