עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    מילה של משה

    בבלוג תבלו ותהנו ביחד איתנו באטרקציות, מסעדות ואפילו התנסות במוצרים שונים

    HOME MADE אוכל ביתי

    0 תגובות   יום שני, 22/8/16, 13:53

     

    מכירים את שעת הצהריים בהם הבטן מתחילה קצת לקרקר ואתם נזכרים שלמרות שיש לכם קופסת אוכל בבית עם מטעמים שכחתם גם היום לקחת אותה? ואז מתחילת סאגת החיפושים אחר מסעדת "פועלים" שתציע לכם ארוחת צהריים משביעה, טעימה ומזינה, אה טוב, משביעה אולי נמצא בכל מקום אולם מזינה ובריאה לא בטוח.

     

    שבוע שעבר הוזמתי לערב בלוגרים להכרות עם מסעדת HOME MADE  אשר מציעה אוכל ביתי, בריא (ללא טיגונים כלל), טעים ומזין.

     

    המסעדה בבעלותו של זיו גולדשטיין אשר לאחר שנים רבות כמנכ"ל מלון הנסיכה עזב הכל ועבר למרכז , הגשים חלום והקים את המסעדה המופלאה הזו.

    שף המסעדה הינו יוסי נורליאן אשר מפיק תחת ידיו מטעמים לרוב.

     

    המקום מעוצב בעיצוב וינטאז ונותן תחושה כאילו והגענו לסלון הפרטי של זיו ויוסי, השירות ברמה גבוהה והטעמים, אוי הטעמים פשוט נפלאים.

     

    זיו טוען כי המחירים שלו מעט "יקרים" אולם עד מהרה כל סובבי השולחן הבינו והסבירו כי כלל לא מדובר במחירים יקרים וזאת בעיקר בשל איכותם של חומרי הגלם ורמתם הגבוהה של התשלומים.

     

    ''

     

     ''

     

    ''

     

    ''

     

    התחלנו את הארוחה עם מרק צח וכדור גונדי, אם לומר את האמת התחשק לי לבקש עוד צלחת אולם כנראה זיו הרגיש זאת וחיש מהר הרגיע אותנו בטוענה כי יש עוד הרבה אוכל בהמשך הדרך, הגונדי טעים, רך, נימוח בפה והמרק עדין ובתיבול מינימליסטי:

     

     

    ''

     

    למנות ראשונות הגיחו לשולחננו ממבחר סלטי הבית, מודה, אני פחות בקטע של סלטים ועדיין כולם היו רעננים, טריים עם שילובי טעמים מפתיעים ובהחלט טעימים:

     

     

    ''

     

     ''

     

    ''

     

    ''
    ''
    ועכשיו עבורי הגיע הקטע המעניין באמת, תבשילי הבשר הנפלאים:
    ביף בורגניון- תבשיל בקר עם יין אדום ופטריות- אם יש מטעמים שאני אוהב זה תבשילי קדרה מפנקים, כאלו שמושקעת בהם הנשמה, בדיוק מנה זו עונה על ההגדרה הזו, התבשיל כל כך טעים, עם טעם עדין של יין אדום, שילוב הפטריות הכמעט חיות יצרו חגיגה לחיך:
    ''

    צילי קון קרנה שבושל בבירה,במנה הזו הייתה חסרה לי מעט חרפרפות אך עם זאת המנה מצויינת , בשילוב אורז הבית יצרו ביסים של עונג:

    ''

    צוואר טלה רך על העצם עם שזיפים- בהחלט המנה הטובה שאכלנו, הבשר פשוט רך ועסיסי ועם זאת מלא בטעמים - מתקתקות לצד חרפרפות עדינה, שילוב השזיפים מוסיפים טאצ מיוחד למנה, ממליץ בחום פשוט לא לוותר.

    ''

    ''

    לכל העונג הזה הצטרפו פירה הבית (חלבי) וטעים במיוחד:


    ''


    אורז פרסי עם תחתית פריכה של תפוחי אדמה וגרגירי כוסברה (אצל העירקים קוראים לזה חקקה וזה טעיםםם)- חגיגה לעניים ולחיך:

    ''

    ''
    קינחנו בקינוח הבית -מוס שוקולד בליווי פירות יער ומקלות אבטיח- קינוח קליל וטעים במיוחד:

    ''

    ''

    רוצו לבקר מילה של משה- אתם בהחלט תהנו!!!

    הנציב 18, תל אביב
    03-624-8111
     

     

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      פרופיל

      משהפשה
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין