עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    טחנת הקמח "הטחנות הגדולות של א"י" מחיפה, מציעה מתכונים מעולים כדי לפנק את אהובינו בט"ו באב

    0 תגובות   יום רביעי, 17/8/16, 13:13

     

     

     

    צהרים טובים

     

     

     

    ''

    אין כמו קינוחים מתוקים ולבביים כדי לפנק את אהובינו בט"ו באב

    "הטחנות הגדולות של א"י" מציעה מתכונים רומנטיים לט"ו באב – עוגיות לינזר אוהבות בצורת לב ועוגיות וופי פאי אדומות

    טחנת הקמח "הטחנות הגדולות של א"י" מחיפה, מציעה מתכונים מעולים כדי לפנק את אהובינו בט"ו באב – עוגיות רומנטיות בצורת לב ועוגיות וופי פאי. את העוגיות והקינוחים אפשר להגיש בארוחה רומנטית, או לתת במתנה במארז מהודר בעיצוב לבבי.

     

     

     

    ''

    עוגיות לינזר אוהבות

    אפייה: כ-18 עוגיות, תנור מחומם ל-170 מעלות, 15 דקות

     

    חומרים

    380 גרם (2+2/3 כוסות) קמח לבן בהיר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י

    1/2 כפית קינמון טחון

    1/4 כפית אגוז מוסקט

    240 גרם חמאה, רכה

    140 גרם (2/3 כוס) סוכר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י

    115 גרם (1 כוס) שקדים טחונים דק – אפשר לטחון במעבד מזון או לקנות טחון

    1 כוס ריבה אדומה, ללא גרעינים

    אבקת סוכר לקישוט

     

    אופן ההכנה

    בקערה בינונית מערבבים היטב את הקמח עם התבלינים.

    מערבלים חמאה וסוכר בקערת מיקסר בוו גיטרה, במהירות בינונית, כ-5 דקות, עד לקבלת תערובת אוורירית ובהירה.

    מאטים את מהירות המיקסר ומוסיפים שקדים טחונים לתערובת.

    מוסיפים לקערת המיקסר את תערובת הקמח והתבלינים. בעזרת מרית או כף מוודאים שהבצק מעורבב היטב ושלא נותר קמח בתחתית הקערה.

    מעבירים את הבצק לניילון נצמד ומעצבים למלבן. עוטפים היטב ומקררים כשעה, או עד 4-3 ימים, עד שהבצק יציב ונוקשה.

    מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבניות בנייר אפייה.

    מחלקים את הבצק ל-3 חלקים. מעבדים חלק אחד בזמן שהשאר במקרר.

    מניחים על משטח מקומח, מקמחים קלות מלמעלה, ובעזרת מערוך מרדדים את הבצק לעובי של כ-1/2 ס"מ.

    קורצים עוגיות בעזרת חותכן בצורת לב.

    קורצים "חלון" בצורת לב קטן או עיגול במרכזן של מחצית מהעוגיות.

    מניחים את העוגיות על התבניות המרופדות, משאירים מרווח של כ-1 ס"מ בין עוגייה לעוגייה.

    אופים את העוגיות כ-15 דקות או עד שהן מקבלות גוון זהוב בהיר.

    מקררים היטב את העוגיות.

     

    בזמן שהעוגיות נאפות מכינים את המילוי:

    מחממים את הריבה בסיר קטן כמעט לרתיחה, על אש נמוכה. מערבבים מדי פעם. מצמצמים את הריבה ומסמיכים אותה מעט, כ-5 דקות. מקררים.

    כשהעוגיות מתקררות, מנפים אבקת סוכר מעל העוגיות שבמרכזן ה"חלון".

    הופכים את העוגיות השלמות ומורחים על כל עוגייה כ-1/2 כפית ריבה. מניחים על הריבה את העוגייה עם "החלון". בעזרת שקית זילוף קטנה, ממלאים את "החלון" בעוד ריבה.

     

    מאחסנים את העוגיות בין דפי נייר פרגמנט בקופסה אטומה.

    וופי פאי לחג האהבה

    אפייה: 40 עוגיות או 20 סנדוויצ'ים, תנור מחומם מראש ל-180 מעלות

     

    חומרים

     

    עוגיות

    190 גרם (1/3+1 כוסות) קמח חיטה לבן בהיר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י

    2 כפות אבקת קקאו

    1/2 כפית אבקת סודה לשתייה

    קמצוץ מלח

    120 גרם חמאה רכה

    100 גרם (1/2 כוס) סוכר לבן מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י

    60 גרם (1/4 כוס דחוסה) סוכר חום

    1 ביצה

    1 כפית תמצית וניל איכותית

    1.5 כפות צבע מאכל אדום (אפשר להוסיף יותר או פחות, תלוי בעומק הצבע שרוצים לקבל)

     

    מילוי

    115 גרם גבינת שמנת, בטמפרטורת החדר (מומלץ "פילדלפיה")

    60 גרם חמאה רכה

    300 גרם (2.5 כוסות) אבקת סוכר מנופה

    1 כפית תמצית וניל איכותית או משחת וניל

     

     

    אופן ההכנה

    עוגיות

    מערבבים בקערה בינונית קמח, אבקת קקאו, אבקת סודה לשתייה ומלח.

    בקערת מיקסר ובה וו גיטרה מערבבים חמאה, סוכר לבן וסוכר חום כ-3 דקות במהירות בינונית, עד לקבלת מרקם אוורירי ובהיר. מנקים את צדדי המיקסר עם לקקן, ומוסיפים את הביצה. מערבבים במהירות נמוכה עד לאיחוד.

    מוסיפים את תמצית הווניל ואת צבע המאכל האדום, ומערבבים עד להטמעה.

    מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים במהירות נמוכה רק עד להטמעה של הקמח.

    מעבירים את הבצק למקרר ל-30 דקות לפחות.

    מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.

    מוציאים את הבצק מהמקרר, ויוצרים כדורים בגודל כפית. מניחים על נייר האפייה, כ-5 ס"מ זה מזה.

    אופים במרכז התנור, 8-6 דקות, או עד שהעוגיות נראות יבשות בחלקן העליון.

    מקררים על התבנית כ-3 דקות. מעבירים לרשת צינון לקירור מלא.

     

     

     

    מילוי

    מערבבים בקערת מיקסר ובה וו גיטרה, גבינת שמנת וחמאה, במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית, כ-5 דקות.

    מנמיכים את המהירות ומוסיפים את אבקת הסוכר המנופה. מערבבים עד לאיחוד.

    מוסיפים את תמצית הווניל ומגבירים את המהירות לבינונית-גבוהה. מערבבים כ-3 דקות עד לקבלת תערובת קרמית וחלקה.

     

    הרכבה

    מזלפים או מורחים בכפית את המילוי על אחת מהעוגיות. מניחים את החלק העליון של העוגיות מעל המילוי. אפשר לקשט בשוקולד לבן מומס.

    אפשר לאכסן את העוגיות בכלי אטום במקרר עד שבוע ימים.

     

    אודות החברה 

    טחנת הקמח ׳הטחנות הגדולות של א"י׳ נוסדה בשנת 1921 ע"י הברון אדמונד דה רוטשילד. הטחנה נמנית עם הטחנות המובילות בארץ, והיא ידועה באיכותו הגבוהה של הקמח ובהקפדה על בקרת איכות גבוהה, כדי להבטיח לאופה מוצר איכותי והומוגני בתכונותיו לאורך זמן. הטחנה מייצרת מגוון רחב של קמחים, בהם קמח חיטה לבן בהיר, סולת, קמח תופח, קמחים מלאים מגרעיני חיטה, שיפון וכוסמין, סדרת קמחים מלאים בטחינה עדינה, קמח לחם ועוד.

     

    למידע נוסף ולמתכונים: 

     

    http://www.hagdolot.co.il/

    https://www.facebook.com/hagdolot.co.il

     

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין