עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    Nespresso משיקה את Aguila 220 מכונת בריסטה מתקדמת לשוק המקצועי

    0 תגובות   יום רביעי, 29/6/16, 11:56

    צהרים מבורכים לכולן/ם

     

     

     

    כבעלת מכונת קפה ביתית של נספרסו וכמכורה לקפה (מודה) שמחה לבשר על מכונת בריסטה לשוק המקצועי הפעם מבית נספרסו.

    חזק טוב ואיכותי. שימו לב

     

     

     

    ''

     

    במסגרת תערוכת קולינריה 2016 

    נספרסו משיקה את Aguila 220 מכונת בריסטה מתקדמת לשוק המקצועי 

     

     

     

     

    Nespresso משיקה את Aguila 220 

    מכונת בריסטה מתקדמת לשוק המקצועי

    נספרסו ממשיכה לעצב את תרבות הקפה גם מחוץ לבית, ומשיקה מכונה חדשה המיועדת לשוק העסקי: Aguila 220. המכונה החדשה, מסדרת מכונות ה-Aguila , המיוצרות בהרכבה ידנית על ידי חברת thermoplan השוויצרית, מאפשרת לייצר מגוון חסר תקדים של 25 מתכוני קפה ברמת בריסטה מקצועית ובלחיצת כפתור אחת. התוצאה האיכותית המתקבלת אינה תלויה במיומנות המפעיל, בזכות טכנולוגיה חדשנית ותערובות קפה באיכות הגבוהה ביותר.  משרדים, בתי מלון, מסעדות ועוד יוכלו להציע באמצעות המכונה החדשה חווית קפה איכותית, תוך כדי הפעלה פשוטה ותחזוקה קלה ביותר.

     

    Aguila 220, משלבת בין יכולות פונקציונאליות יוצאות דופן, לעיצוב מוקפד. שני ראשי קפה מאפשרים להכין 120 מתכוני קפה בשעה ממגוון רחב של מתכוני קפה חם וקר- ריסטרטו, אספרסו, לונגו, קפוצ'ינו, לאטה מקיאטו, לאטה מקיאטו קר ועוד. למכונה מקרר חלב מובנה בנפח 5 ליטר, החוסך התעסקות וניקוי של מקציפי קיטור, ומבטיח הגיינה מקסימלית. ניתן לכוונן את הטמפרטורה הרצויה לחימום החלב והקצפתו אחידה ומושלמת וזאת גם כן ללא תלות במפעיל.

     

    החטיבה העסקית של נספרסו פועלת בישראל בשנה וחצי האחרונות, ומציעה מגוון רחב של פתרונות לחווית קפה איכותי. שפים מובילים בישראל כבר מגישים קפה נספרסו לסועדים ביניהם מאיר אדוני (כתית, בלו סקיי, לומינה והמזללה) ויובל בן נריה (טאיזו), קייטרינג היוקרה אביגדור, וכן מלונות 5 כוכבים ביניהם רשת מלונות ישרוטל ודן. בתחום המשרדים הצטרפו לחווית הקפה של נספרסו חברות כגון Amazon , YAHOO, איירון סורס, מיטב דש, אורקל, קלריזן, ג'נרל מוטורס ועוד רבים אחרים. השקת המכונה החדשה תחזק את הנוכחות של נספרסו בשוק המקצועי ותוצע ללקוחות קיימים וחדשים.

     

    תומר הורוביץ, סמנכ"ל נספרסו ישראל מנהל החטיבה העסקית: "אנחנו גאים להשיק את המכונה החדשנית ביותר הקיימת בתחום לקהל לקוחותינו. כדי להשיג את חווית הקפה הטובה ביותר שמנו דגש מצד אחד על ביצועים גבוהים ומיקסום תפוקה, ומצד שני על עיצוב קומפקטי המתאים בקלות לכל חלל".

     

    השף מאיר אדוני, המגיש במסעדותיו קפה נספרסו באמצעות המכונה, מעיד על יתרונותיה: "כמסעדן וכשף מכונתAGUILA  מספקת לי מקצועיות, איכות והפעלה פשוטה ונגישה לכל ברמן מתחיל ללא צורך בהכשרה ארוכה לבריסטה ויוצרת אחידות של הקפה לאורך כל היום ללא משתנים של עומס עבודה ואיכות הבריסטה שעובד. הקפה יוצא טרי איכותי ומדויק. שקט נפשי ומקצועי לכל מסעדן שאוחז במכונה זאת".

     

    לפרטים נוספים:

    ענבל אורן, מנהלת תקשורת נספרסו ישראל, 052-5553766

     

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין