עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    בנפייבר באריזה מוקטנת ונוחה לנשיאה-אריזה מוקטנת - לשימוש מחוץ לבית

    0 תגובות   יום חמישי, 9/6/16, 15:21

    צהריים טובים

     

     

     

     

     

    בבריכה, בים ובנופש המשפחתי

    בנפייבר באריזה מוקטנת ונוחה לנשיאה

    פשוט להוסיף סיבים תזונתיים, יום יום ובכל מקום!

    אריזה מוקטנת - לשימוש מחוץ לבית, בטיולים, בעבודה, ובכל מקום!

     

    החופש הגדול כבר כאן ועימו הבילויים הרבים בבריכה, בים ובעיקר.... החופשות המשפחתיות

    יציאה לחופש מהווה שינוי משמעותי בשגרה היומיות ולכן גם עשויה לפגוע בשמירה על תזונה בריאה מאחר והתפריט הקבוע אינו בהכרח נגיש מחוץ לבית וגם אווירת החופש מעודדת מתירנות בכל הקשור לאוכל.

     

    אז... איך להמשיך גם בתקופה זו לשמור על צריכת הסיבים  היומית הנדרשת?

     

    יש פיתרון!

     

    בנפייבר אבקת סיבים תזונתיים 96 גרם באריזה מוקטנת ונוחה לנשיאה ושימוש  מחוץ לבית, בעבודה, בטיולים ובכל מקום!

     

    ולימים החמים, הצעה למתכונים מרעננים במיוחד בשילוב בנפייבר :

     

    ארטיק פירות ביין

    חומרים: (6 מנות)

    1 אפרסק גדול ובשל

    1 נקטרינה גדולה ובשלה

    2 כוסות יין לבן

    2 כפות בנפייבר

    חצי כפית תמצית וניל

    4-8 כפות סוכר

    ציוד מיוחד:

    תבנית לקרטיבים בנפח 100 מ"ל כל שקע או 6 כוסות חד פעמיות לשתייה קרה עם 6 מקלות ארטיק

    אופן ההכנה:

    קולפים את האפרסק, חוצים ומגלענים אותו. את הנקטרינה חוצים ומגלענים ואת שני הפירות חותכים לקוביות קטנות ככל הניתן. אם הפירות בשלים ורכים ממש, אין צורך לחתוך לקוביות אלא רק למעוך מעט עם מזלג למחית.

    שמים את הפירות החתוכים בסיר קטן ביחד עם הבנפייבר ובוחשים להמסתו.

    מוסיפים את היין הלבן, תמצית הוניל ו-4 כפות סוכר ומביאים לרתיחה עדינה. טועמים ומוסיפים עוד סוכר לפי הטעם – כמו הסוכר תשתנה בהתאם למתיקות הפרי ויובש היין.

    כשכל הסוכר נמס והנוזל טעים מכבים את האש ומשהים 6 דקות.

    מעבירים את התערובת לתבנית ארטיקים (בתמונה) ומעבירים להקפאה למשך הלילה.

    לחילופין, מחלקים בין 6 כוסות חד פעמיות, מקפיאים שעתיים וכשהארטיקים חצי קפואים נועצים בכל כוס מקל ארטיק, וממשיכים להקפיא עד שהארטיקים קפאו לחלוטין.

    מגישים ביום קיץ חם.

     

     

    ''

     

    גלידת לימון עם ריפל דובדבנים 

    גלידת  שמנת אמיתית בחמש דקות עבודה. השימוש בסיבים תזונתיים בנפייבר לא רק מעשיר את הגלידה בסיבים תזונתיים, אלא גם שומר על רכותה ומעכב היווצרות גבישי קרח. אין צורך במכונת גלידה - מספיק להוסיף 3-2 כפות סיבים תזונתיים בנפייבר לתערובת כדי לקבל גלידה במרקם קרמי עשיר.

    המצרכים ל־6-4 מנות:

    ½ כוס חלב משומר ממותק (מקופסת שימורים)

    4 כפות משקה לימון מרוכז קפוא

    2 כפות סיבים תזונתיים "בנפייבר"

    1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% שומן

    1 כוס מלית דובדבנים פרימיום ("פאי פילינג" 70% פרי)

    אופן ההכנה:

    1. מודדים את החלב המשומר ואת תרכיז הלימון לקערת הקצפה בינונית. מוסיפים את סיבי הבנפייבר ומערבבים היטב בכף.

    2. מוסיפים את השמנת לקערה ומערבלים במיקסר במהירות איטית במשך 30 שניות, עד שכל החומרים מתאחדים והסיבים נמסים.

    3. ממשיכים להקציף במהירות גבוהה במשך 4-3 דקות לקציפה תפוחה וסמיכה מאוד ששומרת על צורתה.

    4. מניחים על הקציפה כפות מלאות של מלית הדובדבנים. מערבבים קצת את מלית הדובדבנים לתוך תערובת הלימון בלהב סכין כדי ליצור דוגמת שיש.

    5. מעבירים את התערובת למכל מתאים להקפאה (שמכיל 1.25 ליטר לפחות) ומחליקים את פניה. מכסים ומקפיאים במשך 10 שעות לפחות.

    6. להגשה, מוציאים כפות מלאות של גלידה מהמכל - רצוי בכף גלידה כדורית - ומחלקים לגביעי הגשה.

     

     

    מחיר: בנפייבר 96 גרם : 40 ₪

     

    ניתן להשיג בבתי המרקחת, רשתות הפארמים ובתי טבע נבחרים.

     

     

     

    בנפייבר- פשוט להוסיף סיבים תזונתיים יום יום!

    'בנפייבר' הינו אבקת סיבים תזונתיים, המסייעים לשמירה על הבריאות, לשיפור תפקוד מערכת העיכול ולאורח חיים בריא יותר. בנפייבר מספק 100% סיבים תזונתיים פרה ביוטיים, טבעי, ללא טעם או ריח, עשוי מגוואר-גאם: סיב תזונתי מסיס עם מבנה ייחודי המאפשר לו להתמוסס לחלוטין במשקאות ובמזונות רכים ואינו יוצר גבישים או גושים ולכן קל מאוד לשלב אותו כמעט בכל משקה או מאכל. בנפייבר משתלב במגוון רחב של משקאות ומאכלים כמו: מעדני חלב ויוגורט, מיצים, תבשילי קדירה ובשר, מרקים ורטבים, מאפים, עוגות, עוגיות ועוד. ניתן לאפות ולבשל איתו בקלות ואפילו לשלב בסנדוויץ' של הילדים בלא שירגישו בכך. דיאטנים ממליצים להוסיף סיבים תזונתיים לתפריט היומי באופן קבוע כיוון שאלו עוזרים לשמור על הבריאות ומשפרים את תפקוד מערכת העיכול. איגוד התזונה האמריקאי (ADA) ממליץ על צריכה יומית של 25-38 גרם סיבים תזונתיים ביום מתוכם 5-10 גרם סיבים פרה ביוטיים. התזונה המערבית דלה בסיבים פרה-ביוטיים, מחקרים מראים כי מרבית האוכלוסייה צורכת פחות ממחצית מכמות הסיבים המומלצת.

    בנפייבר עוזר להשלים את החסר ומומלץ כתוספת יום יומית ועכשיו גם ניתן להשיג בכל מקום.

     

     

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין