עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    מתכון: סלט קראנץ' של עלים ירוקים, תאנים וגבינת עיזים – מיוחד לשבועות

    0 תגובות   יום רביעי, 1/6/16, 13:29

     

    מאת: שפית בת שבע חדד מקבוצת

    מתכון: סלט קראנץ' של עלים ירוקים, תאנים וגבינת עיזים – מיוחד לשבועות

    מאת: שפית בת שבע חדד מקבוצת ISS ישראל (ISS Catering Services)

     

    המצרכים לסלט:

    • 1 חבילה מיקס עלים ירוקים
    • 1/2 חבילת נבטי חמנייה
    • 5 תאנים חתוכות לרבעים
    • חופן מיקס אגוזים ופירות יבשים (ניתן לקלות מעט במחבת)
    • מדליוני גבינת עיזים

     

    המצרכים לרוטב:

    • 1/4 כוס שמן קנולה
    • 3 כפות דבש
    • 1/2 כף סוכר
    • מיץ מלימון אחד
    • 2 כפות חרדל
    • 2 שיני שום קלופות וקצוצות
    • מלח ופלפל שחור

     

    אופן ההכנה:

    1. חותכים את התאנים לרבעים ומניחים בקערה גדולה.
    2. לוקחים את האגוזים והפירות היבשים וקולים אותם מעט במחבת (לא חובה). לאחר מכן מוסיפים לקערה.
    3. מוספים את גבינת העיזים ואת שאר המצרכים לקערה.
    4. בצלוחית נפרדת מערבבים היטב את מצרכי הרוטב, כולם יחד.
    5. רגע לפני ההגשה - יוצקים את הרוטב על הסלט.
    6. בתיאבון!

    ישראל (ISS Catering Services)

     

    אני מקווה שעד שבועות כבר יהיו תאנים, אם לא  אפשר עם  נקטרינות 

     

     

    ''

    צילום ISS

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון