עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    סלטי השף החדשים של צבר

    0 תגובות   יום שני, 30/5/16, 17:15

     

    צבר והשף רפי כהן מרחיבים את סדרת "סלטי השף

     

    ''


    לפני כמה שנים  ביקרתי במפעל של צבר בקרית גת, שם פגשתי את השף הידוע רפי כהן. תוך כדי הביקור בתהליכי הייצור ומחסני חומרי הגלם אני מקבל תמונה שממש משכנעת אותי שמדובר בסלטים עם חומרי גלם מעולים ותהליכים מבוקרים בסביבה נקייה שעומדת בכל  ההתקנים.

    כעת אחרי הפסקה של כמה שנים השף רפי כהן וצבר כמובן מוסיפים טעמים חדשים לסדרת הסלטים המצליחה "סלטי השף". 3 שנים לאחר ההשקה האחרונה בסדרה, יוצאים כהן וצבר עם שני סלטים חדשים: סלט ירקות קלויים על האש וסלט חציל בלקני.

    אז קיבלתי להתנסות:

     

    ''

    תמונה אימג'ארט

     

     

    סלט ירקות קלויים על האש מכיל מגוון פלפלים - קלויים, אפויים ומוחמצים יחד עם עגבניות קלויות, חציל בלאדי קלוי ורוטב מזרחי עשיר. פצצה!! אחד הסלטים  מהטובים ביותר  אם לא הטוב ביותר מסוגו, טעים, טעים עם חרפרפות עדינה ומתאבנת, פשוט אי אפשר להפסיק לאכול. מומלץ.

     

     

    הסלט השני סלט החציל הבלקני עשוי מחציל בלאדי מובחר קלוי על האש בשילוב בצל מקורמל שנאפה בתנור. סלט שיגרתי שאינו שונה מכל " חציל על האש" , לא מצאתי זכר לבצל מקורמל. ולסוג כזה של חציל יש לי מתכון מעולה

    מרק חצילים

    מרכיבים: (4 מנות)

    1 חציל גדול קלוי ( לפחות מאג למרק חציל מוכן)

    2 גזרים מגוררים

    4 שיני שום

    1 בצלים קצוצים

    50 גרם חמאה

    4 כוסות יוגורט 1.5%

    1 שמנת מתוקה

    מלח

    פלפל לבן

    1 כף גדושה אבקת מרק פרווה

    100 גרם גבינה בולגרית מפוררת

     

    לעיטור – צנוברים ונענע מיובשת

     

    הכנה:

    להמיס חמאה ולאדות שום ובצל

    להוסיף גזר, חציל מלח ופלפל

    לבשל כ-15 דקות, להוסיף 2 כוסות יוגורט ולרסק בבלנדר

    להוסיף את יתרת היוגורט עד הסמיכות הרצויה ולבשל עד הרתחה

    להוסיף אבקת מרק ולבשל כ-5 דקות

    להוסיף גבינת פטה ושמנת ולשפר את הטעם

    להביא את המרק עד לרתיחה

    להגיש מעוטר בגרעיני צנובר קלויים ולפזר נענע מיובשת.

     


     לדברי השף רפי כהן, "לאורך השנים למדתי מהמפגשים עם קהל הסועדים שלי אילו טעמים אנשים אוהבים, אילו שילובים מלהיבים אותם ואיך לשחק עם רכיבים שונים כדי ליצור מנות שאנשים יתחברו אליהן. מתוך המקום הזה ניסיתי ליצור סלטים  מושכים וקצת שונים עם טעמים ים תיכוניים מעושנים. סלט הירקות הקלויים מושך לכיוונים פיקנטיים בזכות החריפות העדינה שמספק לו פלפל שאטה, בעוד שסלט החציל הבלקני נהנה ממתקתקות קלה שמספק הבצל המקורמל".

    כהן חבר לסלטי צבר לפני 7 שנים לטובת הקמת סדרת "סלטי השף", עבורה הוא מפתח לאורך השנים מגוון רחב של סלטים איכותיים.  הסדרה, הכוללת כיום 12 סוגי סלטים, היא המובילה בתחום סלטי האיכות ומחזיקה בשמונה מתוך עשרת המוצרים הנמכרים ביותר בקטגוריה זו.

     

    סדרת סלטי השף של צבר ורפי כהן:

    משקל: 400 גרם, כשרות: בד"צ העדה החרדית.

     

     

     

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון