עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    פסח זה לא רק מצות ומרור זה גם לחמניות ודברי מאפה מבית אסם

    2 תגובות   יום שלישי, 5/4/16, 23:31

    עם התערובת הזו תגישו מאפים נפלאים כמו גם קמח שמרים וזה כשר לפסח  

     

    ''

     

    אסם מציגה פיתוח חדשני של תערובת להכנת מאפי שמרים כשרה לפסח וללא גלוטן

     

    חברת אסם מציגה פיתוח חדשני ומרגש של "תערובת להכנת מאפי שמרים לפסח", לראשונה בחג פסח הקרוב אפשר יהיה להכין עוגת שמרים כשרה לפסח. בפסח בדרך כלל מגוון המוצרים לאפייה הוא מצומצם מאד, לראשונה בזכות "תערובת להכנת מאפי שמרים לפסח" ניתן יהיה להכין בפסח הקרוב מגוון של עוגות ומאפי שמרים, מאפים מתוקים ומלוחים ואפילו פיצה - הכול כשר לפסח.

     

    הכנת מאפים בחג הפסח ידועה כמשימה לא פשוטה, המאפים לרוב מתפוררים ולא יוצאים באיכות של מאפים הרגילים. התערובת להכנת מאפי שמרים לפסח של אסם היא כמו קמח לכל דבר, ולכן מבטיחה מאפי שמרים טעימים וקלים להכנה.

    לדוגמא:

     

    מאפה שמרים ושוקולד כשר לפסח

    באדיבות אסם

    קרדיט: צילום- שרית גופן , סטיילינג- ענת לבל

     

    זמן הכנה: ½ שעה + שעה וחצי התפחה

    זמן אפייה: 20 דקות 

    החומרים ל-12 מאפי שוקולד

    לבצק:

    1 חבילה תערובת להכנת מאפי שמרים לפסח של אסם

    50 גר' חמאה רכה

    100 מ"ל (½ כוס) חלב פושר

    סוכר – למאפה מתוק 50 גרם (5 כפות)

    2 ביצים

    3 גרם (½ כפית) מלח

     

    למילוי:

    200 גרם של ממרח שוקולד מסוג שאוהבים

     1/2 כוס אגוזי מלך או  פיסטוקים קצוצים

     

    אופן ההכנה:

    1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
    2. מכניסים לקערת המיקסר את התערובת ומוסיפים את הסוכר. מתחילים בערבול איטי, ותוך כדי מוסיפים חמאה רכה, ביצים וחלב.
    3. ממשיכים בערבול איטי עד להתאחדות החומרים.
    4. מוסיפים את המלח. ממשיכים ללוש כ-6-4 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש.
    5. בידיים משומנות יוצרים מהבצק כדור ומחזירים לקערה.
    6. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים כשעה.
    7. משמנים תבנית 12 שקעים במעט שמן קנולה.
    8. פורשים ניילון נצמד על משטח העבודה ועליו מפזרים מעט קורנפלור. מרדדים כל חלק למלבן בעובי של כ-½ ס"מ (כדי לעבוד בנוחות עם הבצק יש לקמח את הידיים ואת משטח העבודה בקורנפלור).
    9. מורחים כל חלק בממרח שוקולד. מוסיפים אגוזים ופיסטוקים קצוצים.

    10. מגלגלים כל אחד ממלבני הבצק לאורכו (לרולדה) חותכים את הרולדה לשושנים ומסדרים בתבנית שקעים.

    11. מכסים את התבניות ומתפיחים במקום חמים כ-½ שעה.

    12. מורחים את המאפים בביצה טרופה ואופים 20 דקות, עד שהמאפים משחימים מלמעלה ומלמטה. 

     

    טיפ:

    אם קשה למרוח את ממרח השוקולד ניתן לחמם מעט במיקרו על מנת לרכך אותו.

     

     

    ''

     

     

    באתר בישולים מופיע מגוון גדול של מתכונים עם התערובת, מלחמניות, דרך פיצה ועד לעוגת שמרים שוקולד – כולם כשרים לפסח כמובן!  https://www.bishulim.co.il

     

    בנוסף, התערובת להכנת מאפי שמרים לפסח הינה ללא גלוטן ובכך עונה על צורך שהולך וגדל בשוק למוצרים ללא גלוטן.

    התערובת כשרה לפסח (לאוכלי קטניות) בהשגחת הרבנות המקומית כפר פינס מנשה.

    להשיג ברשתות השיווק המובילות ברחבי הארץ.

     

    ''

     

    אסם בנוסף מציעה מגוון מוצרים אהובים למטבח במהדורות מיוחדות כשרות לפסח: קינוחי כוסות, רוטב בסיס  לבישול, אבקות מרק, קטשופ, מנה חמה ועוד. 

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        7/4/16 00:01:

      חג שמח וטעים

       

      צטט: אהובהקליין 2016-04-05 23:57:01

      תודה רבה.
      יישר כוח !

       כנראה .גם  בזכותך נהיה  שבעים בע"ה  בחג הפסח.

       

       בשורות טובות.

       בברכה

       אהובה

        5/4/16 23:57:

      תודה רבה.
      יישר כוח !

       כנראה .גם  בזכותך נהיה  שבעים בע"ה  בחג הפסח.

       

       בשורות טובות.

       בברכה

       אהובה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון