עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    עונג קולינרי- מסעדת Fleamarket JAFFA

    0 תגובות   יום רביעי, 17/2/16, 18:42

     

    שבוע שעבר הוזמנתי עם מספר בלוגרים מובילים לערב מענג במיוחד במסעדת Fleamarket JAFFA הקסומה השוכנת אי שם בסמטאות יפו העתיקה.

     

    התארחתי במקום לפני מספר חודשים והאמת? כל פעם מדסקס עם רעייתי שאנו חייבים לשוב למקום, המסעדה פשוט מעולה, אחת הטובות שביקרנו בהם, שף המסעדה הינו אורון אסקיו- אין ספק כי בקרוב נשמע עליו רבות, מדובר בעילוי - הבחור מוציא תחת ידיו מנות גורמה מפתיעות ומיוחדות.

     

    בעלי המקום שמרו על המראה המקורי של החנות והוסיפו אלמנטים אורבניים בעיצוב המסעדה.
    בנוסף, שילבו פריטים בפלימרקט משווקי פשפשים ברחבי העולם וכך יצרו אותנטיות למקום.

     

    לא אדבר הרבה ואתן לתיאורים ולתמונות לדבר בעד עצמם, אז שנתחיל?

     

    מאחר וכאמור היה מדובר בערב בלוגרים הוזמנו לערב של 7 חטאים, כל אחד מוצלח ומרנין מהשני.

     

    ''

    התחלנו את הערב עם לחם הבית, שמן זית ורוטב בלסמי- טעים שרעייתי פשוט לא הפסיקה לזלול:

     

    ''

     

    סלט תמנון- עלי סלק,תפוח עץ,סלרי,ענבים,קרם פרש יוזו ותמנון על הגריל - אחד הסלטים הכי טובים שאכלתי עד היום, לאחרונה אני נמנע מאכילת  פירות ים ועל כן ויתרתי על התמנון אך שותפי לשולחן התמוגגו, אני ורעייתי התמוגגנו משילוב הטעמים הסופני של הסלט, וכן, אפשר בהחלט לענות בענק מסלט.

     

    ''


    טרטר בקר ״מפורק״- ציר בקר לימוני,חלמון שליו,איולי חזרת,שאלוט,צילי,צלפים וראשד- אני חושב שאם המנה הזו הייתה מתמודדת במאסטר שף זאת הייתה מנת גמר, מנה פשוט גאונית, כל אחד יכול לצרף את הפרודוקטים אותם הוא אוהב וכך ליצור לעצמו מנת שלמות.

     

    ''

     

    טאטאקי טונה אדומה-קראסט זרעי כוסברה,ויניגרט אננס ודאשי, ג׳ינג׳ר כבוש ומיקרו כוסברה- מנה שראינו במקומות אחרים אך עדיין כאן יש שלמות אחרת, הטאצ' של אורון יוצר מנה חלומית:

     

    ''

     

    סקאלופ- קרם ארטישוק ירושלמי,ציר זעפרן מצומצם וגבינת תום- ממנה זו לא טעמתי אולם שותפי לשולחן רבו על כל חלק וחלק מהמנה, קריאות ההתפעלות לא פסקו.

     

    ''

     

    שקדי עגל- שאלוט מדורה,קרם תירס חלב,אספרגוס ופיטריות שימאגי- מנה זו הייתה המנה הטובה ביותר שאכלנו, ישבנו בשולחן 8 בלוגרים וכל אחד התמוגג יותר מהשני, שקדי העגל היו עשויים בדיוק במידה הנכונה, בצלצלי השאלוט האספרגוס ופיטריות השימאגי היו תוספת מרנינה, התיבול מושלם, מנה חלומית - ביקרתם במסעדה? אתם חייבים אבל חייבים לטעום את המנה.

     

    ''

     

    פילה אינטיאס- ניוקי,שום שחור,בייבי ארטישוק,אפונה סינית וביסק סרטנים- גם מנה זו זכתה לקריאות התפעלות, מנה מצויינת, נתח האינטיאס נותר עסיסי , התיבול עדין אם כי דומיננטי- נפלא!

     

    ''

     

    טאג׳ין חלקי פנים-טחול,לבבות,כבדים,גרגירי חומוס,פפריקה מעושנת,טחינה-עמבה,חריסה ועשבי תיבול- מנה ביתית, מרוקאית ואותנטית, באופן אישי מאוד מאוד אהבתי את המנה שילוב של מספר מרכיבים מצויינים, עם חומרי גלם ברמה גבוהה יצרו מנה של געגוע, מיום ליום אני שומע יותר ויותר על אנשים שמחפשים טעמים של בית- זאת המנה עבורכם!! ממליץ בחום!!

     

    ''

     

    ''

     

    גם בגזרת הקינוחים הופתענו והתמוגגנו עם קינוח טובלרון ביתי ומלבי מעולה שנעשה על ידי אורון.

     

    ''

     

    ''

     

    רגע לפני הסוף, מילה של משה- כבלוגרי אוכל אנו מבקרים לפחות 2-3 פעמים בשבוע במסעדות, זאת אחת המסעדות שאני אשמח להגיע שוב ושוב ושוב ושוב.

    מסעדה מעולה, שירות קפדני, חייכני ואדיב במיוחד, אוכל חלומיייייייי, אותנטי ונפלא.

     

    ממליץ בחום, אל תוותרו הגיעו , מילה של משה!!

     

    כתובת:
    רבי יוחנן 8 , יפו.
    טלפון: 053-8094376
    שעות פתיחה: 
    יום א' - יום ה' 24:00 - 19:00

    שישי-שבת בראנץ 12:00 עד 17:30 ובערב 19:00-24:00

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      פרופיל

      משהפשה
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין