עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    גבינת סימפוניה של שטראוס בטעמים חדשים ואקזוטיים

    0 תגובות   יום שבת, 6/2/16, 20:19

    שבוע טוב. מי שמכיר את גבינת סימפוניה ואוהב אזי כבר מכור לה. היא גבינת שמנת מעודנת שלא להאמין אבל רק עם 5% שומן והטעם גן עדן.

    כעת יצאו טעמים חדשים ונפלאים שאני באמת מתפעלת מהתעוזה והחשיבה מחוץ לקופסא של הטכנולוג הגאון של שטראוס האמון על חטיבת הגבינות והשף יניב גור אריה ומי שהיה לצידו והגו ופעלו. פשוט מדהים.

    בוקר שבת אצלנו כלל סלטים שהכנתי אמש לארוחת ערב שבת השבועית והחגיגית. ליד גבינות סימפוניה המדהימות , בייגלה שרפי הכין ביתיים ונהדרים, ביצים חומות של שבת. מה הבן אדם צריך יותר מזה??? מושלם!!

     

     

    חווית טעמים בסימפוניה, סדרת גבינות במרקם שמנת, המשלבות חוויה קולינרית של טעמים ומרקמים ב 5% בלבד.

    סימפוניה זכרונות מבנגקוק-  בתוספת ג'ינג'ר מסוכר, בצל ירוק ופלפל צ'ילי גרוס בטעם למון גראס.

    סימפוניה ערב בפריז- בשילוב ריבת בצל ביין אדום בתוספת שברי פולי קקאו.

    סימפוניה סמטאות השוק- בשילוב עדשים שחורות, פלפל קלוי, כמון ולימון.

     

    סימפוניה מקבוצת שטראוס פיתחה סדרת טעמים חדשה בשיתוף פעולה ייחודי עם השף יניב גור אריה. המוצרים החדשים מפגישים את עולם הגבינות עם עולם הקולינריה המשלב טעמים, ניחוחות ומרקמים שונים, המגישים חווית טעמים חדשה ורב חושית.

     

    סימפוניה מקבוצת שטראוס פיתחה סדרת טעמים חדשה בשיתוף פעולה ייחודי עם השף הירושלמי, יניב גור אריה, הסדרה החדשה, פורצת את הטעמים המסורתיים בעולם הגבינות, מכניסה עניין לקטגוריה ומשלבת מתכונים ייחודיים המערבים מגוון חושים, ניחוחות ומרקמים. הגבינה בחוויה של טעמים חדשה בקטגוריית הגבינות הרכות.

     

    הגבינות החדשות במרקם שמנת 5% בלבד, בטעמי שף, תחת הקונספט , חוויה של טעמים שמסעירים את החושים. בין הטעמים החדשים, זכרונות מבנגקוק, ערב בפריז וסמטאות השוק. הפירוט למעלה.

     

    הפריצה של עולם הקולינריה למדף, מגיע דרך תוכניות הבישול על המרקע והפגישה עם טעמים מיוחדים ומסקרנים הנכנסים למטבח, הצרכן הישראלי מחפש שכל פעם יפתיעו אותו מחדש וקיים צורך לגוון ולחדש במוצרים עשירים בטעמים וקולינריים בעלי מרקם מעניין, טעם המתפתח בפה, לדוגמא, עובר מחמצמץ לחריף וכדומה.

     

    השקת סימפוניה חריפה לפני כ 7 חודשים, הפכה להיות מובילה, מיד לאחר הגבניות בטעם הטבעי והזיתים. סדרת סימפוניה החדשה של שטראוס מעוצבת באריזה שחורה בולטת ואלגנטית.

    עוד בסדרה ,הסדרה החריפה המעוצבת באריזות בגוון אדום לצד סדרת סימפוניה סימן ההיכר שלה, הגוון הכחול.

     

     

     

     

    ''

     

    ''

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין