עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    מעדני סנדלפור והפעם גם ערמונים

    0 תגובות   יום שני, 28/12/15, 14:36

    החוכמה היא להוציא את הערמונים מהאש ולהכין ( קונפיטורה) מעדן

     

    חברת סיימן חוגגת את הטעם ה-20 בסדרת מעדני סנדלפור 

    ומשיקה טעם ערמונים חורפי ומפנק

    בסדרת סנדלפור; מעדן תות, משמש, תפוזים, פטל, אוכמנויות, שזיפים, דובדבן ועוד 

     

    ''

     

    חברת סיימן, יבואנית מוצרי גורמה, משיקה טעם חדש וחורפי בסדרת מעדני 'סנדלפור' – המיובאת לארץ משנת 1996. הטעמים המובילים הם בטעמי, תות, משמש ודובדבן. בימים אלו מושק ממרח ערמונים נפלא, אשר מצטרף לסדרת מעדנים הכוללת 19 טעמים נוספים, ביניהם; אוכמניות, פטל. תפוז, תפוז וג'ינגר, אוכמניות וחמוציות, שזיף, אפרסק, אגס, רימון ופטל, אננס ומנגו, ועוד.

     

    פרי עץ הערמונים, נחשב לאיכותי במיוחד- הוא עשיר בויטמינים, ובעלי יתרונות בריאותיים רבים. מכיל סידן, ואשלגן, ויטמין B, הידוע כ"נוגד דיכאון", לכן מעולה באופן מיוחד בחורף, יש האומרים כי הוא עוזר לשינה טובה, ולתחושת שובע. בנוסף, טעם הערמונים נהדר.

     

    מעדן הערמונים החדש בסדרת מעדני סנדלפור, משדרג כל ארוחה, החל מכריך קליל משובח, ומזין לילדנו או כזה שימתיק את יומנו בעבודה, או כמעדן המשולב בארוחת בוקר גדולה, ועד ארוחת ערב מפנקת.

     

    מוצרי סנדלפור היו הראשונים בישראל מסוגם המכילים 100% מוצרים טבעיים, כך שאינם מכילים גלוטן או כל מרכיב מלאכותי אחר. סנדלפור ערמונים מצטרף ל-19 הטעמים הקיימים, אשר מרביתם מיובאים לארץ. כמו כן, ישראל היא המובילה בצריכה לנפש מבין כל המדינות בהן משווק המוצר.

    מעניין לראות שבעוד הטעמים המועדפים עלינו הישראלים הם תות, פטל, אוכמניות, תפוזים, הרי שהצרפתים מעדיפים בראש ובראשונה את טעם שזיפי מירבל, אותו הם נוהגים לאכול בתוך קוראסון, בגט טרי או יוגורט ובכך נמנעים מלהשתמש בממתיק מלאכותי.

     

    סנדלפור ערמונים נמכר בצנצנת המסורתית המכילה משקל נקי - 284 גרם.

    כשר למהדרין.

     

    מחיר מומלץ לצרכן: 18.90 ש"ח 

     

    אודות סנדלפור

     

    חברת סנדלפור חברת סנדלפור היא חברה בבעלות פרטית אשר נוסדה בשנת 1984. החברה מייצרת מעדני פירות העשויים מ- 100% פרי. זהו מעדן הפרי הראשון שמשווק בישראל. את המתכון הסודי של מעדני הפרי סנדלפור פיתחה סבתו של יו"ר החברה, מר קיסנר, אותו המתכון מסורתי בו משתמשים עד כה.

     

     

    כלל מרכולתם של המותג מיוצרים במפעל אחד גדול בצרפת הנמצא בשטחו החקלאי של אזור מרמונד שבדרום מערב המדינה, אשר ידוע כבר מאות בשנים באיכותיו הקולינרית. 

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון