עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    כמה מתכונים מעניינים עם חרדל MAILLE מקורי

    0 תגובות   יום שני, 21/12/15, 19:17

    ערב טוב

     

    כמה מתכונים מעניינים  עם חרדל MAILLE מקורי

     

     

     

    ''

    מתכון לצלעות טלה בעשבים על מצע של מחית שעועית לבנה, חרדל ושום צלוי

    באדיבות חרדל MAILLE  

     

    4 מנות

    מצרכים:

    8 צלעות טלה טריות

    2 ענפי רוזמרין

    4 ענפי טימין

    1 ראש שום גדול

    350 גר שעועית לבנה מבושלת

    ¼ כוס שמן זית

    1 כף של ממרח שומשום

    2 כפות גדושות של חרדל MAILLE מקורי

    4 עגבניות מיובשות

     

    הכנות לפני בישול:

    1. קצצו יחד את הטימין והרוזמרין
    2. חתכו לחצי את ראש השום, הניחו אותו בנייר אלומיניום, הזליפו מעל שמן זית, מלח ופלפל וסגרו היטב. הכניסו לתנור על 200 מעלות ל30 דקות.

     

    אופן ההכנה:

    1.צלעות הטלה – צרבו את צלעות הטלה משני הצדדים במחבת כבדה עם מעט שמן לסגירת הטעמים. לגלגל כל צלע בתערובת עשבי התיבול, להניח על גביי מגש עם נייר אפייה, ולהכניס לתנור  ל- 200 מעלות למשך 6 דקות. להוציא ולתת לנוח לעוד שלוש דקות נוספות.

    2.הכניסו למיקסר את השעועית הלבנה, החומוס, החרדל, ממרח השומשום, ראש השום הצלוי, שמן זית, מלח, פלפל. עבדו היטב את כל החומרים עד לקבלת מחית חלקה.

    3.הניחו על גביי צלחת כף מהמחית ועליה את צלע הטלה בתערובת עשבי התיבול.

    קשטו מעל עם סלילים דקים של עגבניות מיובשות.

    בתיאבון 

     

     

     

    מתכון סלט גזר, סלרי, חמוציות בוטנים וכוסברה בוינגרט

    חרדלים באדיבות השף אריק ברגר  

    מצרכים:

    4 גזרים מגורדים על פומפיה גסה

    3 מקלות סלרי אמריקאי (עם העלים) קצוצים

    2 כפות חמוציות

    2 כפות בוטנים מטוגנים

    חופן עלי כוסברה

    חופן עלי פטרוזיליה

    מיץ מ2 לימונים

    1/4 כוס שמן זית

    1 כפית חרדל גרגרים

    1 כף חרדל דיז'ון MAILLE חלק

    מלח ים אטלנטי

    פלפל שחור גרוס

     

     אופן ההכנה:

    1. בקערית מערבבים: מיץ לימון, שמן זית, 2 סוגי חרדל.
    2. בקערה גדולה מערבבים: גזר, סלרי, חמוציות, בוטנים, כוסברה ופטרוזיליה.
    3. מאחדים את הסלט עם הרוטב.
    4. מתקנים את התיבול בעזרת מלח ופלפל.

     

     

    ''

     

     

    מתכון סלט חסה, עלים ירוקים, נקטרינות מקורמלות ורוטב חרדל  

    באדיבות השף אריק ברגר  

     

    חומרים:

    1 חסה ערבית שטופה וקרועה ביד

    2 כפות כוסברה קצוצה

    2 כפות נענע קצוצה

    2 כפות פטרוזליה קצוצה

    2 כפות בזיליקום קצוץ

    10 פלחי נקטרינה מקורמלים (ראו הסבר)

    1 כף קשיו קלוי וקצוץ

    1 כף בוטנים מטוגנים קצוצים

     

    רוטב:

    1 כוס שמן זית

    2 כפות חרדל MAILLE

    1 כף דבש

    1 שן שום קצוצה

    1/2 כפית מלח

    1/2 כוס חומץ בן יין אדום

     

    אופן הכנה:

    1. מחממים מחבת עם מעט שמן זית.
    2. כשהמחבת חמה מאוד מניחים בה את פלחי הנקטרינה ומפזרים מעט סוכר מלמעלה.
    3. לאחר 2 דקות הופכים בזהירות את פלחי הנקטרינה וצורבים את הצד השני. מוציאים מהמחבת ומקררים.
    4. מערבבים בכלי נפרד את כל מרכיבי הרוטב.
    5. מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבים הסלט פרט לקשיו והבוטנים.
    6. מוזגים את הרוטב על הסלט.
    7. מפזרים את הקשיו והבוטנים ומגישים.

    ''

     

     

     

    מתכון שוקי עוף במרינדת חרדל

    באדיבות חרדל MAILLE  

    4 מנות

    מצרכים:

    16 שוקי עוף טריות ונקיות

    3 שיני שום

    כף שבבי צ'ילי

    כף דבש

    ¼ כוס חרדל MAILLE דיז'ון

    כף פפריקה אדומה מתוקה או חריפה

    4 כפות מיונז

    10 ענפי כוסברה

    גרידה מלימון 1

    מיץ מלימון שלם

     

    אופן ההכנה:

    1.בקערה מערבבים את מרכיבי המרינדה: פפריקה, צ'ילי, דבש וחרדל ומערבבים היטב.

    2.מכניסים את שוקי העוף הנקיים לקערה וטובלים היטב עד שהמשרה מכסה את כל השוקיים.לאחר-מכן יש  להכניס למקרר למשך 30 דקות.

    3.מסדרים את שוק העוף בשכבה אחת בתבנית בינונית , אם נשאר מהמרינדה לשפוך מעל השוקיים ולהכניס לתנור לחום מקסימלי של 250 מעלות.

    4.לאחר מספר דקות לכסות את התבנית בנייר אלומיניום, להוריד את חום התנור ל- 200 מעלות ולהמשיך לבשל במשך 15 דקות. מדי פעם להפוך ולסדר מחדש את השוקיים.

    5.להוציא את השוקיים מהתנור ולסדר מעל נייר אפייה בתבנית צלייה. להכניס לתנור במצב טורבו או בתוכנית צלייה בחום מקסימלי עד שהשוקיים מקבלות מעטה קריספי.

    6.להוריד את חום התנור ל- 180 מעלות ולהשאיר בתנור ל- 15 דקות נוספות.

    לקצוץ את שיני השום והכוסברה לגרד את קליפת הלימון ולסחוט את המיץ היטב. לערבב בקערה קטנה יחד עם השמנת החמוצה הכוסברה, השום גרידת הלימון והמיץ ולהמליח לפי הטעם.

    להגיש יחד את השוקיים הצלויות עם השמנת.

    לתיבול נוסף: יש להחליף את הכוסברה לתערובת עשבי תיבול לטעמכם (פטרוזיליה, טימין, רוזמרין, אורגנו, בזיליקום ואפילו נענע) ואת מיץ הלימון ביין אדום.

    בתיאבון. 

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין