עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    - מבית הבד של הגולן מציגים: מתכון לעוגת שמן זית ומוסקט בהכנתו של השף אושר אידלמן- דיאטן וטכנולוג מזון

    0 תגובות   יום ראשון, 22/11/15, 13:18

    צהרים טובים

     

     

    ''

     

     

    Olea essence - מבית הבד של הגולן מציגים: מתכון לעוגת שמן זית ומוסקט בהכנתו של השף אושר אידלמן- דיאטן וטכנולוג מזון לרגל חג האורות, olea essence מבית הבד של הגולן מציגים מתכון לעוגת שמן זית ומוסקט שתכניס טעם ואור הביתה.

     

    את המתכון הכין אושר אידלמן, שף, דיאטן קליני וטכנולוג מזון.

    מצרכים:

    אגסים ביין מוסקט

    • 5 אגסים •

    375 מ"ל (1.5 כוסות) יין קינוח מוסקט •

    115 גרם (1/2 כוס) סוכר

    עוגת שמן זית • 115 גרם (1/2 כוס) סוכר דק •

    2 ביצים •

    185 מ"ל (3/4 כוס) שמן זית Olea essence בית ציידא • 125 מ"ל

    (1/2 כוס) יין קינוח מוסקט •

    80 מ"ל (1/3 כוס) חלב

    גרידה מ-2 לימונים •

    185 גרם (1.5 כוסות) קמח לבן •

    2.5 כפיות אבקת אפייה • מעט חמאה וקמח

    אופן ההכנה: אגסים ביין מוסקט: • קולפים את האגסים, חוצים ומרחיקים את הגרעינים מהליבה של האגסים. • מעבירים לסיר יחד עם הסוכר והיין.

    מחממים על להבה בינונית עד שמתחיל לבעבע ומבשלים על חום נמוך עד שהאגסים מתרככים מעט (כ-10 דקות).

    • מוציאים את האגסים בעזרת כף מחוררת, מעבירים לקירור ומצמצמים את הנוזל הנותר עד ל-1/2 כוס ומצננים. עוגת שמן זית: • מחממים תנור מראש ל-180 מעלות. • מורחים בחמאה תבנית אפייה עגולה בקוטר 22 ס"מ, מפזרים 2 כפות קמח ומנערים את הקמח לכיסוי מלא של התבנית.

     

     

    ''

    נפטרים משאריות הקמח. • מקציפים ביצים וסוכר בקערה גדולה בעזרת מקציץ ידני עד למראה בהיר וקרמי (creamy & pale). • מוסיפים לקערה שמן, יין, חלב, גרידת לימון ומקציפים עד שהתערובת חלקה. •

    מוספים קמח נופה ואבקת אפייה ומקציפים עד שהתערובת חלקה. • יוצקים לתוך תבנית האפייה ואופים כ-30 דקות או עד שקיסם המוחדר לעוגה יוצא יבש.

    פותחים את דלת התנור ומאפשרים לעוגה להתקרר בפנים ל-10 דקות. מגישים את העוגה עם הסירופ המצומצם וחצאי האגסים – שיהיה בתאבון!

    ניתן להשיג בחנויות מרכזי המבקרים של "בית הבד של הגולן": קצרין, אזור תעשיה 04-6850023 / 050-2888709. עין גב, נמל עין גב 050-2888709 ובאתר האינטרנט שלנו - http://www.oleaessence.com/ חפשו אותנו גם בפייסבוק אודות Olea essence "מבית הבד של הגולן", מציע מבחר מוצרי טיפוח וטיפול, קולינריה וחומרי ניקוי המבוססים על סגולות הזית וכוללים חומרים טבעיים בלבד ללא כימיקלים! הסוד הטמון במוצרי Olea essence, הוא הגילוי כי בתוצרים של הזית, הנזרקים לאחר הפקת השמן ומזהמים את הסביבה, קיימות סגולות טיפוליות, מחטאות ובריאות. מעבדות Olea Essence, הצליחו להפיק משאריות הזית תכשירים בעלי ערך מוסף ולשמר את הערך האקולוגי בגולן. מוצרי Olea Essence מיוצרים במעבדת "בית הבד של הגולן" בראשותו של הד"ר לכימיה גרגורי פיפקו, על פי תפיסת עולמם של הבעלים המייסדים, אבנר וסמדר טלמון, הדוגלת בחיים הרמוניים עם הטבע והקפדה על שמירת הסביבה.

     

    יעילות המוצרים טמונה בשילוב בין שמן הזית ושמנים צמחיים וארומטיים בתהליך ייחודי, על טהרת חומרים טבעיים בלבד ללא חומרים משמרים וללא צבעים וריחות סינתטיים.

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין