עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    לביבות עדשים ופטריות טעימות לכבוד החנוכה עם תבואות

    0 תגובות   יום חמישי, 19/11/15, 10:05

    בוקר אור,

     

     

    ''                                   ''

     

     

     

    קצת רעיונות לבישול לקראת שבת הבאה עלינו מחר בשעה טובה. אז נצלו את הזמן היקר בחיק המשפחה, אכלו אוכל טוב ובריא והנה מתכון למשהו מיוחד בריא בחנוכה: לביבות עדשים טעימות ומזינות! "תבואות" מציעה מתכון להכנת לביבות עדשים ופטריות טעימות ומזינות בחג החנוכה אנו נוהגים לטגן לביבות וסופגניות, אבל אפשר לבחור גם באופציה הבריאה יותר ולהכין לביבות אפויות בתנור.

    חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, מציעה לחג החנוכה מתכון נהדר להכנת לביבות טעימות מעדשים שחורות אורגניות, באפייה בתנור. העדשים השחורות, המכונות גם "עדשי קוויאר בלוגה" הן עדשים כהות ומבריקות וטעמן עדין ומיוחד.

    העדשים השחורות עשירות בחלבון, ברזל ומינרלים נוספים, וסיבים תזונתיים. העדשים השחורות של "תבואות" הן אורגניות, אשר גודלו ללא חומרי הדברה ודשנים כימיים וללא הנדסה גנטית.

    מחיר: לצרכן: 17.90 ש"ח לאריזה של 500 גרם. כשר למהדרין בד"צ בעל"ז. להשיג ברשתות השיווק וחנויות טבע, ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.

    לפרטים: www.tvuot.co.il

    המצרכים: 2 כוסות עדשים שחורות אורגניות של "תבואות", מושרות במים

    2 סלסילות פטריות שמפיניון

    1 בצל מגורד מעט שמן זית

    1 תפוח אדמה מגורד

    חצי זר פטרוזליה

    כוס אגוזים טחונים

    1 ביצה מעט קמח לפי הצורך מלח ופלפל לפי הטעם רבע כפית כורכום

    אופן ההכנה

    (בתנור): מחממים תנור ל-200 מעלות.

    1. מבשלים את העדשים עד לריכוך.

    2. טוחנים את כל המרכיבים (פרט לביצה ולקמח) במעבד מזון.

    3. מעבירים את התערובת לקערה ומוסיפים את הביצה, מתבלים במלח, פלפל וכורכום.

    4. מוסיפים קמח עד שהתערובת מרגישה יבשה ויציבה.

    5. בעזרת ידיים משומנות בשמן זית יוצרים לביבות ומסדרים על מגש תנור עם נייר אפייה (או מטגנים בשמן חצי עמוק). בתיאבון!

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין