עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (3)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    RSS
      21/11/15 20:06:
    לבריאות יקירתי. חג שמח שבוע טוב ובשורות טובות
      21/11/15 20:05:

    צטט: BettyRozenfeld 2015-11-20 11:02:00

    אני מגוש עציון , אימצתי את המתכון.. תודה רבה ושבת שלום!
      20/11/15 11:02:
    אני מגוש עציון , אימצתי את המתכון.. תודה רבה ושבת שלום!
    0

    "חוות תקוע" מציעה מתכון חגיגי ומיוחד לחג החנוכה: לביבות פטריות המתכון מאת: אלינור רחמים מ"חוות תקוע"

    3 תגובות   יום חמישי, 19/11/15, 10:03

     

     

     

    חמישי נהדר לכולנו, אני פריקית של פטריות על כל הסוגים ובכל צורות הבישול, טיגון, הקפצה וכתוספת נפלאה לפיצות.

    "חוות תקוע", המשווקת פטריות וירקות מיוחדים, מציעה מתכון חגיגי ומיוחד לחג החנוכה:

     

     

     

     

    ''

    לביבות פטריות המתכון מאת: אלינור רחמים מ"חוות תקוע"

    החומרים:

    חבילת פטריות יער טריות של "חוות תקוע" (150 גרם) ח

    בילת פטריות שי-מג'י טריות של "חוות תקוע" (150 גרם)

    1 בצל גדול

    2 שיני שום שלמות

    4 כפות שמן

    2 תפוחי אדמה מגורדים

    5 כפות פרורי לחם

    3 ביצים מלח פלפל רבע כפית אגוז מוסקט רבע כפית טימין יבש שמן לטיגון

    אופן ההכנה:

    1. לקצוץ את הבצל והשום ולטגן במעט שמן.

    2. לקצוץ את כל הפטריות לחתיכות קטנות ולהוסיף לתערובת הבצל. להמשיך בטיגון כ-5 דקות נוספות עד שהפטריות מתרככות.

    3. לתבל במעט מלח, פלפל, אגוז מוסקט וטימין יבש ולהסיר מהאש.

    4. בקערה נפרדת לערבב את תפוחי האדמה המגורדים, הביצים, פרורי הלחם ולתבל במעט מלח, פלפל.

    5. להוסיף את תערובת הפטריות לתערובת הביצים.

    6. אם התערובת דלילה מדי אפשר להוסיף 2-3 כפות פרורי לחם.

    7. לחמם מחבת עם מעט שמן, בעזרת כף לבזוק לשמן החם מהתערובת, לטגן כ- 2-3 דקות מכל צד, עד ליציבות והזהבה.

    8. להגיש לצד מטבל שמנת. בתאבון!

     

     

    ''

     

     

    לפרטים ומתכונים נוספים באתר www.tekoafarms.co.il

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין