עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    לכבוד חנוכה

    0 תגובות   יום חמישי, 22/10/15, 12:06

    בוקר מעולה. קצת משהו מתוק לצאת מהדיכדוך ונקווה שעד חנוכה המצב ישתפר בהרבה. אז קצת מתוק.

     

     

    ''                 ''                ''

     לחג החנוכה: סופגניות ולביבות דלות בקלוריות בשימוש ביתי באמצעות ה-MULTY FRY מכשיר בישול רב תכליתי חדשני, פורץ דרך בבישול וטיגון במינימום שמן בזכות טכנולוגיה חדשנית. חג החנוכה, ידוע כחג שהמאכלים המאפיינים אותו, הינם עתירי קלוריות ושומן ומטוגנים בהרבה שמן.

    כך לדוגמא, סופגנייה פשוטה מכילה בין 350-400 קלוריות, בעוד שהסופגניות ה"שוות" יותר, עם מילויי השוקולד והקצפות, מכילות אף יותר מ-500 קלוריות וישנן כאלו המגיעות עד ל-800 קלוריות! כך, שאם נאכל במשך 8 ימי החג רק סופגנייה אחת מידי יום, נסיים את החג עם משקל עודף... גם לביבות תפו"א, מכילות כ-150-200 קלוריות ליחידה, אך מי מסוגל להסתפק באחת בלבד? בערב אחד של החג, אנו יכולים למצוא עצמנו עם תוספת של אלף קלוריות בקלות.

    חברת ברימאג - המתמחה ביבוא ושיווק כלי חשמל לבית, מציעה פתרון למאכלים המטוגנים ועתירי הקלוריות, באמצעות ה-MULTY FRY (מולטי פריי) מבית DeLonghi (דהלונגי)– מכשיר בישול בייתי, רב תכליתי חדשני, לבישול וטיגון במינימום שמן. בזכות שיטת הפעלתו של מכשיר ה-MULTY FRY, הפועל באמצעות מערכת חימום היקפית SHS, שהיא טכנולוגיה בלעדית, שפותחה על ידי מומחי DeLonghi, ניתן להשתמש במכשיר בטיגון ובבישול במינימום שמן. כך לדוגמא, מכשיר ה- MULTY FRYמאפשר הכנה מהירה של לביבות וסופגניות טעימות ובריאות, במינימום שמן. זאת בנוסף למגוון מאכלים רחב מאוד, החל מקוסקוס וירקות מבושלים, "רטטוי" ועד פיצות, עוגות ופשטידות. משך בישול הסופגניות והלביבות ב- MULTY FRYהינו קצר ביותר. כל שצריך הוא לשמן מעט את התבנית של המכשיר ולאפות כ-12-15 דקות בלבד. ה MULTY FRY-נמכר בארץ ב-3 דגמים, בהם קיימת פונקציית ערבול מזון אוטומטי, עם מכסה בעל חלון שקוף, המאפשר צפייה בתהליך הבישול וקערה עם ציפוי קרמי המונע הדבקות המזון ומסייע לניקוי קל. דגם FH 1130 – גוף חימום עליון 1400 וואט, קוצב זמן פעולה, קיבולת מזון של 1.5 ק"ג. מחיר מומלץ לצרכן: 1,190 ₪. דגם FH 1363- בעל גוף חימום עליון 1400 וואט, גוף חימום תחתון 200 וואט, תרמוסטט מתכוונן, קוצב זמן פעולה, קיבולת מזון של 1.7 ק"ג.

    מחיר מומלץ לצרכן: 1,490 ₪. דגם FH 1394 – גוף חימום עליון 1400 וואט, גוף חימום תחתון 1000 וואט, בורר ל-7 תכניות בישול, לוח פיקוד דיגיטלי לטמפרטורה ולעצמת חימום, קיבולת מזון של 1.7 ק"ג. מחיר מומלץ לצרכן: 1,890 ₪. מתכון להכנת סופגניות במכשיר ה-MULTY FRY: סופגניות ללא טיגון – מולטיפריי מצרכים ל- 12 סופגניות 500 גר' קמח חצי שקית שמרית כפית גדושה משפר אפייה- שמרית 2 ביצים גדולות כפית מלח ( מחוקה) ½ כוס סוכר 1 כפית תמצית וניל איכותית 1/4 כוס שמן או 50 גר' חמאה מומסת 1.5 כוסות מים ( ניתן להחליף חצי מהכמות בחלב) למלית: ריבה, ממרח שוקולד, ממרח תמרים וכד' אבקת סוכר אופן ההכנה: הכניסו לקערת מיקסר עם וו לישה שמרים ,סוכר ומים וערבבו במהירות איטית עד להמסתם במים. הוסיפו קמח, משפר אפייה, ביצים, שמן /חמאה ותמצית וניל וערבבו כ-8 דקות במהירות בינונית עד לקבלת בצק אחיד וחלק. הוסיפו מלח ולושו עוד 2 דקות. שמנו קלות קערה והניחו בה את הבצק כסו בניילון נצמד והתפיחו חצי שעה עד להכפלת הנפח. הכינו מגש מקומח , חלקו את הבצק ל 12 כדורים שווים ( 60-70 גר) וגלגלו לכדור כסו המגש בניילון נצמד או מגבת להתפחה למשך 45 דקות. 12-15 דק' הסיר –הוציאו את אביזר הבוחשן, לחצו על הפעל וסובבו את חוגת הטמפרטורה למצב 4 למשך חמש דקות, סגרו המכסה (לחימום הסיר) לאחר 5 דקות – סובבו את חוגת הטמפרטורה למצב 2 פתחו הסיר, שמנו קלות באמצעות נייר סופג את קערת הסיר הכניסו 6 כדורים לסיר בכל פעם וסגרו המכסה אפו 6 דקות , פתחו המכסה והחליפו את מקום הסופגניות (כל אחת עם המקבילה לה) סגרו הסיר ואפו עוד 6-9 דקות עד הזהבה קלה ( השתמשו בטיימר) הוציאו הסופגניות לצלחת הגשה הזריקו לכל סופגנייה מהמילוי הנבחר ופזרו מעל אבקת סוכר לביבות גבינות מתוקות – 15 יחידות מצרכים: 200 גר` גבינה לבנה 5% 150גר' גבינה כחושה – כנען , חמד וכד' 4 כפות קמח תופח 2 כפות סוכר 2 ביצים כפית תמצית וניל איכותית להגשה: סילן אופן הכנה ערבבו את כל החומרים עד לקבלת בלילה אחידה. הכניסו הבלילה למקרר לחצי שעה. הסיר – פתחו המכסה, הוציאו את אביזר הבוחשן, סובבו את חוגת הטמפרטורה למצב 4 למשך שלוש דקות ( העזרו בטיימר) וסגרו המכסה.

     

    קמחו משטח עבודה, הוציאו הבלילה מהמקרר, בעזרת כף קרצו מנות של לביבות , הניחו על המשטח המקומח, קמחו את ידכם ועצבו הלביבות לאחר שלוש דקות , סובבו את חוגת הטמפרטורה למצב 2 פתחו את מכסה הסיר, שמנו קלות את תחתית הסיר באמצעות נייר סופג או ספריי שמן קנולה. הניחו בסיר את הלביבות המעוצבות ( 4-5 בכל פעם), לאחר שתי דקות ( כשמופיעות בועות קטנות) הפכו בזהירות ואפו שתי דקות נוספות. העבירו לצלחת הגשה • הגישו עם סילאן ליד או מעל לביבות סלק ותפוח אדמה / גזר – כ-12 יחידות מצרכים: 2 תפו״א (מומלץ דזירה) גדולים או שני גזרים - מגורדים 1 סלק בינוני מגורד 1/2 בצל סגול קצוץ דק מלח , פלפל , קורט כמון 2 ביצים 2 כפות קמח להגשה : שמנת חמוצה ועירית אופן ההכנה: ערבבו בקערה, את תפוח האדמה או הגזר יחד עם הסלק והבצל. סחטו היטב את הנוזלים מהירקות. הוסיפו הקמח והתבלינים והביצים וערבבו היטב. הוציאו את אביזר הבוחשן , לחצו על הפעל , סובבו את חוגת הטמפרטורה למצב 4 למשך שלוש דקות וסגרו הסיר. קמחו משטח עבודה, בעזרת כף קרצו מנות של לביבות , הניחו על המשטח המקומח, קמחו את ידכם ועצבו הלביבות. לאחר שלוש דקות , סובבו את חוגת הטמפרטורה למצב 2 פתחו את מכסה הסיר, שמנו קלות את תחתית הסיר באמצעות נייר סופג או ספריי שמן קנולה. הניחו בסיר את הלביבות המעוצבות ( 4-5 בכל פעם) לאחר שתי דקות ( כשמופיעות בועות קטנות) הפכו בזהירות ואפו שתי דקות נוספות. העבירו לצלחת הגשה הגשה: ערבבו שמנת חמוצה עם מעט עירית קצוצה דק לביבות פולי סויה ( אדממה ) – 12-14 יחידות מצרכים : 1 שקית (400 גרם) פולי סויה מוקפאים, (אדממה)- קלוף 1/2 בצל בינוני, קצוץ דק 3 שיני שום, קצוצות דק 2 ביצים 1/2 כוס פירורי לחם / פנקו 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק מלח, פלפל שחור גרוס אופן ההכנה: בשלו את פולי הסויה במים רותחים כ-5 דקות, עד התרככותם. העבירו למסננת לצינון. קצצו גס את פולי הסויה ( במעבד מזון או בסכין) והעבירו לקערה. הוסיפו את שאר החומרים וערבבו היטב. צרו מהתערובת קציצות פחוסות והדוקות. הוציאו את אביזר הבוחשן , לחצו על הפעל , סובבו את חוגת הטמפרטורה למצב 4 למשך שלוש דקות וסגרו הסיר.צ לאחר שלוש דקות , סובבו את חוגת הטמפרטורה למצב 2 פתחו את מכסה הסיר, שמנו קלות את תחתית הסיר באמצעות נייר סופג או ספריי שמן קנולה. הניחו בסיר את הלביבות המעוצבות ( 4-5 בכל פעם) לאחר שתי דקות היפכו בזהירות ואפו שתי דקות נוספות להגשה: ערבבו 6 כפות טחינה גולמית איכותית עם 2 כפות צ'ילי מתוק העבירו לצלחת הגשה והגישו עם רוטב הטחינה והצ'ילי המתוק חג בריא ושמח שף אייל גליק "המטבחון של אייל" את המכשירים ניתן להשיג בחנויות החשמל המובחרות וברשתות המובילות. לפרטים: www.brimag.co.il

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין