עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    כשאופים עם הילדים או הנכדים זה שמח במטבח

    0 תגובות   יום שלישי, 8/9/15, 22:52

     

    ספרי בישול ואפיה שמותאמים לילדים זו מתנה נהדרת לחג ולכל מועד והזדמנות. הנכדות שלי מאוד אוהבות לעזור במטבח הן בהכנת עוגות והן באפיית לחם. הנה ראיתי שבהוצאה של "דני ספרים" יצאו לאור שני ספרים שמיועדים לילדים.

    הראשון ספר ממש מקסים המכניס את הילד  או הילדה יחד עם ההורה לסודות אפיית הלחמים:

    "שמח במטבח – לחם" מאת אביגיל ויטלי וסם בר, בהוצאת "דני ספרים", הוא ספר שביעי בסדרת שמח במטבח –  סדרת ספרי הבישול לילדים הנמצאת בכל בית בישראל, והפעם ספר שכולו לחמים מסוגים שונים ובמגוון טעמים.

     

    ''

     

    כל המתכונים בספר הנהדר הזה קלים להכנה ואינם דורשים ציוד מיוחד או טכניקות בישול מיוחדות. עליכם רק לפעול על פי ההוראות הפשוטות והאיורים מאירי העיניים, ותוכלו להפתיע את בני המשפחה והחברים במבחר לחמים משביעים וטעימים – החל בלחם לבן קלאסי, דרך לחמי שיפון ושיבולת שועל, ועד פיתות ולחם שום. אפילו לחמים מתוקים, סופגניות וקינמונים תמצאו כאן!

    דפדפתי וראיתי שיש מתכונים מעולים ללחם שיפון וצימוקים, לפוקצ'ה ללחמניות בריוש, לחם לבן ולחמניות שונות או מקלות לחם או פיתות...  כעת הילדים גם יכולים להכין לעצמם את הלחמניה  או הלחם לסנדוויץ', איזה כיף!

    אבל הפר גם מכיל הסברים מפורטים בשפה ברורה ופשוטה על טכניקות בסיסיות והקפדה על זמנים וכמויות. על הקמח והשמרים וההתפחה כך שילדים רוכשים גם ידע בסיסי וגם ניסיון.

    אז קדימה – לבשו סינר, התחילו לדפדף והקימו מאפייה אמתית משל עצמכם!

     

    מומלץ לילדים אבל גם ההורים ייהנו!

     

    "שמח במטבח - לחם" מאת אביגיל ויטלי וסם בר, מאנגלית: חגי ברקת, איורים: פרנצ'סקה קראבלי, צילומים: הווארד אלמן, הוצאת "דני ספרים", 64 עמ', מנוקד, מחיר לצרכן 54 ש"ח, להשיג בכל חנויות הספרים ובחנות המקוונת של ההוצאה: www.siman-kria.co.il             

     

    ''

     

    לפרטים נוספים: זהר 052-2641769, נוי תקשורת יח"צ 03-6026026

     

    הספר השני שראיתי הו כניסה לעולם האפייה עצמה: הספר "אמא ואני אופים" בהוצאת "דני ספרים", הוא שער שדרכו יכנסו הילדים אל העולם המופלא והמרגש של האפייה.  הם יפתחו כאן את כישורי המטבח שלהם וילמדו לחתוך, לערבב, לקשט ולאפות והכל בעזרת אמא (או אבא). כאן הם גם יגלו דברים מרתקים על סודות האפייה: למה הבצק תופח? איך מודדים חומרים? מהו תפקידן של הביצים באפייה ועוד?

     

    ''

     

    בראש ובראשונה מתייחסים כאן אפילו לבטיחות, לניקיון, לציוד הבסיסי, שקילה ומדידה שזהו הבסיס הכי חשוב, לחומרים וההשפעה שלהם ועוד.

    הילדים ילמדו, בין היתר, להכין עוגיות בצורת חיות (כולל ציפוי וקישוט), יכינו פרחי עוגיות (הכינו הרבה עוגיות ויהיה לכם גן פורח וטעים), יכינו בית חרושת לעוגיות (במהרה ההזמנות מחברים יתחילו להגיע), ילמדו מה קורה בתוך התנור ועל גן עדן של קפקייקס, יכינו עוגה מנומרת, עוגת אננס הפוכה ואפילו מגדל בראוניז ועוד.

     

    הטקסט המנוקד מוגש בצורה קלילה מפורטת וברורה, לצד תמונות מתאימות. הפורמט הגדול של הספר עוזר ותורם גם הוא להנאה. כל המתכונים בספר כשרים.

     

    אז למה אתם מחכים? הפשילו שרוולים והתחילו לאפות! 

    "אמא ואני אופים", מאנגלית: חגי ברקת, הוצאת "דני ספרים", 63 עמודים, פורמט מלבני גדול, 24X32, מנוקד, מחיר לצרכן 58 ש"ח, להשיג בכל חנויות הספרים ובחנות המקוונת של ההוצאה: www.siman-kria.co.il    

     

     

    ''

     

    לפרטים נוספים: זהר 052-2641769, נוי תקשורת יח"צ 03-6026026

    אגב יש עוד ספר בנושא אחר "אמא ואני יוצרים", בהוצאת דני ספרים, הוא שער דרכו יכנסו הילדים אל העולם המופלא והמרגש של היצירתיות. הם יפתחו כאן את כישורי היצירה שלהם וילמדו להדביק, לגזר, להדפיס, לתפור ולקשט – והכול בעזרת אמא (וגם אבא מוזמן).

     

    הילדים יקבלו רעיונות להכנת דברי יצירה יפים ומועילים, וגם יגלו עובדות מעניינות על החומרים השונים – איך מכינים צבע, מהו נייר ומהיכן הוא מגיע, איך מיצרים לֶבֶד, מהו צמר ואיך צובעים אותו, וכן ילמדו טכניקות תפירה.

    נדבר  עליו גם בהזדמנות.

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון