עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    פטריות, דלעת, אפונה סינית ושעועית בסגנון אסיאתי תאילנדי

    0 תגובות   יום שלישי, 7/7/15, 09:16

     

     

    המרכיבים ( מנה זוגית)

    פלח דלעת של 250- 300 גרם

    4 פטריות שמפניון

    4 פטריות בייבי פורטבלו

    5 תרמילי אפונה סינית

    4 כפות סויה

    2 כפות טריאקי

    2 כפות רוטב לפאד טאי

    4 כפות שמן קנולה

    כמה טיפות שמן שומשום

    פלפל שחור גרוס

    ההכנה

    שלב א

     משרים קוביות דלעת ב4 כפות סויה ו2 כפות טריאקי, פלפל שחור גורס טרי, ( אפשר כף סילאן)

    מכניסים לתנור  לחום של 180 מעלות לכ 20 דקות שיתקרמל ויתרכך.

    שלב ב

     משרים את הפטריות והאפונה הסינית ב 4 כפות סויה ושתי כפות טריאקי, רוטב פאד טאי, וטיפות של שמן שומשום, גורסים פלפל שחור טרי. מכניסים למחבת עם שמן קנולה או ווק ומקפיצים.

    מערבבים בעדיינות עם הדלעת מכניסים באותו כלי לתנור ל 10 דקות

     

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון