עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    נפטון חשפה מוצרים חדשים בתערוכת קולינרי 2015

    3 תגובות   יום שלישי, 16/6/15, 17:52

     

    הביתן של חברת נפטון היה אחד המרשימים והמבטיחים בתערוכה השנה, זאת בזכות העקביות ששלהם ליצר מוצרים חדשים שעושים את העבודה במטבח של היחיד ושל השף המוסדי.

     

    ''

     

    ''


    זה שנים שאני משתמש במוצרים שלהם, ובאופן קבוע באריסה והייתי משתמש המון ברוטב טיקה.

     

    ''

     

    ''

     

    כעת הושקו סדרת הרטבים המצליחה "הסדרה האוריינטלית", הרטבים בבקבוקים חדשניים נוחים לשימוש, המכילים כמות גדולה יותר של רוטב.

     

     

    בין מוצרי הסדרה האוריינטלית של חברת נפטון ניתן למצוא :

    רוטב צ'אטני מנגו חריף (פרי21% מנגו)- משדרג כל מנה, מתאים לבישול, הקפצה, מרינדה והגשה - על בסיס מנגו, מגיע אלינו מהמטבח ההודי וייחודי לנפטון .

    רוטב צ'אטני מנגו מתוק –(21% פרי מנגו) הגרסה המתוקה , בטעם שילדים אוהבים

    רוטב קארי – מתאים לבישול, תיבול והכנת מרינדה - מגיע אלינו מהמטבח ההודי ויעל במיוחד בבישול של בשר ועוף .

    רוטב צ'אטני שזיף פיקנטי (מכיל שזיף, מנגו ומשמש) – מתאים לבישול, הקפצה, מרינדה והגשה - רוטב ייחודי לנפטון המבוסס על טעם אקזוטי פירותי , שילוב של פיקנטיות ומתיקות מעודנת . מתאים לבשרים, הקפצת ירקות וגם להגשה לצד כל מנה כמטבל.

    רוטב טנדורי  - מתאים לבישול ומרינדה - מגיע אלינו מהמטבח ההודי, מוצר ייחודי של נפטון, מיועד לבישול של עוף וחלקי עוף

    רוטב טיקה – מתאים לבישול , מרינדה והקפצה ,רוטב ייחודי לנפטון המגיע אלינו מהמטבח ההודי,  מתאים להכנת עוף, שווארמה ולירקות.

    רוטב סצ'ואן - מתאים לבישול , הקפצה, ומרינדה , מגיע אלינו מהמטבח הסיני ומתאים במיוחד לבישול של עוף ודגים.

    רוטב טריאקי- מתאים לבישול, הקפצה, מרינדה והגשה , מגיע אלינו מהמטבח היפני ומיועד בעיקר בהכנת משרה לדגים ובקר. 

    תנסו עוף טנדורי

    המרכיבים

    4 כרעיים עוף

    4 כפות רוטב טנדורי

    תבלינים: כמון, כוסברה גרגרים, פלפל שחור ופפריקה

    מעט מלח

    שמן

     

    ההכנה

    מורחים את העוף בשמן, מפזרים מהתבלינים, מורחים את רוטב הטנדורי.

    מניחים בתבנית פיירקס. אופים בתנור חם 180 מעלות כשעה ורבע שעה וחצי

    או  שווארמה ביתית עם רוטב טיקה

     


    יחד עם זאת הושקה סדרת תיבולים לאורז שמתאימה גם לקינואה

     

    ''

     

    תיבול לאורז פרסי בתוספת עשבי תיבול

    תיבול לאורז מדראס בתוספת קשיו

    תיבול לאורז מראקש בתוספת צימוקים ושקדים

    תיבול לאורז מג'דרה בתוספת עדשים

    ''

    כמובן מבחר תבלינים יבשים מהם ניסיתי את הפילדלפיה על כרובית חלוטה אפויה בתנור עם שמן זית ופילדלפיה: נפלא

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (3)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        18/6/15 16:54:

      צטט: אורן_אסיף 2015-06-17 14:16:47

      לא כל-כך הבנתי מה ייחודי לחברה הזאת ברטבים צ'אטני, טנדורי וטיקה... ומה חדשני בבקבוקי הרוטב שלהם?

       

       

      אני לא מכיר חברות אחרות עם קו מוצרים כזה  שאגב הם מחומרים טבעיים וללא מונוסודים גלוטומט ומחומרים טבעיים

       למשל  הרוטב טיקה המצויין שהשבוע ראיתי שנמכר בקמעונאות  בחצי חינם או הטנדורי ועוד

       

      וגם מבחינתם כניסה לעולם התבלינים לאורז זה חדש אבל כאן כבר יש הרבה יצרנים, עדיין לא ניסיתי את המוצרים האלו

       

      אגב אני  משתמש המון באריסה שלהם שהיא שונה מאחרות אותן  ניסיתי ואני משתמש בה לסלטים ממש מצויינת

        17/6/15 14:16:
      לא כל-כך הבנתי מה ייחודי לחברה הזאת ברטבים צ'אטני, טנדורי וטיקה... ומה חדשני בבקבוקי הרוטב שלהם?
        16/6/15 18:31:

      ולא חסר בסוף הפוסט המשפט:
      למן הגילוי הנאות, אני מפרסם אותם בהתנדבות.

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון