עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    "המסעדה" - ראשון לציון

    0 תגובות   יום שבת, 13/6/15, 12:24

    בשל היותנו אני ורעייתי בלוגרי מסעדות מאוד קשה להפתיע אותנו במסעדה מושלמת.

     

    ''

     

     

    השבוע הוזמנו לאירוע השקתה של "המסעדה" השוכנת ברחוב סחרוב 22 בראשון לציון.

     

     

    "המסעדה" היא היוזמה הקולינארית החדשה של המסעדן הוותיק, אמיר בן שטרית. לאחר שהתחיל את דרכו המקצועית בניהול המסעדה פורצת הדרך, "השדרה", המשיך להוביל את הבשורה כשותף בהקמת רשת המסעדות "קינג ג'ורג'", יזם בן שטרית את קונספט "המסעדה", הדוגל בתפריט המציע מנות איכותיות ומגוונות, במחירים שווים לכל נפש- 30 ₪ למנה עיקרית.

    הסגנון הקולינארי של "המסעדה" הינו אקלקטי וניתן למצוא בה מנות פופולאריות מייצגות ממגוון של מטבחים.

    המנות ב"מסעדה" מוגשות תוך הקפדה על הגשה ברמה גבוהה, ושימוש בחומרי גלם איכותיים.

     

    באופן מאוד מפתיע כאן תמצאו 15 מנות ראשונות רק ב-15 שקלים, וכ-30 מנות עיקריות ב-30 שקלים בלבד, אל תרימו גבה, לא תמצאו כאן "עבודה בעניים" , המנות מוקפדות מאוד, מוגשות בצורה אסתטית ומושכת את העין, כל המנות הוכנו מחומרי גלם ברמה גבוהה ואיכותית וכולן ככולן טעימות מאוד.

     

    אז כן, הורמו גבות גם בשולחן שלנו וגם כאן היה ויכוח די רציני בין רעייתי לבין עיתונאי נוסף אולם אני כאן מצודד ברעייתי שתחיה, אני חושב שהמקום יצליח לשמור על קו אחיד לאורך זמן, על שירות מוקפד, אוכל איכותי וטעים, לא כל המסעדנים דוגלים ברעיון שצריך להתעשר, חלקם הינם כמו אמיר הדוגלים ברעיון לתת לציבור להנות ב"זול" ולהרוויח פחות.

     

    אז שאפו אמיר, אנחנו מאחוריך, ואין לנו ספק כי נתראה עוד הרבה.

     

    אז ראשית המסעדה עברה שיפוץ ומאוד יפה ואסתטית עם קווים נקיים.

     

    ''

     

     

    ''

     

    למנות ראשונות הגיעו לשולחננו:

     

    לחם הבית מוגש עם סלסה ביתית וטעימה:

    ''

     

    קרפציו חציל- חציל בלאדי על מצע טחינה עם צנוניות, גרגירי חומוס, עגבניות, שמן זית ומלחם ים- מנה נפלאה, צבעונית וטעימה :

     

    ''

     

    שיפודי חלומי- גבינת חלומי מטוגנת בציפוי פנקו- טעים:

     

    ''

     

    פטה כבד- מוגש עם צנימים וריבת בצל, מנה נפלאה:

     

    ''

     

    סלק צלוי- פרוסות סלק עם כרובית, גבינת פטה, עגבניות מיובשות, סירופ רוזמרין, זיתים, שאטה ובצל ירוק - אני ממש ממש לא מחובבי הסלק אך מנה זו מומלצת בחום:

     

    ''

     

    ארטישוק רומאי - מוגש על קרם פלפלים, שמן זית ומלח ים- זו המנה היחידה שלא יצרה אצלי את אפקט ה"וואו" אך, היי, מותר מתוך כל שפע המנות הללו לא להתחבר למנה אחת, נכון?

    אולם אל דאגה גם מנה זו נזללה בהנאה מרובה על ידי שאר הסועדים (לצערי אין לי את התמונה של מנה זו- לא הספקתי לצלם אך לכם נותר לדמיין אותה).

     

    עלי גפן מוגשים על מצע של ציזיקי יווני- מנה טעימה:

     

    ''

     

    הום פרייז- קוביות תפו"א מוקפצות ברוטב צילי מתוק, בצל ירוק ושומשום- נפלא.

     

    ''

     

    קרפציו בקר - עם שמן זית, מלח ים, צלפים, שעועית, עלי רוקט, בצל ירוק, סלסה שרי ופרמזן- האמת? הופתעתי, מנה נפלאה:

     

    ''

     

    סלט השוק- עשיר בירקות טריים ושורשים, סלק, שרי, פלפלים, קולורבי, צנוניות, מלפפון, זיתי קלמטה, גבינת פוקרינו בתחמיץ שמן זית ולימון- נפלא ומרענן:

     

    ''

     

    סלט יווני- קוביות גדולות של ירקות, בצל סגול, זיתי קלמטה, גבינה קפריסאית , אורגנו וכוסברה:

     

    ''

     

    אין ספק כי כל המנות הראשונות יצרו "וואו" אמיתי, לא ציפיתי לאכול מנות כאלו (שהן בהחלט לא קטנות), טעימות מאוד, ומשאירות חשק להמשיך ולטעום את שאר המנות.

     

    דבר נוסף שאני בטוח שיקרה פה, אין פה אחד שיצא רעב מהמקום , אם אתם ממש רוצים להשתולל תזמינו 2 מנות ראשונות, מנה עיקרית ושתיה והגעתם ל-70 שקלים, תענוג שאני לא מכיר באף מקום אחר.

     

    שנעבור לעיקריות?

     

    אני הזמנתי בהמלצתו של אמיר כריך עם פרוסות רוסטביף על הפלנצה עם בצל בלחם מרוקאי, מרוח במיונז, צימיצורי עם חסה, עגבניה ומלפפון חמוץ, מוגש גם עם ציפס- ורק בשלושים שקלים:

     

    ''

     

    אם תציצו היטב בלחמניה שלי תמצאו פרוסות רוסטביץ בנדיבות רבה.

     

    שאר שותפי לשולחן הזמינו המבורגר, שניצל, כבד עם פירה ועוד, כולם כאחד אהבו את המנות:

     

    ''

     

    ''

     

    ''

     

    המסעדה מתפרשת על פני 200 מ"ר, וכוללת 150 מקומות ישיבה, כולל בר. במהלך שעות היום, מתנגנת במקום מוזיקה נעימה ומודרנית ובערב לובש המקום אווירת בר צעירה ומרעננת.

    תמחור התפריט הנוח, לצד המנות המגוונות והאיכותיות, מבטיחים כי כל סועד יוכל למצוא את המנה המתאימה לו, וייהנה מארוחה מפנקת במחיר משתלם במיוחד.

     

    שף המסעדה הינו שמוליק שחם- והדגש כאן הינו על שף, לא סתם טבח, הרי אמרנו מנות "גורמה" :

     

    ''

     

    נהננו מאוד מכל המנות, מהשפע, מהצבעים, אז שנעבור לקינוחים?

     

    כל הקינוחים המוצעים במסעדה הינם בעלות של עשרים שקלים בלבד, והטעם? חגיגה.

     

    סופלה שוקולד חם:

     

    ''

     

    מלבי:

     

    ''

     

    קרם בורלה אמיתי וטעים:

     

    ''

     

    עטייף- בצק ממולא באגוזים - טעים, אם כי מי שלא אוהב מאוד מתוק מנה זו  מעט כבד:

     

    ''

     

    גם בתחום האלכוהול תמצאו הפתעות:

    מגוון צייסרים רק בחמישה שקלים.

    בירה (גם קורונה) רק בעשרה שקלים.

    כוס למברוסקו ו/או קאווה גם רק בעשרה שקלים.

     

    אין לי בכלל ספק כי נבקר כאן עוד רבות עם ילדינו ו/או עם חברים, בקרו גם אתם אני מבטיח לכם שאתם תהנו.

     

    המסעדה. סחרוב 22, ראשון לציון. 03-9613388. ראשון-שבת 12:00-00:00. לא כשר.

     

     

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      פרופיל

      משהפשה
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין