עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    לירן בודקת- המלצות מרחבי הארץ

    mambo- מסעדת שף וקונדטוריה ביוקנעם

    0 תגובות   יום ראשון, 31/5/15, 00:14

    את מסעדת ממבו אני מכירה כבר שנים, המסעדה ממוקמת בצומת יוקנעם, מיקום שעברתי בו אינספור פעמים.

    תמיד אמרתי לעצמי שאני חייבת לראות מה יש שם?! אך עד לא מזמן זה נשאר בגדר תעלומה...

    ''

    לשמחתי הרבה בשבוע שעבר זכיתי להכיר מהמטעמים המופלאים והאיכותיים ביותר של השף ברוך חי דבח.

     

    בניגוד להרבה בתי קפה שמגישים אוכל תעשייתי שבכלל לא ראוי להאכל, פה יש את היד האנושית המוכשרת שעושה את כל ההבדל.

     

    פתחנו בפלאפל עדשים עם קרם חצילים על מצע של טחינה, 22 ש"ח- מדובר בהפתעה מוחלטת! פלאפל מעדשים? ממש לא מורגש שזה לא עשוי מחומוס, אותו טעם אהוב ומוכר עם הטוויסט של קרם החצילים שמוסיף המון למנה.

    ''

     

    המשכנו עם לביבות לטקס על מצע צזיקי- אני תמיד אוהבת לטבול קציצות/לביבות ירק ביוגורט או משהו בסגנון, כך שהצזיקי מאוד התאים לי. כמו כן בלביבות גם היה רכיב מגניב- נענע! מאוד מרענן את המנה, עושה אותה קלילה ובחום הזה של הקיץ הרעננות מתאימה בול.

    ''

    צילום: אגמדיה

     

    עוד משהו סטנדרטי שכביכול אי אפשר לטעות בו, אבל כשטועמים את הלחם הזה, מבינים שרוב הלחמים שאנחנו אוכלים ביום-יום לא מגיעים לרמה הזו.

    לחם מחמצת שנעשה ונאפה במקום ומגיע עם מטבלים מעולים שלא רוצים להפסיק ולטבול בהם:

    ממרח כוסברה פיקנטית עם פלפל שהוא היה החביב עלי מכולם, החריפות פשוט עשתה לי את זה...

    ממרח זיתים עם קשיו ופרמזן שגם היה מעולה ואפשר לומר שזה ממרח הזיתים הטוב ביותר שטעמתי אי פעם לדעתי

    ממרח סרדינים שכובשים במקום. במקרה הזה הדעה שלי לא רלוונטית כיוון שאני לא חובבת גדולה של דגים וכל מה שקשור בים.

    ממרח עגבניות מיובשות וממרח סלק עם יוגורט וטחינה שגם הם היו טעימים מאוד

    ''

    צילום: אגמדיה

     

    טונה צרובה על מצע של עדשים וירקות עם חומץ בלסמי- עוד מנה קיצית קלילה ועשויה היטב. למרות שאני לא חובבת דגים אני חייבת לציין שטונה הוא דג שאין לו כל כך טעם של ים ולכן אני מסוגלת לאכול אותו. התיבול של המנה היה מעולה והעדשים מאוד התאימו למנה ונתנו לה נפח.

    ''

    צילום: אגמדיה

     

    לסיום אכלנו פיצה מקמח איטלקי עם סלמון כבוש, רוטב עגבניות ומוצרלה, 44 ש"ח- הפיצה הייתה קראנצ'ית כמו שאני אוהבת עם רוטב עסיסי וטעים וגבינה טריה, מה צריך יותר מזה?!

    ''

    צילום: אגמדיה


    אנחנו מאוד מאוד נהננו מהאוכל במסעדה ובטוחה שנחזור לאכול שם ארוחת בוקר באחד מימי שישי הקרובים, שאגב מחירה משתלם במיוחד- 84 ש"ח והיא מוגשת במהלך כל היום.

     

    יש במקום גם פסטות, דגים ועוד.

     

    כמו כן יש את המחלקה של המתוקים וניתן לרכוש עוגיות ועוגות במגוון סוגים.

     

    המחירים בעיני מאוד סבירים ואם מגיעים בשעות של העסקיות, אז בכלל משתלם.

     

    אם אתם בדרך לצפון או בדרך מהצפון לכל יעד שהוא, רוב הסיכויים שאתם עוברים בדרך הזו. ואם אתם בעניין של עצירה להתרעננות, זה המקום! כפי שראיתם בתמונות וכפי שתוכלו לראות בתפריט של המסעדה, תוכלו להנות מאוכל מעולה, אייכותי, בריא והכי חשוב-טעים.

     

    אנחנו "תפסנו" את השף ברוך בפעולה, פשוט מקסים!

    ''

    צילום: אגמדיה

     

    המסעדה חלבית כשרה ופתוחה בימים:

    א-ה: 8:00-23:00    
    יום ו: 8:00-16:00    

     

    לתפריט המלא ולאתר המסעדה:

    http://www.mambo100.co.il/

     

    מוזמנים לעשות לייק לעמוד הפייסבוק: 

    https://www.facebook.com/1mambo1/timeline

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      פרופיל

      לירן ז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין