עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    חג הניגובים עם סלטי צבר

    0 תגובות   יום שני, 20/4/15, 09:34

     

     

    חג הניגובים

    צריכת החומוס ביום העצמאות מזנקת ב- 70% ביחס לשאר ימות השנה

    צריכת הסלטים המצוננים גדלה ב-40% ביחס לשאר ימות השנה

     

     

     

    ''                      ''

    לקראת יום העצמאות היקף המכר של החומוס גדל ב-70%, בהשוואה לשאר ימות השנה. חג המנגלים מביא לקפיצה משמעותית לא רק בצריכת סלטי החומוס העומדת על קרוב ל-20 אלף טון בשנה, אלא בכל קטגוריית הסלטים המצוננים שגדלה בתקופה זו ב-40% ביחס לשאר ימות השנה.   

    לדברי עדי רטמן, מנהלת שיווק סלטי צבר: "החומוס הוא חלק בלתי נפרד מהזהות הישראלית והוא המאכל הלאומי הבלתי רשמי של המדינה. לכן טבעי שהחומוס זוכה למקום של כבוד בחגיגת הנפנופים והמנגלים של יום העצמאות".

    המוצרים הנמכרים ביותר לקראת יום העצמאות הם החומוס החלק, חומוס מסעדה ו­כרוב אדום.  לאחרונה סלטי צבר השיקו חומוס עם חריף במתכון הביתי של השף אבי לוי, אשר צופים לו מכירות גבוהות מהרגיל לקראת יום העצמאות. כלל מוצרי צבר נמכרים כעת במבצעים אטרקטיביים לקראת החג ברשתות השיווק השונות.

    למעלה מ-32 אלף טון מיוצרים מדי שנה בשוק הסלטים המצוננים, שמתורגמים לקרוב ל-760 מיליון ₪. סלטי צבר מובילה עם נתח שוק של 37% ולאחריה סלטי אחלה עם 31%.

    עוד מוסיפה רטמן כי "קטגוריית החומוס היא הגדולה מבין הסלטים המצוננים, כשהיא מהווה כ50% משוק הסלטים. הנתון המעניין ביותר הוא שכ-90% מבתי האב בישראל רוכשים סלטי חומוס, זהו אחד המוצרים הבודדים בישראל ובעולם שמגיעים לנתוני חדירה שכאלו. סלטי צבר מובילה את סגמנט החומוס עם נתח שוק של 45%".

    "בשנים האחרונות השוק מאופיין בחדשנות רבה הן בעולם החומוס והן בסלטים. כך למשל סלטי צבר ששמה לה למטרה להמשיך לחדש ולגוון לצרכן הישראלי, השיקה בשנה האחרונה חומוס עם חריף במתכון ביתי של השף אבי לוי שהצטרף לחברה בשנה האחרונה, סדרת סלטים בהשראת מנות אוכל רחוב ישראליות אהובות שהן סביח, חומוס עם פלאפל וסלט פריקסה, וחומוס מעורבב עם פלפל חריף".  

    כלל סלטי צבר אינם מכילים גלוטן.

     

     

     

     

    ''

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין