עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    אצבעות פילו וחלוה מבית אחווה

    0 תגובות   יום שלישי, 14/4/15, 12:04

    בוקר שלישי כי טוב,

     

     

    ''                           ''

    מתכון מעניין ככה לקינוח של יום העצמאות.

     

     

     

    "אחוה" מגישה מתכון חגיגי לעצמאות:

    אצבעות פילו וחלוה

    לרגל עצמאות מגישה חברת "אחוה", מתכון חגיגי לאצבעות חלוה מושלמות, עטופות בבצק פילו קריספי ומוגשות לצד רוטב תותים או סירופ שוקולד. דרך קלה ומהירה ביותר להפוך את סדרת החטיפים החדשה של אחוה, fingers לקינוח של ממש. למעשה, ניתן להשתמש בכל טעם מהסדרה החדשה – וניל, פולי קקאו, פיסטוק וללא סוכר - ולהרכיב שילוב של טעמים חדשים. נסו בבית ולא תתאכזבו.

     

    מצרכים (כ- 14 יחידות):

    7 עלי פילו טריים (10 עלים בחבילה)

    חבילת חטיפי חלוה  fingers בטעמי וניל או פולי קקאו (7 אצבעות בחבילה)

    100 גר' שוקולד מריר חתוך לקוביות

    1 כף שמן סויה לשימון העלים

    1 ביצה טרופה

    1 כף שומשום

    לרוטב התותים:

    3-4 כפות ריבת תותים

    2-4 תותים טריים טחונים היטב

    1 כף מים

    1 כפית חומץ בלסמי

    אופן ההכנה:

    1. הכנת ה"אצבעות": על משטח עבודה נקי מניחים חצי עלה פילו ומורחים אותו במעט שמן, עליו מניחים עלה נוסף וגם אותו מורחים בשמן. חשוב לכסות את עלי הפילו במגבת כדי שלא יתייבשו.
    2. במרכז העלה מניחים 1-2 קוביות שוקולד, מעליהם מניחים בעדינות חטיף פינגרס חלוה ומגלגלים לסגירה. חוזרים על הפעולה עם שאר העלים ומכינים כך את כל האצבעות.
    3. מושחים מעט ביצה על כל אצבע ומפזרים שומשום.
    4. אופים על נייר אפיה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-10 דקות ועד להשחמה נאה (כאשר האצבעות זהובות למעלה ובתחתית).
    5. להכנת הרוטב: בקערה קטנה מערבבים היטב את כל המרכיבים ומאכסנים בכלי.

    הצעת הגשה: על צלחת שטוחה, מגישים 2 אצבעות פילו חלוה לצד כדור גלידה ורוטב תותים.

     

    צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי

    המתכון הופק בשיתוף אתי בטיטו - מתכונאית, בלוגרית, בעלת הטור "הרשימות של אתי".

     

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין