עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    קרניבירה- חגיגה קרניבורית

    0 תגובות   יום שלישי, 24/3/15, 17:56

    שבוע שעבר חגגנו יום נישואים - 18 שנים של אהבה ובמיוחד בתאריך נפלא זה "זכיתי" לחגוג במסעדת קרניבירה הנפלאה ערב שכולו בשר, בירה ואווירה נפלאה.

     

    ''

     

    הוזמנו חבורה של בלוגרים מביני עניין בבשר לדגום את התפריט החדש שמושק לקראת הקיץ הקרב ובא עלינו לטובה.

     

    ''

     

    מאוד אהבתי את העיצוב החמים והנעים של המסעדה.

     

    ''

     

    אז אמרנו קרניבירה נכון? אז מה זה בעצם קרניבירה?

    מסעדת קרנבירה היא הרבה יותר ממסעדת בשרים איטלקית. זוהי מסעדה, שמשלבת באופן מושלם, בין טעמים משובחים ואווירה נפלאה, אווירה שחשים בה כבר עם הכניסה אל המקום. המסעדה, שנמצאת במתחם שרונה, הנחשב לאחד המתחמים המפוארים והמיוחדים בתל אביב, מושכת אליה רבים, ולא בכדי. המנות האיטלקיות המצוינות שמוצעות בה, הצבעוניות המאפיינת אותה והחוויה הקולינארית במקום, מורגשים ברגע הישיבה סביב השולחן והופכים את מסעדת קרנבירה למסעדה שאסור לפספס.

     

    קרניבירה- קרניבורים- אוהבי בשר ובירה.

     

    ''

     

    היכרות קצרה עם שף המקום- יוגב ירוס ויצאנו לדרך:

     

    ''

     

    התחלנו עם מגש אנטיפסטי- פוקאצ'ה ביתית עם שמן זית קורטינה וחומץ בלסמי, פלפלים קלויים בתחמיץ יין לבן, ריקוטה פרסקה, ירקות צלויים, ויטלו - פסטרמה עגל בכבישה ביתית.

     

    ''

     

    סלט פנצנלה ארוגולה, ירקות חיים, גריסיני, מוצרלה די בופאלה ובלסמי לבן- סלט מעולה, אני שלא ממש חובב סלטי ירקות אלא חובב בשר מושבע מאוד אהבתי את הסלט:

     

    ''

     

    קרפציו עם גבינת פיקורינו, לדעתי הגבינה הקפיצה את המנה , מנה שלא מתיימרת להיות פלצנית, מנה פשוטה וטעימה:

     

    ''

    .

    שרימפסים טעימים, טריים ונפלאים מוגשים על אבטיח בקאמפרי, השרימפס היו נפלאים, לדעתי האבטיח מיותר, הקאפרי העניק לו טעם  מריר ופחות אהבתי.

     

    ''

     

    בשלב הזה כולנו כבר היינו מפוצצים אבל המנות המשיכו לזרום לשולחן (אל תגלו לאף אחד אבל ממש שמחתי ששבעו כך נשארו לי הנתחים המיוחדים בשבילי).

     

    המנות העיקריות התחילו דווקא עם פורל מעושן- פורל שלם מעושן בשמן זית, מרווה ולימון עם איולי חזרת לבנה- הדג מעולה, טעם העישון מורגש ומעניק לדג טאצ מיוחד:

     

    ''

     

    עוף סופרים- עוף צלוי בתנור בעשבי תיבול ולימון עם סלסת עגבניות טוסקנית- העוף נימוח בפה, פשוט וטעים להפליא:

     

    ''

     

    אנטרקוט מעושן –נתח אנטרקוט מעושן צלוי בגריל, בתוספת סלסת עגבניות חרוכות- כאן שיטת הצלייה שונה ממה שאנחנו מכירים, שיטת עשיית הבשר כוללת ואקום, עישון וגריל אשר מעניק לבשר טעמים אחרים שלא הכרתם:

     

    ''

     

    הצצה לרצועות האנטריקוט שתבינו על מה אני מדבר:

     

    ''

     

    בשלב הזה הגיעו לשולחן 3 מגשים שכללו צלעות ספריבס חזיר,טלה ושורטריבס בקר - לא אוסיף יותר מידי מילים מלבד וואוו , פשוט טעים:

     

    ''

     

    ''

     

    ''

     

    לחיים קטן לחיי קרניבירה, זוגתי שתחייה והחבר'ה הנפלאים שהיו עימנו בארוחה וכבר מגיעים הקינוחים לשולחן.

     

    ''

     

    קינחנו במבחר קינוחי הבית הנפלאים:

     

    סורבה מנדרינה במרק תפוזי דם, תותים טריים ובזיליקום:

     

    ''

     

    צ'וקוטו ביסקוט תוצרת בית עוטף מוס פירות אדומים, גלידת פיור דה לאטה וטוויל פיסטו:

     

    ''

     

    טרטופו כדור שוקולד- מוס שוקולד כהה, זביון ודובדבן אמרנה:

     

    ''

     

    והצצה לבפנים:

     

    ''

     

    וטירמיסו:

     

    ''

     

    לפני שאסכם קרדיט התמונות המקסימות הללו מגיע לאורנה מלכי האחת והיחידה.

     

    הערב היה מושלם, האוכל היה יוצא מן הכלל, השירות מעל ומעבר והאווירה חמימה ונעימה.

     

    אני לא מפסיק להמליץ ולספר לאנשים כמה נפלא פה.

     

    שילוב בין מנות איטלקיות נפלאות לעיצוב חדשני

    בין אם אתם מחפשים מקום לחגוג בו אירועים פרטיים, אירועי בשר שונים, או אפילו מקום לבלות בו ערב רומנטי יחד עם בן או בת הזוג, תמצאו במסעדה הנפלאה הזו את המרחב המושלם והאווירה הנהדרת, שניכרת בכל פינה. המנות האיטלקיות השונות המוצעות בתפריט המסעדה, משלבות חומרי גלם מצוינים וטריים, יחד עם שיטות בישול המאפיינות את המטבח האיטלקי. את כל אחת מהמנות ניתן לשלב לצד יין טוב או בירה קרה, שמוסיפים לא מעט לטעם והופכים את המנה לטעימה עוד יותר. מי שמעוניין בארוחה קלילה יותר, יכול לבחור את מנת האנטיפסטי או את הפוקאצ'ה הביתית המוגשת לצד ירקות בתחמיץ, פסטרמה עגל וריקוטה פרסקה מצוינת. חובבי הבשרים ימצאו בתפריט מנות גריל נהדרות, כמו פילה בקר, נתח קצבים, המבורגר וגם סטייק פיורנטינה ענק של 1.2 ק"ג. לצמחונים, מוצעות שלל מנות איטלקיות, כמו פולנטה עם פטריות ואספרגוס, המבורגר פורטבלו צלוי וגם סלט ירקות חיים, מוצרלה וגריסיני.

     

    קרנבירה- ליהנות מארוחה ייחודית וחברה טובה

    המסעדה, שפתוחה בכל יום בשעות הערב, למעט יום ראשון, מציעה גם תפריט נהדר של נשנושי בשר ומבחר פינוקים קלילים, לצד בירה טובה וקרה. זהו קינוח מושלם ליום עבודה ארוך או ליום שכולו מטלות ומשימות. במסעדת קרנבירה תוכלו לבלות עם החברים, עם בני המשפחה ועם האנשים שאתם אוהבים. תוכלו לשלב לצד הביקור בה, גם שיטוט במתחם הצמוד וליהנות מחוויה שתיקח אתכם לאיטליה הקטנה. למקום של טעמים מצוינים, ריחות שקשה להתעלם מהם והרבה מאד צבע ויופי. 

     

    אז תעשו לעצמכם טובה והזמינו עוד היום מקומות 03-6979000.


     

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      פרופיל

      משהפשה
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין