עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    מרק קרם אפונה מחמם ומנחם

    0 תגובות   יום חמישי, 19/2/15, 09:50

    חמישי נהדר וחמים לכן/ם,

     

     

     

     

    ''

     

    לקראת הסערה החורפית- מרק  קרם אפונה מחמם ומנחם  

     

    מי לא אוהב להגיע הביתה ביום קר וגשום ולהתנחם במרק קרמי טעים ומחמם? המתכון הבא מוגש לכם באדיבות פיליפס- מעבד המזון הידני הפועל בטכנולוגיית ProMix ומבטיח תוצאה של מרקם חלק וקרמי למרק

     

    חברת פיליפס ישראל ממליצה על מתכון חם וטעים לסופ"ש החורפי שצפוי לפקוד אותנו- מרק אפונה טחון, את המרק ניתן להכין בקלות בעזרת סדרת מעבדי המזון הידניים של פיליפס הפועלת בטכנולוגיית ProMix, הסדרה הפועלת בטכנולוגיית ProMix עושה שימוש בפעמון במבנה משולש שמייצר זרימה אופטימלית ומבטיח מרקם חלק לאוכל הטחון. 

     

    מצרכים 

    חבילה של חצי ק"ג אפונה יבשה מושרית ללילה במים

    3 גזרים גדולים קלופים וחתוכים גס

    בצל גדול חתוך גס

    3 שיני שום קלופות וקצוצות

    ארבעה גבעולים של סלרי + העלים חתוכים גדול (כדי שיהיה ניתן לשלוף החוצה בתום הבישול)

    פחית חלב קוקוס

    חופן עלי מרווה טריים

    מלח , פלפל לבן

    3 שמן (לא שמן זית, אלא סויה, קנולה או זרעי ענבים)

    מים רותחים

    סיר גדול

     

    הכנה: 

    מאדים את הבצל בשמן עד שנהיה שקוף וסמרטוטי (חשוב לא להשחים אותו)

    מוסיפים את השום לדקה ומערבבים

    מוסיפים את הגזר לדקה ומערבבים

    מוסיפים את האפונה לאחר שמסננים את כל המים ומערבבים ל3-4 דקות

    מכסים את הירקות והאפונה במים רותחים ומשאירים מקום לסלרי.

    מוסיפים את הסלרי ומבשלים במשך 45 דקות לפחות או עד שהסלרי נהיה ממש רך, שקוף וסמרטוטי

    מוציאים את הסלרי ומוסיפים את חלב הקוקוס, המרווה המלח והפלפל מביאים שוב לרתיחה ומבשלים עד  רבע שעה.

         מכבים את האש ונותנים למרק להתקרר קצת. טוחנים בעזרת מעבד ידני עד שמתקבל מירקם חלק.

    אפשר להוסיף שקדי מרק, קרוטונים, קרעי לחם קלוי.

    בתיאבון!

     

    את מעבדי המזון הידני של פיליפס ניתן להשיג ברשתות ובחנויות החשמל המובילות.

     

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין