עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    ט"ו בשבט מתקרב - גלילות עם חלבה של אחוה

    0 תגובות   יום שלישי, 20/1/15, 14:26

    צהריים טובים

     

     

     

     

    ''

     

    "אחוה" מגישה מתכון חגיגי לט"ו בשבט:

    גלילות חלוה סילאן

    ט"ו בשבט בפתח וזהו זמן נהדר ליהנות מאגוזים, פירות יבשים, תמרים ודבש שהתברכה בהם ארצנו. חברת "אחוה" מגישה לרגל החג גלילות מבצק פריך במילוי קראנצ'י של חלוה אחוה, סילאן ושקדים קצוצים, שמתאימים במיוחד לאירוח וגם לפינוק בימים הקרירים. בסיום האפייה ניתן לחתוך על פי הסימונים ולהגיש גם כעוגיות אישיות.

     

    מצרכים לבצק (2 גלילות):

    3 כוסות קמח רגיל
    100 גרם חמאה ללא מלח
    1 שקית אבקת אפיה                                                                                                           3/4 כוס מים
    1/2 כוס שמן קנולה

    למלית:

    1 כוס חלוה "אחוה" בטעם וניל (אריזת 100 גרם)
    1/2 כוס סילאן
    100 גרם שקדים קצוצים גס

    3 כפות אבקת סוכר

     

     

    ''


    אופן ההכנה:

    1. להכנת המלית: מערבבים את חומרי המלית לעיסה אחידה ומניחים בצד.
    2. להכנת הבצק: מניחים את כל החומרים בקערה בינונית, מעבדים לבצק אחיד ומחלקים ל-2 חלקים. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לצינון במקרר למשך שעה.
    3. על משטח מקומח, מרדדים כל חלק לעיגול בעובי 4 ס''מ, מורחים במרכז העלה כמות נדיבה ואחידה מהמלית ומגלגלים לרולדה. חוזרים על הפעולה גם עם החלק השני.
    4. מעבירים את הרולדות לתבנית משומנת קלות ומסמנים חתכים לרוחבה על כל רולדה. 
    5. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20 דקות. 
    6. מצננים היטב ובוזקים אבקת סוכר לפני ההגשה. מומלץ לאחסן בכלי אטום. 

     

     

     

     

    צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי

    המתכון הופק בשיתוף אתי בטיטו - מתכונאית, בלוגרית, בעלת הטור "הרשימות של אתי".

     

     

     

     

     

     

    מומלץ

     

     

     

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין