עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    כי ככה אני אמרתי!

    ארכיון

    0

    THEO – האח הקטן מגיע לבר!

    10 תגובות   יום שישי , 19/12/14, 15:33

    ''

     

    את הוודקה של "וואן גוך"  לא צריך להציג. הוודקה, בטעמים שונים, פופולארית מאד בישראל , כמו שהיא או בקוקטיילים שונים. "וואן גוך" תמיד מקשר אותנו לצייר וינסנט, אבל היה לו גם אח, סוחר אומנות בשם תיאו (THEO) והוודקה על שמו על שלל טעמיה, חוגגת שנה.

    THEO מזוקקת במזקקות המלכותיות COOYMAN בהולנד, שהן מזקקות מובילות כבר 130 שנה.

    הוודקה עוברת שלושה תהליכי זיקוק כולל זיקוק דודי רב שלבי ועוד חמישה סינונים בלוחות פחם פעיל. תוסיפו לזה את המרכיבים האיכותיים של מי מעיינות מזוקקים ורכים וגרעיני חיטה מובחרת ותקבלו וודקה פרימיום איכותית.

    התכנסנו במלון הבוטיק "אלכסנדר" בתל אביב, ריפדנו את הקיבה בכל מני דברים טעימים כדי שנוכל לטעום המון, אבל המון מהטעמים של "THEO" והתחלנו במלאכה.

     

    ''

     

    למעלה- כל מני פינוקים של מלון "אלכסנדר" - ללווי הוודקה.

     

    ליתר דיוק, מי שהתחיל במלאכה היה המיקסולוג טל גאנץ (מנהל המזון והמשקאות של מלון "אלכסנדר")  שהרכיב המון קוקטיילים כדי להמחיש את כל האפשרויות הגלומות בטעמים השונים של "תיאו".

    קודם על הסיפתח טעמנו קוקטייל שהיה מבוסס על la belle Sandrine שהוא ליקר ארמניאק פסיפלורה שצורף ליין מבעבע וספרייט, וקושט בגרגרי רימון, ועשה לנו את מצב הרוח ההתחלתי. הליקר מכיל 16% אלכוהול ומצויין לאירועים חגיגיים. 

    ''

     

    (קרדיט לצילום בקבוק הליקר בצד שמאל - mattew doyle photography)

     

    אחר כך עברנו לוודקות עצמן  -

    הקוקטייל הראשון (ואחד מהפייבוריטים שלי בראייה כללית) התבסס על וודקה THEO בטעם ניטרלי, והיה טוויסט על "קוסמו" . אני בטוחה שקארי ברדשואו מ"סקס והעיר" היתה שמחה לקוקטייל הזה שהכיל תיאו היי פרימיום, טריפל סק ומיץ קרנברי. 

     

    ''

     

    (בתמונה למעלה- טל גנץ מציג את "THEO")

     

    ל"תיאו תפוח אדום" היה טעם מיוחד (כי עד היום לא היתה אף וודקה בטעם של תפוח אדום, שבניגוד לתפוחים ירוקים, הרבה יותר מתקתק, והרבה פחות חמוץ). את הוודקה הזו הוא שילב עם סוואר, מונין תות ומיץ אננס ויצר "red and sour".

    הטעם הבא שטעמנו היה טעם מיוחד של "תיאו ג'בוטיקבה" שהוא פרי שמזכיר אסאיי ברזילאי ואליו ציוות ספרייט ופלח לימון ויצר משקה "מסיבתי" במיוחד (מישהו אמר – עוד שבועיים מסיבת סילווסטר?).

    "תיאו עוגה". טוב, הטעם הזה עורר תהיות בהתחלה- באיזו עוגה מדובר – שטרודל? קצפת? שוקולד? אז לא. מדובר בטעם של עוגת ווניל, והוודקה מצויינת למשקאות מתוקים שכוללים סירופ תות ומיץ תפוזים, כמו קוקטייל ה"קייק אנד קרים" שטל יצר עבורנו.(וקיבלנו טיפ שבבוקר חגיגי במיוחד אפשר פשוט להוסיף את המשקה לכוס קפה, ולקבל את הגירסה האולטימטיבית ל"קפה ועוגה").

     

    ''

     

    בתמונות למעלה ולמטה- טל בעבודה

     

    ''

     

     הטעם האחרון שטעמנו, ושהיה המיוחד ביותר, הוא ה"bubble gum" –כן, מסטיק, ולא סתם מסטיק – מסטיק בזוקה. בהתחלה זה נראה קצת משונה לחשוב על זה, אבל עם הקוקטייל שטל הרכיב, ביחד עם אמרטו וג'ינג'ר אייל, השילוב יצא מעניין ומתוק. 

     

    ''

    בתמונה למעלה- חלק מהמשקאות שטל יצר מהטעמים השונים של וודקה THEO

     

    ככה בשביל הפינאלה, טל נתן לנו גם לטעום את old si Andrews  או בקיצור OSA שהוא וויסקי  משובח, שאותו לא ערבבנו בכלום, יש דברים שצריך נטו.

     

    ''

     

    הסידרה של "תיאו" זולה יותר מסידרת "וואן גוך" ולכן זמינה יותר ונוחה יותר לרכישה אבל עדיין שומרת על רמת ה"פרימיום.

    המזקקה של שתי הסדרות היא אותה מזקקה וגם אותו מזקק הולנדי – טים פוס. הוודקה הנקיה מכילה 40% אלכוהול ואלה עם הטעמים 37%.

    עיצוב הבקבוקים מרהיב, כולל רמיזות על התוכן, כך שלמשל בקבוק הג'בוטיקבה, שהפרי שלו מגיע מברזיל, מעוצב בצבעי דגל ברזיל בירוק צהוב, עם מקצבי הקרנבל כמובן.

    עוד מידע על וודקה THEO ניתן למצוא בדף הפייסבוק –

    https://www.facebook.com/VNTHEO

     

     

     

     

     




    דרג את התוכן:

      תגובות (10)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        20/12/14 18:54:
      חבל שאני צעיר כל כל :-)
        20/12/14 16:20:
      שוש - פוסט עשיר כמו תמיד תודה
        20/12/14 11:04:
      לחיים וחג שמח... :))
        20/12/14 10:29:
      אני לא חובב קוקטיילים. ואם מוסיפים ספרייט או מיץ אפשר להסתפק בוודקה יותר עממית
        20/12/14 07:24:

      בוקר ניפלא שוש יקירתי ♥

      (-: אפילו הקפה שאני שותה עכשיו קיבל טעמים של וודקה

      והשמות שהצמידו לסוגי הוודקה מגניבים

      * תודה על ההמלצה

      חיבוקים אוהבים

      שבת נהדרת וחג שמח (-:

        19/12/14 18:09:

      צטט: שוש חזן גרינברג 2014-12-19 17:46:25

      צטט: Vered C 2014-12-19 17:04:48

      תני לי וודקה עם אשכוליות- ואני מסודרת. תגידי, מתי את מגיעה למבשלת הבירה שבעירנו ג'יימס ? או שהיית ופספסתי ? חג שמח ושבת שלום :)

      _______________________________________________________

      הייתי שם. בשתי מילים "לא משהו".

      כלומר, אני לא חובבת בירה גדולה לכן לא טעמתי את הבירות שלהם, שהן גאוות המקום. 

      אבל כל השאר- כלומר, האוכל והשירות, איך לומר? היו מאד לוקים בחסר כשהגעתי.

      נתחיל מזה שהגענו קבוצה לחגוג יום הולדת, והשעה היתה שבע בערב, כלומר עוד ערב ארוך לפני צוות המסעדה והמטבח שלה (וזה עוד היה מוצאי שבת, שהם לא פתוחים, כלומר המטבח אמור להיות מושלם) ולפחות חמישים אחוז מהתפריט לא היה להם. זה אזל וזה אזל וזה אין וזה נגמר..

      אחר כך הם גבו מחיר שערוריתי לטעמי - משהו כמו שישים שקל לשתי נקניקיות בעובי הקמיצה שלי גג, וקצת סלט ליד, כשבבורגר ראנץ כבר מקבלים סלט יותר גדול.

      בקיצור, לא התרשמתי, בלשון המעטה...

      (וכן, גם הדרינקים הקבועים שלי הם קודם כל וודקה עם אשכוליות אדומות, וגם "רוסי לבן" אבל הרבה מקומות לא עושים אותו כי הוא מכיל שמנת ומשום מה זה פחות פופולארי. מה"וואן גוך" אני הכי אוהבת כמובן את הדאבל אספרסו. כל פעם בדיוטי פרי שווה לבדוק).

       

       

       

      תודה על האינפורמציה. באמת נשמע מאכזב, אולם בתור חובבת בירה נראה לי שאתן צ'אנס.

      בכל זאת....  אין הרבה מבשלות בירה מרחק יריקה מהבית שלי....  חיוך

      והעיקר - יהיה מה לקנות בטיסה הבאה :) תודה וחג שמח. 

        19/12/14 17:46:

      צטט: Vered C 2014-12-19 17:04:48

      תני לי וודקה עם אשכוליות- ואני מסודרת. תגידי, מתי את מגיעה למבשלת הבירה שבעירנו ג'יימס ? או שהיית ופספסתי ? חג שמח ושבת שלום :)

      _______________________________________________________

      הייתי שם. בשתי מילים "לא משהו".

      כלומר, אני לא חובבת בירה גדולה לכן לא טעמתי את הבירות שלהם, שהן גאוות המקום. 

      אבל כל השאר- כלומר, האוכל והשירות, איך לומר? היו מאד לוקים בחסר כשהגעתי.

      נתחיל מזה שהגענו קבוצה לחגוג יום הולדת, והשעה היתה שבע בערב, כלומר עוד ערב ארוך לפני צוות המסעדה והמטבח שלה (וזה עוד היה מוצאי שבת, שהם לא פתוחים, כלומר המטבח אמור להיות מושלם) ולפחות חמישים אחוז מהתפריט לא היה להם. זה אזל וזה אזל וזה אין וזה נגמר..

      אחר כך הם גבו מחיר שערוריתי לטעמי - משהו כמו שישים שקל לשתי נקניקיות בעובי הקמיצה שלי גג, וקצת סלט ליד, כשבבורגר ראנץ כבר מקבלים סלט יותר גדול.

      בקיצור, לא התרשמתי, בלשון המעטה...

      (וכן, גם הדרינקים הקבועים שלי הם קודם כל וודקה עם אשכוליות אדומות, וגם "רוסי לבן" אבל הרבה מקומות לא עושים אותו כי הוא מכיל שמנת ומשום מה זה פחות פופולארי. מה"וואן גוך" אני הכי אוהבת כמובן את הדאבל אספרסו. כל פעם בדיוטי פרי שווה לבדוק).

        19/12/14 17:04:
      תני לי וודקה עם אשכוליות- ואני מסודרת. תגידי, מתי את מגיעה למבשלת הבירה שבעירנו ג'יימס ? או שהיית ופספסתי ? חג שמח ושבת שלום :)
        19/12/14 16:11:
      בוון גוך מעדיפה את הנקי או שוט של אספסו ,לא ממש מתחברת לטעמי הפירות ,לא אוהבת במיוחד קוקטיילים .
        19/12/14 15:39:
      לחיים!!!!!