עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    לכבוד החנוכה פונדו שוקולד בראוניס

    0 תגובות   יום שני, 24/11/14, 13:46

    צהריים טובים וחמימים.

     

    ''

     

    משהו מתוק לחימום האווירה ואם אפשר מבית אחוה שאני כל כך אוהבת את המוצרים שלהם, אם חלבה, או עוגות משגעות שמקצרות את העבודה במטבח וכשיש אורחים.

     


     

     

     

    אחוה" מגישה לרגל חנוכה:

    פונדו שוקולד בראוניס

    לרגל חנוכה ואווירת החג החגיגית והשיתופית, מגישה חברת "אחוה" מתכון שאכילתו נעשית ב"משותף" על ידי קבוצת אנשים יחד: פונדו שוקולד עם עוגת הבראוניס החדשה מבית "אחוה". הצעת ההגשה מותאמת גם לפעילות חווייתית עם הילדים. חותכים יחד את העוגה הנימוחה מגישים יחד עם גנאש (רוטב) שוקולד בליווי הפתעות ויוצרים חגיגת טעמים. נהדר גם כפינוק מתוק לימי החורף הקרים!

    מצרכים (לכ-6 מנות):

    1 חב' עוגת בראוניס אחוה (400 גר') 

    2 חב' שוקולד חלבי/מריר (200 גר')

    1 מיכל שמנת מתוקה

    1/2 כפית תמצית ווניל

    קורט מלח 

    לקישוט/הגשה 

    סוכריות צבעוניות לעוגה

    שוקולד צ'יפס

    אופציונאלי: פלחי פירות, מרשמלו

    אופן ההכנה:

    1. חותכים את העוגה בכל צורה שבוחרים (ניתן להיעזר בקורצנים לעוגיות). מומלץ מלבנים קטנים בגודל 1.5*2 ס''מ.
    2. הכנת גנאש שוקולד: קוצצים את השוקולד לפיסות קטנות ומניחים בקערה.

    בסיר קטן, מביאים את השמנת המתוקה, תמצית הווניל והמלח לסף רתיחה.

    1. יוצקים את השמנת הרותחת על השוקולד ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס (אפשר להכין את רוטב השוקולד מראש, לשמור בכלי סגור במקרר ולחמם במיקרוגל בפולסים קצרים לפני ההגשה).
    2. הרכבת המנה: מגישים את רוטב השוקולד בכלי לטבילה, מניחים על גבי מגש או צלחת את קוביות העוגה ומסדרים את תוספות מסביב. ניתן לשפד את חתיכות העוגה במזלגות קטנים או מקלות מותאמים.
    3. טובלים ברוטב השוקולד ונהנים.

     

     

    ''

     

     

    צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי

    המתכון הופק בשיתוף אתי בטיטו - מתכונאית, בעלת הטור הקולינרי  sweet weekend

     

     

     

     

     

     

    ''

     

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין