עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    דגים חריפים לשבת

    0 תגובות   יום ראשון, 16/11/14, 12:13

    שבוע מבורך וטעים לכולנו

     

    ''                                  ''                  ''                   

     

    הודעה לעיתונות:

    מי שטורח בערב שבת, אוכל בשבת...

    רשת מלונות רימונים מנדבת:

    מתכון לדגים חריפים לכבוד שבת

    הדגים החריפים הפכו זה מכבר למאכל המזוהה עם ארוחת ליל שישי ותופסים מקום של כבוד על שולחן השבת של רבים מבתי האב בישראל, מכל העדות.

    השף ניסים לוי, השף הרשתי של רשת מלונות רימונים, מציע מתכון מיוחד של דגים חריפים מסורתיים לכבוד שבת ולא רק.

     

     

    מצרכים ל-5 מנות דג : 

     

    5 חתיכות של פילה אמנון / פילה לוקוס / פילה דניס

    2 עגבניות גדולות ורכות

    2 פלפל ירוק חריף

    1 צרור כוסברה

    1 ראש שום

    1 כפית כורכום

    1/2 לימון סחוט טרי

    3/4 כוס שמן

    2 כפיות גדושות פפריקה מתוקה 

    אבקת מרק  עוף פרווה 

     

    אופן ההכנה:

     

    •        חותכים עגבניות לעיגולים ופורסים אותם בתחתית סיר רחב. מפזרים מעל חצי מצרור הכוסברה, שום פרוס, פלפל       חריף פרוס לרצועות וכפית כורכום.
    •        מניחים את הסיר מכוסה מעל להבה גדולה ל-5 דקות. 
    •        מוזגים מים רותחים לכוס ומערבבים 2 כפיות גדושות של אבקת מרק עוף. שופכים מעל תערובת הירקות וסוגרים את המכסה לעוד 10 דקות לאחר 10 דקות מרימים קצת את המכסה שהאדים ייצאו.
    •        מוסיפים את הלימון הסחוט ומתחילים להניח את פילה האמנון או הדגים האחרים  מעל התערובת, אחד ליד השני. מעל מפזרים את שאריות הכוסברה.
    •      מוזגים כ-3/4כוס שמן ו-2 כפיות גדושות פפריקה מתוקה מערבבים ושופכים מעל הדגים. 
    •     מכסים את הסיר ל-10 דקות ומניחים על להבה בינונית ולאחר מכן פותחים ל-5 דקות את המכסה. 
    • לאחר 5 דקות סוגרים את המכסה ומנמיכים את הלהבה. ממתינים עד שהרוטב מסמיך והדג מוכן.

     

    בתאבון !!! 

     

     

     

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין