עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    נאפיס חולון- להנות מכל העולמות

    0 תגובות   יום שישי , 26/9/14, 13:20

    נאפיס מכל העולמות נאפיס מאז ומעולם נתפסה בעיניי רבים כהר הבית של התימנים. אמרת נאפיס, אמרת בצק. אמרת בצק, אמרת תימן. אמרת תימן, אמרת נאפיס. היזון חוזר של מאנץ'. עם השנים התפיסה הזו השתנתה, והיום, רגע לפני שהם חוגגים חצי יובל, אין מדינה שלא טעמנו ממנה. "עכשיו אתה מבין? אנחנו צריכים לשנות את השם שלנו לגלובל נאפיס. לכם יש מונדיאל פעם בארבע שנים, אנחנו עוברים מונדיאל מדי יום. מונדיאל של אוכל". ככה, בחיוך רחב ושאיפה בעיניים, איציק, הבעלים של נאפיס חולון מסביר. המקום מאז ומתמיד הצטייר בעיניי מירב הלקוחות שפוקדים אותו ובכלל, קהל היעד בסביבה, כמטחנת בצק שתשביע גם את הקיבה המיומנת ביותר. אבל זה היה מזמן. כשהמקום היה צעיר, מבולבל, דשדש בין תפיסה לחזון. היום, שנה לפני שהמקום חוגג חצי יובל, בעל המקום מישיר מבט לכברת הדרך הגסטרונומית אך גם האסטרונומית שהמקום עשה. "נאפיס מכל העולמות" הוא מכנה את זה, וכך גם הקמפיין שילווה את המסעדה בזמן הקרוב. "כבר למעלה מ 24 שנים שהמקום קיים ולעולם לא היה פה רק בצק", איציק מצהיר. הוא מאמין בעובדה הזו בדיוק כמו שהלקוחות מאמינים בתפריט. הם יושבים, מנהלים שיחה עם מלצרית חיננית או מלצר שחוסך לטיול ועיניהם מטיילות בין סין, אנגליה, טורקיה, תימן, ישראל, איטליה, יפן והידידה הקרובה ארה"ב. מלבד העיצוב המפורסם של המקום, שמזכיר ספק טאג' מאהל ספק מאהל אורחים בפאתי תימן, המסעדה לא שונה כל כך ממקומות צבעוניים כמו הארד רוק קפה ומייקס פלייס. טווח הבחירות נע בין סושי, פיש אנד צ'יפס, חומוס, המבורגר, מלאווח (כן, גם בצק), פסטות והרשימה עוד ארוכה. אכן, קשה להבין את הקשר הסביר בין הפתות הידוע לסושי, אבל הנה, כל העולמות. בעקבות הרצון להיכנס לתודעת הקהל ביתר שאת, לנצל את התנופה הדיגיטלית שנוצרה כאן בשנים האחרונות תודות לקדמת הטכנולוגיה והביטחון שיש לנאפיס לנוכח התפריט המגוון שלה, החליטו מקבלי ההחלטות במסעדה לתת לתחושת "כל העולמות" להתפשט כאש בשדה קוצים. עיצוב המקום הולך להשתנות מקצה לקצה בהתאם לרוח הבינלאומית, סידור השולחנות יקבל מתיחת פנים וכך גם התפריט, שיציע ללקוחות מבצעים חדשים לרגל תחילת החגיגות, שלפי איך שזה נראה כרגע, יימשכו שנה. מסביב לעולם.

     

    ''

     

    לרגל האירוע הוזמנו לערב בלוגרים להכיר מקרוב את המנות החדשות מכל העולמות.

     

    פתחנו בחומוס ביתי , טעים ואיכותי עם לחם בית קריספי וחמים:

     

    ''

     

    ''

     

    כל המנות נפלאות, אני ומשפחתי מאוד אוהבים לאכול בנאפיס ובסניף זה בפרט, המנות מותאמות לחיך הישראלי , המנות גדולות והמחיר מתאים לכל כיס, לדעתי אין אדם אחד שישב בנאפיס ולא ימצא משהו שיתאים לטעמו, צמחונים, טבעונים, אוהבי בשר, אוהבי חלב, אוהבי בצקים, כל אחד ימצא כאן את מבוקשו.

     

    נוסטלגיה זו לא מילה גסה במיוחד במציאות שמסעדות נפתחות ונסגרות ללא הרף וכל מסעדה בעלת ותק של יותר מחמש שנים כבר נחשבת מוסד. אבל יש כמה מסעדות שהצלחתן בולטת מרחוק ומסעדת נאפיס חולון היא אחת כזאת. השנה נאפיס חולון תחגוג 25 שנים ולכבוד המאורע יוצא הדופן המשמח והכל כך לא טריוויאלי החליטו בנאפיס לעשות מתיחת פנים למסעדה עצמה ולשדרג את התפריט הקיים עם נבחרת מנות ומאכלים מכל העולם. כמסעדה חוצת דורות נתפסת מסעדת הנאפיס ככזו שאפשר ללכת אליה עם חברים, עם בן הזוג, וגם עם כל המשפחה ולכן לכבוד 25 שנות קיומה של הרשת, החליטו בנאפיס חולון לעשות מתיחת פנים למסעדה הכוללת הוספת מנות חדשות לתפריט ועיצוב פנים למסעדה עצמה.

    בתפריט ניתן למצוא כיום שלל מנות חדשות כגון: פיש אנד ציפס,

     

    ''

     

    250 גר' של המבורגר פרגית מוגש עם צ'יפס,

     

    ''

     

    פרגית נפאל - נתחי פרגית במרינדת סויה וסילאן, מוקפצים עם פטריות, בצל, נבטים ואווז מעושן ברוטב נפאל.

     

    ''

     

    פהיטס - נתחי חזה עוף מוקפצים עם בצל ופלפלים בשלושה צבעים מוגש בליווי מטבלי סלסה, צ'ילי מיונז וגוואקמולה מוגש עם 3 טורטיות חמימות לגלגול


    ''

     

    מרק רגל- מרק שעשוי מרגל בשר עשירה במח עצם מבושל ארוכות עם תערובת של תבלינים ייחודית מומלץ להוסיף לחוח, חילבה ולימון

     

    ''

     

    לחמג'ון - בשר טחון על מצע בצק גריסולה רוטב פיצה וצ'ימיצ'ורי מוגש עם טחינה

     

    ''

     

    רביולי בטטה- בצק פסטה טרייה ממולא בבטטה מוגש ברוטב שמנת

     

    ''

     

     

    קבב מזרחי- המנה מוגשת עם בצל מטוגן על מחבת

     

    ''

     

    כל המנות היו נפלאות, אני ממליץ בחום רב על כולן, אם הייתם מבקשים שאבחר אחת זו הייתה משימה כמעט ובלתי אפשרית לדעתי.

    כפי שאתם שמים לב המנות מגיעות מכל העולם: נפאל, מקסיקו, אנגליה, תימן, טורקיה, ארצות הברית, ישראל, איטליה, בלגיה וצרפת. 

     

    ובלי קינוחים כמובן שאי אפשר לסיים ארוחה, אז גם מנות אלו היו נפלאות:

     

    ופל בלגי - 2 יח' וופל פריך וחם עם רוטב מייפל ושוקולד מוגש עם כדור גלידה לבחירה, שבבי מקופלת וקצפת.

     

    ''

     

    פרופיטרולים -  פחזניות ממולאות בקרם שמנת עם כדור גלידה וניל ורוטב שוקולד חם

     

    ''


    בנוסף המקום עתיד לעבור כבר בצחודשים הקרובים תהליך של עיצוב פנים נוספו אלמנטים יותר מודרניים שמוסיפים קצת שיק לאווירה המסורתית במקום, נוסף חדר אירועים שמכיל עד כ-60 איש ומיועד לאירועים קטנים ובינוניים. ולכל החוששים כל המנות הקלאסיות והטעימות של הנאפיס עדיין קיימות – כי תפריט מנצח לא משנים אולי רק מרעננים כל 25 שנים - נאפיס מותחים פנים.

     


    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      פרופיל

      משהפשה
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין