עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    סדנת בישול תאילנדית עם סאוולי אלדר

    0 תגובות   יום שבת, 20/9/14, 21:03

    מי שמכיר אותי יודע שאני אוהב לאכול אך לא מתקרב למטבח, טוב, נו , אני אלוף הסנדויצים אבל בישולים? לא, זה לא אני, לכן כאשר קיבלתי הזמנה לסדנת בישול בתחילה די חששתי והייתי צריך עידוד רציני מצד ילדי ורעייתי , בסוף נשברתי והסכמתי.

    ''

     

    בסדנה הכנו מתכונים טעימים וקלים עם רוטבי HEALTHY BOY המצויינים.

     

    ''

     

     

    לחברה יש מבחר רחב של רטבים: רוטב טאם יאם, רוטב טריאקי, רוטב סויה בהירה, רוטב צילי חריף, רוטב קארי אדום, רוטב סויה מתוקה, רוטב הוי סטיר, רוטב קארי ירוק, רוטב פאד תאי, רוטב שזיפים, רוטב חמוץ מתוק, רוטב סויה שחורה, רוטב צילי מתוק.

     

    ''

     

     

    אז מה הכנו אתם שואלים? מצרף להנאתכם (ולהנאת רעייתי) מספר מתכונים מעולים שהכנו בסדנא:

     

    פאט נאננג נוא

    בקר ברוטב חלב קוקוס

     

    300גר סינטה חתוכה לרצועות

    200גר חלב קוקוס TCC

    1 כף רוטב קארי אדום YWY

    0.5 רוטב תמרהינדי

    1 כף רוטב דגים

    100גר סוכר דקלים

    0.5 כפית חמאת בוטנים

    50גר בזיליקום תאילנדי לקישוט

    1 צ'ילי חריף לקישוט

    אורז לבן

     

    אופן הכנה

    לשים את כל הרטבים (חלב קוקוס, תמרהינדי, קארי אדום, סוכר דקלים, רוטב דגים וחמאת בוטנים) בסיר, לבשל באש נמוכה ל3-4 דקות. מוסיפים את הסינטה ומבשלים לעוד 3-4 דקות על אש בינונית. לקראת הסוף מוסיפים את הבזיליקום והצ'ילי ומגישים. 

     

    ''

     

    קציצות עוף עם אטריות שעועית

     

    מצרכים

    300 חזה עוף טחון

    1 כף שום קצוץ

    1 בצל גדול קצוץ

    60 גרם כוסברה קצוצה

    200 גרם אטריות שעועית ורמצ'ילי (מושרות למשך 5 דקות במים קרים ולקצץ אותן)

    3 כפות רוטב הויסטר

    1/2 כפית פלפל לבן

    1 ביצה

    1 כף שמן שומשום

    שמן אורז לטיגון

     

    אופן ההכנה

    מערבבים הכל יחד לעיסה אחת, לצורך העמקת הטעמים יש לתת לעיסה לנוח למשך חצי שעה ולאחר מכן מגלגלים את העיסה לכדורים ומטגנים מכל צד עד להזהבה.

     

    ''

     

    Kai Yaang

    BBQ Chicken

     

    מצרכים

    1 ק"ג שוקיים

    2 כפות הויסטר

    כף שמן שומשום

    1 כף סויה מתוקה

    1 כף כוסברה קצוצה

    פלפל לבן

    3 כפות צ'ילי מתוק

     

    אופן הכנה

    מערבבים את כל החומרים ומשרים את השוקיים למשך חצי שעה. שמים בתבנית בתנור בחום של  180-190 מעלות למשך 20 דקות.

     

     

     

    Pad Thai

    אטריות אורז מוקפץ

     

    מצרכים

    200 גרם אטריות אורז מספר 3- יש להשרות במים קרים 4-6 שעות ולסנן

    1 ביצה

    3 כפות שמן אורז

    50 גרם כרוב לבן

    50 גרם גזר חתוך לגפרורים

    50 גרם נבטים

    3 כפות רוטב פאד תאי

    1 כף סוכר

    1/2 כף תמהינדי

    2 כפות רוטב סויה בהירה

    20 גרם עירית שום

    3 כפות מים

    בוטנים

     

    אופן ההכנה

    שמים שמן במחבת ומטגנים את הביצה למקושקשת. מוסיפים את האטריות ומערבבים למשך 3 דקות. מוסיפים רוטב פאד תאי, סוכר, תמהינדי, 3 כפות מים ומבשלים למשך 3 דקות. מוסיפים את הירקות ומקשטים למעלה בבוטנים.

     

    ''

     

    ''

     

    והנה אני רגע לפני העבודה:

     

    ''

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      פרופיל

      משהפשה
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין