עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    משק ארצי והשף ניר צוק מציגים סלט עוף קייצי

    0 תגובות   יום רביעי, 17/9/14, 18:09

     

     

    משק ארצי והשף ניר צוק מציגים מתכון לסלט עוף קיצי שמתאים במיוחד לימים האלה לפני החגים, כשמתחשק לאכול משהו קליל, בריא ובעיקר טעים.

     

    ''

    המרכיבים ל-6 סועדים:

     

    500 גרם חזה עוף

    50 גרם אטריות שעועית

    1 יח' בטטה

    1 יח' סלק

    1 יח' זוקיני

    250 גרם עגבניות שרי

    2 יחידות אבוקדו

    מיץ משני לימונים

    מלח ופלפל לפי הטעם

    2 כפות שמן זית

     

    אופן ההכנה:

     

    1. חולטים את חזה העוף במים רותחים למשך 10 דקות, מסננים, מצננים ומפוררים ביד.
    2.  קולפים ופורסים את הבטטה והסלק לעובי 1 ס"מ.
    3. פורסים את הזוקיני לפרוסות דקות ומערבבים בקערה קטנה עם חצי כמות מהלימון, כף שמן זית ומעט מלח.
    4.  חוצים את השרי ופורסים האבוקדו לפרוסות דקות.
    5. בסיר עם מים רותחים חולטים למשך 3 דקות את אטריות השעועית ומוציאים מהמים.
    6. באותו סיר מבשלים את קוביות הבטטה עד לריכוך מלא ומסננים.
    7. באותו סיר מבשלים את הסלק עד לריכוך ומסננים.
    8. בקערה גדולה מערבבים יחד את כל המרכיבים.
    9. מתבלים בלימון, מלח, פלפל שחור גרוס ושמן זית.

     

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון