עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    מתכון קייצי וכיפי מבית מן

    0 תגובות   יום שלישי, 26/8/14, 09:54

    בוקר שלישי פעמיים כי טוב

     

    קצת פינוקים

     

     

    קיץ מתוק עם "מן"

    "מן" מגישה מתכון קייצי:

    מיני קסטה "כוכבים"

     

     

     

    ''

     

     

    סוף החופש, הוא הזדמנות נהדרת לבלות עם הילדים בבית ולהכין יחד איתם משהו מתוק. תוכלו להתפנק בקסטה בטעמים שרק אתם אוהבים ובהכנה מהירה של 2 דקות. חברת "מן" מגישה הצעה למיני קסטה -  גלידה.  עוגיות שוקולד מובחרות של "מן" במילוי הגלידה שאתם בחרתם. אתם שולטים בכמויות, ובתוספות. לחרוצים שבינכם, יש גם מתכון להכנת גלידה ביתית.

    מצרכים (ל-4 קסטות)

    1/2 חבילה עוגיות בטעם שוקולד "מן" – כוכבים (300 גר' בחבילה)

    מיכל גלידה בטעם נבחר

    אופציונאלי: סוכריות צבעוניות לקישוט

    מצרכים להכנת גלידה ביתית (6 מנות)

    3 כוסות חלב

    1 מיכל שמנת מתוקה

    1 כוס סוכר

    1.5 כפות תמצית ווניל

    אופן ההכנה:

    1. כ-5  דקות לפני ההכנה, מוציאים את הגלידה מהמקפיא ומניחים בצד.
    2. מסדרים את עוגיות השוקולד הפוכות על גבי תבנית קטנה או צלחת.    
    3.   אם רוצים לקשט את דפנות הקסטה מכינים מראש, צלוחית עם סוכריות.
    4. הרכבת הקסטה: בעזרת כף גלידה או כפית קטנה, מחלצים במהירות שכבת גלידה בעובי הרצוי, מניחים על גבי אחת מהעוגיות ומכסים בעוגייה נוספת.
    5. מגלגלים את דפנות הקסטה בסוכריות ומכניסים מיד למקפיא לתוך קופסא או מגש שהכנתם מראש. מומלץ לצפות את המגש בנייר אפיה למניעת טפטופים.
    6. הכנת גלידה ביתית: 
    7. מערבבים היטב במערבל את החלב, הסוכר והווניל. לאחר שהחומרים מתאחדים, מוסיפים גם את השמנת ומערבבים.
    8.  יוצקים את התערובת לתבנית שטוחה 20 על 20 ס"מ ומניחים במקפיא. כאשר התערובת מתחילה לקפוא, יש לערבב אותה שוב במיקסר.
    9. מחזירים את התערובת לתבנית ומחזירים למקפיא. הגלידה מוכנה לאחר שלוש שעות.

     

     

     

     

    ''

     

     

     

    צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי

    המתכון הופק בשיתוף אתי בטיטו - מתכונאית, בלוגרית, בעלת הטור הקולינרי  sweet weekend.  

     

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין