עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    " בקלווה" פטריות

    0 תגובות   יום שבת, 5/7/14, 18:08

    " בקלווה" פטריות

     

    בהשראת השף צחי מויאל.

     

     

    מרכיבים

     

    לדוקסל פטריות ( שף אבי שטייניץ )

     

    קופסא פטריות שמפניון

    בצל גדול

    חמאה לטיגון

    2 כפות יין לבן

    אפשר טיפות של שמן כמהין

    מלח

    פלפל שחור

    3 אגוזי מלך מרוסקים קלויים על מחבת

     

    לבקלווה

    עלי פילו

    תרסיס שמן

    שמן זית

     

    לציפוי

    סילאן

     

    ההכנה

    לדוקסל

    פורסים דק את הבצל, מחממים את החמאה, מטגנים את הבצל לשקיפות.

    מוסיפים את הפטריות הקצוצות.

    כשהפטריות כבר מטוגנות מוסיפים את שאר המרכיבים, תבלינים ואת היין וממשיכים עד צאת כל הנוזלים. אפשר לפזר בסיום חצי כפית קמח להסמכה קלה ושמן כמהין.

    מצננים. קוצצים דק, דק ומוסיפים את האגוזים מרוסקים דק. מערבבים לעיסה אחידה.

     

    מחממים תנור ל 200 מעלות

     

    פורסים כמה עלי פילו, את השאר מכסים ואו מקפיאים שוב או מה שרוצים.

    מחלקים את העלים עם סכין חדה לרצועות ברוחה הרצוי לאצבעות.

    מרססים את הפס/רצועה משני צדדים ( בצק פילו יבש מאוד ומתייבש עד התפוררות לא שימון!

    עם כפית ממלאים את הכמות הרצויה בקצה הפס ומגלגלים לסיגר, משמנים בשמן זית ומניחים בתבנית אפיה על נייר אפיה.

    מכניסים את האצבעות תנור החם עד השחמה יפה.

    מסדרים על צלחת הגשה, מטפטפים ומעטרים בסילאן.

     

    ''

     

    ''

     

    בתיאבון

     

     

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון