עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    בונז'ור בית עם לחם טוב - לחמים מבית טוב

    0 תגובות   יום שבת, 31/5/14, 23:12

                   ''

     

     

    שבוע מבורך לכולנו.

     

    "לחם צר ומים לחץ"- כבר מזמן הפך הביטוי הזה מספר ישעיהו לביטוי מיושן שאבד עליו הכלח.

     

     

     

    ''

     

    קיבלתי לבדיקה ומאחלת לעצמי תמיד סקירות כאלו טעימות- לחמים ובגטים מסדרת הקראסט של בונז'ור.

    בשבילי לחם הוא טעם ומהות החיים הוא המזון הבסיסי- לחם ומים שנחשבים לבסיס ולתזונה המינימלית מאז ראשית העולם. אבל מאז שהלחם שימש כמאכל הבסיס ובלט בפשטותו. בימינו אנו הלחם נהפך למזון איכותי ומשתבח מיום ליום. יש כיום אלפי סוגי לחמים ואני לא מגזימה , אלא ממעיטה בכמויות. לחמי שיפון, חיטה מלאה, לחם מחמצת, לחמים טעימים עם תוספות שונות, כמו אגוזים, זיתים וכיוצ"ב. הלחם מגיע כמנה ראשונה עם רטבים שונים בבתי קפה ובמסעדות והוא חלק בלתי נפרד מארוחת הבוקר שלנו, אם בבית או במשרד ועוד.

    השפים והקונדיטורים מפתיעים אותנו כל פעם מחדש וגם בבית הפרטי של כל אחד מאיתנו, עולים הרבה ריחות של אפיית לחמים/לחמניות אם בעזרת מכשיר אופה הלחם או בלעדיו. אבל בינינו, יש יותר כיף ופינוק מלקנות לחם טוב ולהביא הביתה, ליד רק לשים! חריץ גבינה טובה וריחנית, קצת יין ליד וזה מושלם

    או בגט משובח עם גבינת שמנת וירקות ליד. טוסט מעניין ומושקע והכי סבבה- לחם קלוי וחמים עם חמאה וקונפיטורה ביתית ליד.

    בשביל פינוקים כאלה רשת בונז'ור האגדית שהוקמה כבר , לא תאמינו משנת 1986 והיא עדיין בועטת ונושמת ובגדול

    זוהי רשת של מאפים טריים מלוחים ומתוקים והמוצרים של בונז'ור נמכרים בסופרמרקטים, בתי קפה ,בתי מלון ועוד ועוד.

    בונז'ור נרכשה בשנת 2006 על ידי אסם ונסטלה הענקיות והמפעל שנמצא בעיקר קרית גת- מספק תעסוקה להרבה אנשים בפריפריה.

    אפשר להתגאות בבונז'ור ומרשמיי שלי ומשפחתי והטעימות של הלחמים המצויינים והבגטים, החלטנו חד משמעית, אם אבא רפי עסוק ולא יכול לאפות יש פתרון מעולה- בונז'ור.

    עשינו קצת אנטי פסטי ושמנו על פרוסות הבגט הריחני לאחר שחיממנו מעט את הבגט בתנור.

    הלחם כמו הבגט גם חומם קמעה בתנור ועליו מרחנו גבינת שמנת משובחת.

     

    הלחמים מתאימים לכל הארוחות, אבל בעיקר לארוחת בוקר טרייה ומגוונת.

     


     

    ''

     

     

    מאחלת לכם חג שמח!

     

     

    ופרוסות הבגט הקלוי עם אנטי פסטי מעל- סוג של ברוסקטות. יאמי

     

    ''

     

     

     

    מתכון של רפי לבגטים:

     

    2 כוסות מים

    600 גר' קמח

    כפית וחצי מלח

    כף שמרים

     

    אופן ההכנה:

     

    א. ללוש את כל החומרים כ- 15 דקות ביד, או 10 דקות במיקסר.

    ב. להשהות לתפיחה כשעה, ללוש קלות ולהשהות שוב לתפיחה

        במקרר כ- 10 שעות.

    ג. להוציא מהמקרר, ללוש קלות ולהשהות לתפיחה כשעה.

    ד. ליצור כדורים במשקל של כ- 170 גר', שוב להשהות לתפיחה

        כחצי שעה.

    ה. לרדד כל כדור,לגלגל ולהניח בצד למשך כ- 10 דקות, שוב לרדד

        לצורת בגט (גליל צר בשתי קצוותיו), להניח על מגש 

        אפייה.

    ו. לאחר כשעה תפיחה, לפזר קמח מעל הבגט ובסכין חדה לבצע כ-

       3,4 חיתוכים אלכסוניים.

    ז. להכניס לתנור שחומם מראש ל- 240 מעלות עם מגש בתחתית

         ובו מים רתוחים.

    ח. לאפות כל מגש כשהוא נכנס בחום של 240 מעלות למשך כ- 7

        דקות ולהוריד ל- 180 מעלות למשך כ- 40 דקות.

     

     

    ''

     

    בתיאבון

     


     

    ''

     

    http://www.bonjour.co.il/#

     

     

     

     

     

     

     

     

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין