עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    אורי שביט הכוהנת של האוכל הטבעוני במסעדת בלק אאוט - נא לגעת

    0 תגובות   יום ראשון, 25/5/14, 15:04

    העיתונאית אורי שביט, כוהנת האוכל הטבעוני,

    תתארח ב-18.6.2014 במסעדת בלק אאוט

    מרכז נא לגעת בנמל יפו.

     

     

     

     

    העיתונאית אורי שביט, כותבת הבלוג הפופולארי "טבעוניות נהנות יותר", מאחדת כוחות לערב אחד עם מרכז נא לגעת בנמל יפו.

     

    במסגרת שיתוף הפעולה תבחר שביט מנות טבעוניות שיוגשו במסעדת בלק אאוט הפועלת במתחם, זוכת פרס הגורמה לשנת 2007 על תרומה לקהילה, בה מוגשת הארוחה לסועדים בחושך מוחלט בידי צוות מלצרים עיוורים. חוויה ייחודית זו מחדדת את חושי השמיעה והטעם, ומעניקה תוסף להנאה מהמאכלים אותם יכינו בערב המיוחד כמו בשאר ימות השנה השף פרננדו זלס והסו שף משה חג'ג'.

     

    אורי שביט היא עיתונאית אוכל וותיקה, שעד לפני כמה שנים העידה על עצמה: "אכלתי בשקיקה כל יצור חי על פני הפלנטה". שביט למדה בישול מקצועי וקונדיטוריה, ערכה את אתר "על השולחן", הקימה וערכה את אתר "שפים" והייתה מבקרת מסעדות ובארים. לפני כמה שנים עברה מהפך אישי ומקצועי, בעקבות החלטתה להפוך לטבעונית אדוקה ועם זאת לא לוותר על אהבתה הגדולה למזון מגוון ועשיר בטעמים שונים. את הבלוג "טבעוניות נהנות יותר" הקימה במטרה לחשוף ציבור רחב ככל האפשר לאפשרויות המגוונות של הבישול הטבעוני, ובעיקר לשבור את הדימוי של "אוכלי נבטים ועשבים" ויצירת תפריט עשיר הממלא את הבטן והלב. בעקבות הצלחת הבלוג הפכה אורי שביט לאחת המובילות הבולטות של הבישול הטבעוני בארץ, והיא מרבה להרצות ולהתארח בתוכניות רדיו וטלוויזיה פופולאריות.

     

    ביום רביעי ה- 18 ביוני, בשעה שש וחצי ותשע בערב, יוגשו במסעדת בלק אאוט ארוחות טבעוניות שנרקחו בשיתוף אורי שביט, הארוחות יכללו חמש מנות לבחירת הסועדים (כולל קינוח) בעלות של 160 שקלים לאדם.

     

     כל ההכנסות קודש להמשך פעילות מרכז נא לגעת. למסעדת בלק אאוט יש להזמין מקומות מראש באתר הרשמי של מרכז נא לגעת בכתובת www.nalagaat.org.il.

     

     

    מרכז התרבות והבילוי נא לגעת נפתח לקהל בדצמבר 2007 ומאז אירח מאות אלפי מבקרים למפגש אנושי בו מתקיים דיאלוג שוויוני על בסיס חוויתי-אומנותי ותרבותי.

    מרכז נא לגעת הפועל כולו כמלכ"ר (גוף ללא כוונות רווח) מעסיק היום עשרות חרשים, עיוורים וחרשים-עיוורים כשכל ההכנסות במתחם הן קודש להמשך פעילות המרכז. בנוסף למופעים אותם מעלה קבוצת השחקנים פועל במתחם גם בית הקפה "קאפיש", בו ממלצרים כבדי שמיעה וחרשים , ומסעדת "בלק אאוט" בה משרת צוות מלצרים שחלקם כבדי ראייה ועיוורים קהל הסועד בחושך מוחלט.

     

    לפרטים נוספים נא לפנות למיכל סבאל-וייס 0546915522, 036870046

     

     

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין