עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    שבועות בסימן גבינות של היבואנית הענקית סיימן

    0 תגובות   יום ראשון, 18/5/14, 13:14

     

         

     
    חוגגים את חג השבועות עם הגבינות של "סיימן"

    לקראת החג, סיימן, יבואנית מוצרי מזון גורמה מציגה מגוון גבינות שישדרגו את מנות החג גבינות מחלב עיזים, חלב צאן,

    חלב כבשים וחלב פרה:

    גאודה עיזים ופסטו ירוק, ברס בלו, צ'דר כתומה ומוצרלה פרוסה 

     




    סיימן יבואנית מוצרי מזון גורמה משנת 1985 מציעה מגוון רחב של גבינות גורמה. בין הגבינות אותן מייבאת החברה ניתן למנות גבינות מחלב עיזים, גבינות חצי קשות מחלב פרה, חצי קשות מחלב כבשים, גבינות קשות, גבינות מעטה עובש, גבינות עובש כחול, גבינות לבנות מלוחות ועוד. הגבינות מיובאות הישר ממדינות המקור באירופה ומוצעות במעדניות וברשתות השיווק הנבחרות. 

    הגבינות של סיימן מהוות את ליבת האירוח, אפייה והכנת מאכלי החלב של חג השבועות. מבין 150 הגבינות שמציעה החברה מציגה סיימן את הגבינות שבחרה להביא במיוחד לחג השבועות:

    ברס בלו- גבינה כחולה מחלב פרה, בעל מרקם רך ושמנתי. תוצר אופייני של חבל ברס במרכז צרפת. חבל זה ידוע בתוצרת החקלאית שלו ברחבי העולם.
    מחיר המוצע לצרכן עבור
    100 גרם  18-20

    גבינת עזים למריחה- 'סואניון 'soignon - גבינה %100 חלב עזים תוצרת צרפת.
    מחיר המוצע לצרכן עבור 100 גרם 25

    מוצרלה פרוסה- גבינת מוצרלה מחלב פרה תוצרת שוויץ.
    מחיר המוצע לצרכן עבור
    100 גרם 10

    גאודה עזים- גבינת גאודה %100 חלב עזים. תוצרת המקור- העיר גאודה שבהולנד.
    מחיר המוצע לצרכן עבור
    100 גרם 15

    גאודה פסטו ירוק- גבינת גאודה מחלב פרה, המיוצרת יחד עם פסטו ירוק. תוצרת הולנד. מחיר המוצע לצרכן עבור 100 גרם 19

    גבינת צ'דר כתומה - חלב פרה, על פי מתכון אנגלי מקורי.
    מחיר המוצע לצרכן עבור
    100 גרם 18 ₪

    - גבינה חצי קשה ממשפחת המנצ'גו- המורכבת מחלב פרה, כבשים ועיזים , מיוצרת בחבל קסטיליה שבספרד.
    מחיר המוצע לצרכן עבור
    100 גרם 20

     

    *המחירים מוצעים לצרכן, המחיר הסופי נקבע על ידי הרשתות. ניתן להשיג ברשתות השיווק הנבחרות ובחנויות ומעדניות.

     

    הידעת? הגבינות הישראליות-מה שאתה רואה זה לא מה שאתה מקבל

    שיטת חישוב אחוזי השומן בגבינות בישראל שונה מזו הקיימת בעולם, מה שעלול לגרום להטעיה צרכנית. במרבית העולם אחוזי השומן המצוינים על גבי האריזה משקפים את אלה הנמצאים במוצר לאחר שהוציאו ממנו את כל הנוזלים והלחות, כלומר במוצר אחרי שממנו מפיקים את הגבינות עצמן. בישראל לעומת זאת, אחוז השומן הנרשם על גבי האריזה מחושב מהמשקל הכולל של המוצר הסופי שעל המדף, כולל הנוזלים והאריזה . כך, הלכה למעשה - גבינה ישראלית הנושאת תווית של 12% שומן, מקבילה ברמת השומן שלה לגבינה צרפתית, הרשומה כבעלת 20% שומן, וזאת כאמור, בשל הפער בשיטת המדידה. 

     

     

    "הזיזו את הגבינה שלכם"-

    נני סיימן, יבואנית גבינות ומוצרי גורמה, נבחרה לשמש ראש נציגות ישראל באיגוד הגבנים הבינלאומי-הגילדה

    סיימן נבחרה על פועלה במשך 3 עשורים למען קידום תחום גבינות הגורמה בישראל

    נני היא הישראלית הראשונה אשר זכתה לתואר 'שגרירת ישראל' מטעם הגילדה- איגוד הגבנים הבינלאומי. החברות באיגוד היוקרתי מהווה קרש קפיצה עבור ישראל- בתחום הקולינריה ככלל והגבנים בישראל. הגילדה מהווה כוח מסחרי הגדול ביותר בענף הגבינות בו חברים השחקנים הגדולים, המשפיעים והמקצועיים ביותר בעולם. החברות באיגוד תאפשר לגבנים הישראליים קשר עם השורה הראשונה הראשונה של המומחים בעולם.

    תואר ה'שגרירה' אינו בלבד אות של כבוד. סיימן תוביל את עשיית שוק הגבנים הישראלי מול השותפים בעולם- החל מיצירת קשרי מסחר מול ענקיות בינלאומיות, דרך יצירת מודעות כי ישראל יצרנית גבינות גורמה ועד שיתוף מידע מקצועי.

    אמנם ישראל עוד רחוקה מצרפת והולנד ביחסי הצריכה של גבינות הגורמה, אך איגוד הגבנים הבינלאומי-גילדה מצא בנו עניין בשל ההתפתחות המשמעותית שחלה.

    "בעבר ישראל לא הייתה נחשבת כלל בשוק החלב, היום המצב לגמרי אחרת" , מסבירה נני סיימן, "עד לפני מספר שנים גבינות גורמה נתפסו כמוצר השייך לעשירים בלבד, כיום המצב שונה בזכות מסע ארוך ומורכב לחידוד טעמיו של הצרכן הישראלי". סיימן מוסיפה "מבחינתי ההכרה של איגוד הגילדה היא חגיגה של המדינה כולה. זהו אישור לכך שעולם הקולינריה בישראל עבר שינוי פלאים. ישראל עת עת מתקרבת לאירופה", יחד עם זאת יבואנית גבינות הגורמה מבשילה שרוולים ומצהירה "העבודה עוד רבה".

    ב-11 בחודש נחתה בישראל משלחת של בכירי הגילדה, בראשם עומד נשיא האיגוד, מסייה רולן ברתלומי. במהלך הביקור העבירו חברי המשלחת חניכות מקצועיות לחבריהם הישראלים בה חלקוו מסניסיונם המקצועי הרב והתפעלו מרמת הגבינות בישראל.

     

     

     

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין