עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    זיתון מטבוח למימונה ( זיתים מבושלים )

    0 תגובות   יום שבת, 19/4/14, 19:37

    זיתים מבושלים

     

    זיתים מבושלים זה משהו בסיסי בסלטים מרוקאיים.

    אז בכל חג או למימונה כדאי להכין, כי אוהבים את זה.

     

    כל כך פשוט

    כל כך כיף

     

    ''

     

    קופסה זיתים מגולענים שופרסל 650 אחרי סינון, שופרסל

    10 עגבניות בשלות

    שמן זית

    אפשר קופסא קטנה של רסק

    מיץ מחצי לימון

    חצי כפית מחוקה כורכום

    פלפל שחור

    כפית אריסה למי שרוצה קצת חריפות

    4 שיני שום חתוכים

    אפשר ורצוי להוסיף כמון

     

    ההכנה

    מסננים את הזיתים. מרתיחים את הזיתים בסיר מלא מים וברגע הרתיחה שופכים

    את המים בזהירות, וממלאים מחדש במים – כך שלש פעמים.

    מסננים ומצננים.

    באותו הסיר מרתיחים מים, מכניסים את העגבניות מחורצות מעט כשהמים רותחים מחכים דקה ומוציאים מצננים ומקלפים.

    מרסקים את העגבניות או קוצצים.

    מחממים רבע כוס שמן זית בסיר ויוצקים את העגבניות. מבשלים לפחות שעה תוך ערבוב.

    לאחר שעה מוסיפים את הרסק, התבלינים והשום מבשלים מעט ומוסיפים את הזיתים לשעה  על אש נמוכה ולפני סיום מוסיפים לימון ובודקים טעמים.

    אני מוסיף כפית סוכר לכל תבשיל עם רסק עגבניות....

     

    בתיאבון

     

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון