עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    פרימור מגישה- סלט ירוק עם ויניגרט רימונים וכדורי חרוסת

    0 תגובות   יום שני, 7/4/14, 13:34

    ''

     

     

    לכבוד חג הפסח מגישה חברת "פרימור": 

    סלט ירוק עם ויניגרט רימונים וכדורי חרוסת

    חברת "פרימור", בשיתוף המתכונאית אתי בטיטו, מגישה לרגל חג הפסח מתכון לסלט ירוק עם רוטב ויניגרט רימונים וכדורי חרוסת.

    סלט העלים רענן וצבעוני לפסח ברוטב ויניגרט ייחודי העשוי ממיץ רימונים איכותי 100% סחוט טבעי של פרימור. באווירת החג הוספו לסלט חסה וכדורי חרוסת מתוקים. ניתן להוסיף עשבי תיבול או עלי ריחן כיד הטעם והדמיון.

    פסח כשר וטעים!

    מצרכים לסלט:

    חסה משי ב-2 צבעים (נמכרת גם באריזות)

    עלי סלרי מ-3 גבעולים

    4-5 צנוניות פרוסות דק

    גרגירים מחצי רימון

    אופציונאלי: טבעות בצל סגול

    מצרכים לויניגרט:

    5-6 כפות מיץ רימונים סחוט טבעי "פרימור"

    1 כף חומץ בלסמי

    1 כף מיץ מלימון טרי

    1 כף שמן זית

    1 שן שום קצוצה

    חצי כפית גרגירי כוסברה

    קורט מלח גרוס

    פלפל שחור גרוס

    מצרכים לכדורי החרוסת:

    3/4 כוס אגוזי מלך קצוצים גס

    2 כפות ממרח תמרים

    1 כף יין תירוש מתוק

     

    אופן ההכנה:

    1. הכנת כדורי החרוסת: מערבבים את כל המצרכים. יוצרים ביד כדורים או ממלאים בתבנית פרלינים (מחלצים לפני ההגשה). מכניסים לקירור.
    2. הכנת ויניגרט הרימונים: מערבבים היטב בצנצנת סגורה את כל המצרכים מלבד שמן הזית.
    3. קורעים את החסה "ידנית" או בעזרת סכין מתאימה. מכניסים לקערת הגשה יחד עם עלי הסלרי והצנוניות.
    4. מוסיפים את שמן הזית, יוצקים את הויניגרט ומפזרים את גרגירי הרימון וכדורי החרוסת.

     ''

    צילום וסטיילינג: קרן ביטון כהן 

    אתי בטיטו - מתכונאית, בלוגרית ומובילת דעה בתחומי הקולינריה ומוצרי צריכה. בעלת הטור הקולינרי sweet weekend באתר המתכונים www.foodpage.co.il/category/sweet-weekend foodpage

     

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין