עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    גבינת שמנת ניו יורק - לייט רק 5%

    0 תגובות   יום שבת, 29/3/14, 16:13

     

    ''

    שלום לכולם/ן יקרים.

    קיבלתי מ leaders  להתנסות וטעימה את הגבינה המופלאה של שמנת ניו יורק רק 5% - לייט לייט.

    ניו יורק אצלי בבית במטבח ובסלון. ולא להאמין שזו לא גבינה שמנה, גם למי ששומר על הבריאות והתזונה שלו מורכבת ממצרכים לא שמנים וצריך להימנע מסיבות שונות ממזון עם הרבה אחוזי שומן וכציו"ב, יכול להנות ולאכול אוכל טוב ,גבינות טובות וללא נקיפות מצפון.

    הכנו לזנייה והפעם לזניה מבית מדרשה של "דפני מטבחונט" ופשוט המרנו קוטג' 1 בגבינת השמנת לייט של גד- ניו יורק.

    אכתוב לכם כאן את המתכון הנהדר והתוצאה- לזניה נהדרת, קלילה, לא קשה להכנה ופשוט מושלמת. אנחנו אימצנו אותה לחיקנו באהבה.

    אחלה של לזניה שנקראת אצל דפני "לזניית ילדים אלופה" למרות שכולנו כבר מזמן לא ילדים (מלבד יעלוש) התמכרנו ללזנייה הזו.

    מה שמיוחד בלזניה הזו זו גם התוספת של רוטב הבשמל שלעניות דעתי תורם המון למרקם הטעמים והמראה.

    המצרכים:

    1 חבילת עלי לזניה

    1 גבינת ניו יורק של גד- לייט 5% ו - 1 גבינת ניו יורק של גד- בזיליקום לייט 5%

    1 קוטג 5%

    1קוביית שום קפוא

    1 שמנת מתוקה לבישול 15%

    1/2 כפית מלח

    200 גרם גבינה צהובה מגוררת

     

    המצרכים לרוטב העגבניות:

    1 כוס מים מן הברז

    1 כפית אורגנו

    1 קוביית שום

    1 כפית פפריקה אדומה מתוקה

    מלח לפי הטעם

     

    החומרים לרוטב בשמל:75 גרם חמאה

    2 כפות קמח רגיל

    3 כוסות חלב

    1 כפית מלח

     

    וקדימה להכנה:

    מערבבים בקערה את הקוטג עם גבינות השמנת ,השמנת המתוקה והמלח, אם יש צורך מוסיפים עוד קצת מלח.

    בקערה לחוד בוחשים את כל החומרים לרוטב העגבניות.

     

    ולבשמל- 

    ממיסים את החמאה במחבת רחבה ועמוקה ,מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב, לא להבהל! מוסיפים את החלב ואת המלח ומרתיחים תוך כדי ערבוב. הקמח נמס ואפשר להסיר מן האש.

     

    וכעת ההרכבה:

    מניחים בתבנית מלבנית של 25 על 30 את דפי הלזניה. על הדפים מניחים חצי מכמות תערובת הקוטג וגבינות הניו יורק. על תערובת זו מפזרים שליש מכמות הגבינה הצהובה המגורדת. על הגבינות יוצקים שליש מכמות רוטב העגבניות, לא חייבים להקפיד על פיזור אחיד של הרוטב, העיקר שיכסה את רוב הלזניה.

    מעל השכבה של העגבניות שמים כשליש מכמות הבשמל.

    ושוב, דפי לזניה, החצי הנותר של תערובת הגבינות והקוטג', החצי הנותר של הגבינה הצהובה המגורדת ושוב מעל חצי מיתרת רוטב העגבניות ועמל זה חצי מיתרת רוטב הבשמל. שוב דפי לזנייה, ושוב רוטב עגבניות ומעל הכל רוטב בשמל ושוב הגבינה הצהובה שנותרה. מכסים בנייר כסף. כדאי להכניס לפי המלצתה של דפני למקרר למספר שעות. דפי הלזניה כך מתרככים וכעת זה יקצר את זמן האפייה. אנחנו ניסינו וזה נהדר.

    לחמם את התנור ל- 200 מעלות למחצית השעה. להסיר את הנייר הכסף ,לבדוק שהעלים התרככו, אם טרם, לאפות עם נייר הכנסף עוד כמה דקות, להסיר את הנייר ואז להפוך את התנור למצב גריל ולאפות עוד כ- 5 דקות עד שהלזניה תזהיב. 

     

    ''

     

    בתיאבון יקרים ויקרות

     


     

     

     

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין