עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    כי ככה אני אמרתי!

    ארכיון

    0

    השניצליה- שניצל אחד, מליון טעמים

    12 תגובות   יום שני, 3/3/14, 12:56

    ''

    ''

     

    שניצל הוא מנת הבשר שכל ילד מכיר. מילדות זו המנה האהובה שנשארת איתנו גם כשאנו מתבגרים. השניצל המקורי הוא בסיסי מאד- בשר מושטח, ציפוי , טיגון. כמה כבר אפשר לגוון?

    אז מסתבר שהרבה. רשת "השניצליה" שמונה עשרות סניפים בכל רחבי הארץ, לקחה את השניצל הקלאסי ותירגמה אותו להמון גירסאות בטעמים שונים שיענו על כל דרישה וכל טעם, כך שאפשר לאכול שניצל כל יום ועדיין לא להשתעמם.

     

    ''

     

    הוזמנתי לטעום את סניף הוד השרון, בתוך קניון "שרונים" , סניף שקיים כבר שבעה חודשים ומציע מבחר גדול של שניצלים, תוספות וגם אקסטרות מיוחדות. למרות שמדובר ברשת, לכל זכיין יש את האופציה להוסיף ייחוד משלו, ובסניף הוד השרון, ערן הזכיין הוסיף את הייחוד שלו – שוורמה פרגית טריה ועסיסית. 

    ''

     

    כשהגעתי לטעום, ערן הוציא לי פחות או יותר את כל התפריט להתנסות מירבית – שניצלים בטעם ספרדי – עם רוטב חרפרף של צ'ילי קצוץ, בטעם איטלקי עם תערובת עשבי תיבול, צרפתי בתוספת חרדל דיז'ון, סיני עם שומשום, ויווני עם שום כתוש (כל מנה בבגט עולה 32שקלים ובצלחת 38 שקלים). חשוב לציין – השניצלים שאני קיבלתי היו בגודל מוקטן רק לצורך טעימה, בפועל מנות הן נדיבות מאד וכוללות בסביבות ה220-240 גרם בשר).

     

    ''

     

    השניצלים כולם היו עסיסיים מאד וטריים מאד, וההתלבטות היתה בעיקר בין הטעמים השונים. בסוף קבעתי את הדירוג שלי – במקום הראשון השניצל האיטלקי עם עשבי התיבול, במקום השני הצרפתי (שהוא הכי פופולארי במקום) ובמקום השלישי הסיני. כמובן שזה אינדיווידואלי מאד.

    עוד קיבלתי לטעימה- פרוסות חזה עוף על הגריל (אותו מחיר, מתאים במיוחד לשומרי הגיזרה), וכמובן את השוורמה המיוחדת החדשה. אני בדרך כלל לא טיפוס של שווארמה בגלל תיבול עז ושומניות יתרה, שני דברים שלשמחתי לא הופיעו במנת השוורמה פרגית של "השניצליה" , כך שנשנשתי מהם בכיף (ואני חושבת שלהוסיף את חתיכות השוורמה לסלט יהיה שיחוק).

    ''

     

    קיבלתי גם צלחת עם מגוון תוספות (30 שקלים) עם אוסף של ספגטי, אורז, ירקות מבושלים, מג'דרה, והפייבוריט שלי – קוסקוס עם ירקות במרק מרוקאי (לשמחתי לא חריף). כמובן שבצד היו סלטים שאפשר להכניס למנה- ירקות, טחינה וחומוס, חמוצים ועוד.

    ''

    הכל לווה בבגאטים אקסטרה טרייים שנאפים במקום.

    כמובן שיש מנות נוספות כמו קבב, מנה צמחונית וגם קינוחים (פרווה בגלל כשרות המקום).

    עוד מידע על סניפי "השניצליה" ניתן למצוא ב - http://www.mishloha.co.il/page.asp?topic_id=382

    ''

     

     

     

     

     

     

     

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (12)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS

      צטט: איבי מלכת האור 2014-03-05 21:06:04

      חסר לי צ'יפס....
      ___________________

      רק עכשיו שמתי לב לזה... האמת שהתוספות מאד משביעות ובריאות יותר מצ'יפס אז לא שמתי לב....
      חסר לי צ'יפס....
        4/3/14 23:43:
      שניצל אף פעם לא מאכזב...
        4/3/14 21:32:

      לפי הילדים שלי ...השניצל של אמא שלהם הוא הכי הכי בעולם... :))

        4/3/14 16:47:
      הכי בסיסי הכי טעים ואף פעם לא נמאס
        4/3/14 13:26:
      רק הרעיון לאכול שניצל עם קוסקוס ירקות השביע אותי לשבועיים. הכי הכי טעים זה שניצל של בית אבל טוב לדעת שאפשר, בעת מצוקה, למצוא לו תחליף.
        4/3/14 09:14:
      תודה על ההמלצה
        3/3/14 23:30:
      שניצל זה הכי... :)))
        3/3/14 15:22:
      יוצא לי לאכול לעתים די רחוקות בסניף באיירפורט סיטי. האוכל שם ביתי וטעים
        3/3/14 14:09:

      שוש יקרה לליבי נשיקה

      תודה על ההמלצה והתמונות ממש עוררו תיאבון

      מצטרפת לקודמותיי אין כמו שניצל (-:

      חיבוקים אוהבים ושבוע ניפלא

        3/3/14 13:28:
      אין כמו שניצל תוצרת בית שהרגע יצא מהמחבת מצופה בתערובת אבקת פלאפל במקום פרורי לחם. ואפשר לנסות גם ציפוי של ביסלי גריל שטוחנים. כל הגרגרנים שלי טורפים את זה בן רגע. בתיאבון :)
        3/3/14 12:57:
      אין על שניצל:)