עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    מרק תירס מקסיקני

    3 תגובות   יום שני, 23/12/13, 13:14

    ''
     

    תשמעו סיפור,  מי שלא יודע פעם הייתי מנהל אבטחת איכות בחברה גדולה, ימי ההי טק הטובים. במסגרת עבודתי נסעתי לארה"ב להסמיך מפעלים לעבוד עימנו עבור תאגיד אמריקני גדול. כך במסע הזה הגעתי לאל פאסו בצד האמריקאי...

     

    מוזר לשבת לארוחת בוקר בהילטון אל פאסו, מוזר כיוון שהשם הזה

    שמתחבר לי למערבונים נראה שונה משציפיתי.

    מרחוק רואים הרים ואיפה שהוא שם זה מקסיקו אבל ארוחת הבוקר

    הענקית ממש ממש לא כמו במערב הפרוע.

     

     כל זה עד שנעצר הוואן בכניסה ומישהו חיפש את סניור שצ.

     

    המישהו הזה אמנם היה מקסיקני אבל ברכב ישבו שני אמריקנים מחולפים

    ומעונבים כדת וכדין, ואני נכנסתי!

     

    לאחר כל גינוני הטקס נסענו דרומה לכיוון הגבול. "רגע" אני אומר להם,

    "צריך ויזה או משהו?"

     

    " לא משנה, אל תסתכל על המוכסים והשוטרים ותיכנס בקלי קלות"

    וכך באמת היה.

     

    מפעל פיליפס בחוארז שוכן באזור תעשייה בו אתה רואה את כל מותגי הרכב

    והאלקטרוניקה. מחיר העבודה זול והרווח גדול.

     

    במקצועי אני דייקן כמו כל בני מזל בתולה, מה שאני לא אוהב זה שעובדים עלי, במיוחד כאשר ליד עמדות העבודה אני מבחין  בהוראות ונהלים נקיים מדי.

     

    "סניוריטה" אני פונה לאחת העובדות שמשכה את תשומת לבי "מה כתוב כאן?"

    "נו קומפרנדה אינגלייז סניור" היא עונה לי

     

    אני הבנתי את העסק, ואתם?

     

    כעת רק נותר ללכת למסעדה מקסיקנית ולסיים את גינוני הטקס. אהבתי את הטורטיות הנאצוס ומרק התירס

     

    מרכיבים:

     

    שקית תירס קפוא של שופרסל

    1 בצל

    8 כוסות מים

    כף קליפת תפוז מגורדת

    כף גדושה מרק עוף

    חצי פלפל אדום מגורד בפומפייה

    2 גבעולי פטרוזיליה

    פלפל שחור

    1 פלפל צ'ילי חתוך דק ללא גרעינים

     

    ההכנה:

     

    מבשלים את התירס עד שהגרגרים רכים ( כחצי שעה)

    מוציאים את הגרגרים דרך מסננת לקערה.

    מרסקים את הגרגרים במעבד מזון לעיסה אחידה

    מחזירים את העיסה לסיר דרך מסננת ( קודם מעבירים

    את הנוזל לכלי כך שכל הזמן נעזור לתירס לעבור את

    המסננת בעזרת מי הבישול.

    ( את הקליפות הריקות שנותרו בסוף זורקים)

    כעת מוסיפים את אבקת מרק העוף, הפלפל השחור

    הפלפל האדום וגרידת התפוז

    ואת עלי הפטרוזיליה

    מערבבים היטב ומבשלים תוך ערבוב מפעם לפעם עוד

    חצי שעה לפחות.

    בסיום מוסיפים את פלפל הצ'ילי למי שאוהב חריף.

     

     

    ''

     

    ''

     

    ''

    מאוד אהבתי את המסעדה  היפה הזו שאכן הזכירה לי את המערב הפרוע.

    בסיום אפילו עשינו צילום קבוצתי והנהג המקסיקני לקח אותי למעבר הגבול.

    אלא שהפעם השומרים המקסיקנים עצרו אותי!

     

    אני פונה לנהג שיעזור לי אבל זה עונה לי

    "נו קומפרנדה אינגלייז סניור".

     

    כעת הבנתי את חוקי המערב הפרוע.

    לא הסמכת לא יצאת.

     

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (3)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        25/12/13 11:00:

      צטט: שוש חזן גרינברג 2013-12-24 16:45:42

      מוצ'ו גוסטו . טיין זופה סיין פרנגו? (יש גירסא בלי מרק עוף?)

       

      ציר ירקות קצת מלח וזהו

        24/12/13 16:45:
      מוצ'ו גוסטו . טיין זופה סיין פרנגו? (יש גירסא בלי מרק עוף?)
        23/12/13 21:21:
      תודה על ההוראות למרק התירס.

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון