עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    כי ככה אני אמרתי!

    ארכיון

    0

    כל פתית מלמיליאן!

    10 תגובות   יום שלישי, 3/12/13, 21:49

    ''

     

    "כשנתנו לי את המשימה על הפתיתים ב"מאסטר שף" לא ידעתי בכלל מה זה" נזכר תום פרנץ, מי שזכה בתחרות "ודווקא בגלל זה, היה לי ראש פתוח להמציא משהו חדש". והוא צדק, וההמצאות שלו זיכו אותו במקום הראשון.

    פתיתים, מה שכונה פעם "אורז בן גוריון" כמוצא למחסור שהיה בארץ הטריה, הפך למעדן אהוב על כל הגילאים וכל העדות,בווריאציות שונות.

    עכשיו משיקה "סוגת" סדרת פתיתים חדשה עם המון סוגים שונים- בצורת אורז, קוסקוס, כוכבים (הפייבוריט שלי), טבעות, פתיתים מקמח מלא, פתיתים אפויים עם בצל, פתיתים בשלושה צבעים והסידרה המיוחדת לילדים – פתיתים KIDS בצורות שילדים אוהבים – חיות, מספרים, אותיות וצורות.

     

    ''

    בהשקה של הפתיתים זכינו לטעום מנות שונות שנעשו באהבה בידיו של תום פרנץ שמתכוניו מופיעים אגב על עטיפות שקיות הפתיתים כך שאפשר להכין בדיוק כמו שלו, והם גם ניתנים להורדה בעזרת בר קוד.

    אנחנו הכנו את הפתיתים בשתי צורות –

    הפתיתים הקלאסיים -

    קולפים שני בצלים , קוצצים ומטגנים עד הזהבה, מוסיפים חצי קילו פתיתים בכל צורה שבוחרים ובוחשים עד שהם מתכסים בשומן שבו טוגן גם הבצל.

    מוסיפים 800 מיליליטר מים רותחים או מרק רותח (ניתן להמיס כמה "תיבוליות" במים הרותחים).

    מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים, מביאים לרתיחה.

    מנמיכים את הלהבה ומבשלים שש דקות בדיוק, מכסים את הסיר ומניחים לפתיתים לנוח עוד חמש דקות נוספות ללא אש.

    מגישים.

    והמתכון שבן הזוג הכין, שמבוסס על המתכון היאמי יאמי של פסקל פרץ רובין מהספר "מטעמים טריפוליטנים" , עם שינויים קלים – במתכון המקורי של פסקל מטגנים בסיר בצל, עגבניה, פלפלים חריפים, ושיני שום, מוסיפים רסק עגבניות, מלח ופלפל שחור, מוסיפים מים ואחרי הרתיחה מוסיפים את הפתיתים ומבשלים כעשר דקות עד שנעשה רך (המתכון לפי הספר קרוי "שורבה"). בן הזוג החליף את הפלפלים החריפים בפפריקה מתוקה וחריפה (מה שמעדן את החריפות), הוסיף שני בצלים במקום אחד והשתמש בחמש כוסות מים. יצא מעדן.

     

    ''

    מתוך סדרת הKIDS, הפתיתים שזכו אצלנו לאהדה הכי גדולה היו אלה של האותיות כי זה אתגר להרכיב את השם שלך, במיוחד כשהשם שלך הוא ש-ו-ש-נ-ה-א-ל-י-ש-ב-ע-ח-ז-ן-ג-ר-י-נ-ב-ר-ג.

    עוד פעילות נחמדה שראינו בהשקה היתה הכנת תכשיטים מהפתיתים, מה שיכול להעסיק ילדים לא מעט.

     

    ''

     

    הפתיתים של "סוגת" נארזים בצורה מבוקרת כדי לשמור על איכות וטריות ונעשים ללא מגע יד אדם.

    כשר בד"צ, להשיג בכל רשתות השיווק.

     

     

     

     

     

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (10)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        10/12/13 08:02:
      אטעם תודה!
        9/12/13 20:02:
      חייבת לטעום! מניחה שזה אותו טעם, אבל בכל זאת, חידוש מלהיב :-)
        6/12/13 14:22:
      מה מיתולוגי? אני מכינה כל הזמן.:) שבת נהדרת שוש:)
        6/12/13 13:47:

      שוש יקרה לליבי נשיקה

      קודם כל אנא סלחי לי על תגובתי המאוחרת

      ועניין הפתיתים מגניב בטירוף

      והתמונות נהדרות ומגרות

      והתמונה האחרונה שבתה את תשומת ליבי ושיחקתי בזיהוי המספרים

      בפתיתים (-:

      * תודה ונהדר שהבאת לנו

      חיבוקים אוהבים ונשיקות חמות לליבך שוש יקירתי

      שבת נהדרת

        5/12/13 14:18:
      נוסטלגיה:)
        5/12/13 14:07:
      הפתיתים האפים זכו אצלנו במשפחה להצלחה
        5/12/13 09:07:
      העלית בי זכרונות מהגן... נחמד ♥
        4/12/13 09:07:
      פתיתים מזכיר לי את הילדות....
        4/12/13 08:49:
      יצא לך יפה שוש..הפתיתים זה המאכל הקל והמהיר ביותר להכנה:)
        3/12/13 22:00:
      פתיתים זה אוכל מיתולוגי :-)))