עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    פסטה קונכיות ברוטב עגבניות פטריות

    0 תגובות   יום חמישי, 19/9/13, 18:05

    חג שמח, רפי פינק אותנו היום בפסטה עסיסית ומשגעת.

    הנה החומרים:

    חבילת פסטה קונכיות או פנה

    3 שיני שום טרי

    ''

    1 בצל

    3 עגבניות

    סלסלת פטריות שמפיניון טריות

    1 רסק עגבניות

    כוס מים

    מלח ים אטלנטי

    פפריקה מתוקה

    רוטב סויה

    לטיגון: שמן זית

     

    אופן ההכנה: להרתיח מים, להוסיף מעט מלח, לבשל את הפסטה לרמת בישול אל דנטה.

    לסנן את הפסטה ולשטוף.

    לקצוץ את הבצל, להוסיף 3 שיני שום קצוצות ולטגן בשמן זית, להוסיף 3 עגבניות קצוצות לקוביות קטנות, לקצוץ את הפטריות ולטגן גם כן, לשים כוס מים, קופסת רסק עגבניות, מלח אטלנטי לפי הטעם, פפריקה מתוקה, כף רוטב סויה, לטגן 7 דקות.

    להוסיף את הפסטה ולערבב. בתיאבון.

    ממליצה לכם, מנה טעימה ביותר. ליד זה אני הוספתי קציצות הבית שלי מטוגנות: בשר טחון טרי,בצל קצוץ,פטרוזיליה קצוצה,1 ביצה, מלח, פפריקה, חוויג - לפי הטעם, פירורי לחם.

     

     

     

    מועדים לשמחה.

    דרג את התוכן:

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין