עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    פסטה קונכיות ברוטב עגבניות פטריות

    0 תגובות   יום חמישי, 19/9/13, 18:05

    חג שמח, רפי פינק אותנו היום בפסטה עסיסית ומשגעת.

    הנה החומרים:

    חבילת פסטה קונכיות או פנה

    3 שיני שום טרי

    ''

    1 בצל

    3 עגבניות

    סלסלת פטריות שמפיניון טריות

    1 רסק עגבניות

    כוס מים

    מלח ים אטלנטי

    פפריקה מתוקה

    רוטב סויה

    לטיגון: שמן זית

     

    אופן ההכנה: להרתיח מים, להוסיף מעט מלח, לבשל את הפסטה לרמת בישול אל דנטה.

    לסנן את הפסטה ולשטוף.

    לקצוץ את הבצל, להוסיף 3 שיני שום קצוצות ולטגן בשמן זית, להוסיף 3 עגבניות קצוצות לקוביות קטנות, לקצוץ את הפטריות ולטגן גם כן, לשים כוס מים, קופסת רסק עגבניות, מלח אטלנטי לפי הטעם, פפריקה מתוקה, כף רוטב סויה, לטגן 7 דקות.

    להוסיף את הפסטה ולערבב. בתיאבון.

    ממליצה לכם, מנה טעימה ביותר. ליד זה אני הוספתי קציצות הבית שלי מטוגנות: בשר טחון טרי,בצל קצוץ,פטרוזיליה קצוצה,1 ביצה, מלח, פפריקה, חוויג - לפי הטעם, פירורי לחם.

     

     

     

    מועדים לשמחה.

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין