עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    שולחן לשניים

    עדי רימל יוצאת לאכול ומספרת על זה

    0

    טעימה מהגליל

    4 תגובות   יום שני, 9/9/13, 19:15
    ביקור בנצרת תמיד משמח אותי. בכל פעם אני שמחה להיווכח מחדש כמה העיר התפתחה – הן מבחינת תודעת השירות (מהאיש הפשוט ברחוב ועד מנהל המלון) והן מבחינה קולינרית. הפעם הוזמנתי להתארח במסעדת וילה נצרת, הממוקמת במלון בוטיק בלב העיר העתיקה.
    המסעדה, שהחליפה לאחרונה ידיים, עברה מתיחת פנים מוצלחת. על השולחנות מפות לבנות ונרות, ברקע מוזיקה נעימה ובריזה נעימה שמשתלבת היטב בתפריט הערבי עם נגיעות מהמטבח המערבי. בין המנות ניתן למצוא סלט רביולי וגבינת עיזים מוקפץ בוינגרט תפוזים, רצועות פילה עגל מצופות סומסום, מוקפצות עם פטריות שמפניון ובטטה על מצע עלי בייבי ברוטב צ'ילי מתוק וחומץ בלסמי, מוח כבש מוקפץ עם חמאה שום ולימון. נשמע מצוין, אבל מכיוון שאחרי החגים אני צריכה להיכנס לשמלת כלה ביקשתי מלואי, בעל הבית החייכני, להתאים לי תפריט שמשלב הנאה קולינרית עם נקיפות מצפון מינימליות.
    לפתיחה טעמנו מבחר סלטים טריים: חומוס, כרובית (הטעים ביותר בעיניי), לבנה, תפוחי אדמה בשמן, גרגר הנחלים ופסטה. אם לא הייתי צריכה לשמור מקום למנה העיקרית הייתי מבקש מילוי מחדש של צלוחיות הסלטים. פלטת סלטים כזו עולה 35 שקל לסועד והיא משביעה וטעימה.
     
    ''
     
     
    מנת הביניים הייתה פלטה של ארבע גבינות עזים מטוגנות. זה מזכיר קצת גבינת חלומי, אולי טיפה מלוח יותר.
    ''
    בעלי לעתיד התענג על מנת רביולי גבינות ברוטב שמנת פיסטוק חלבי, שהייתה מוצלחת מאוד.
    ''
    אני טרפתי בהנאה גלויה מנת שרימפס עם שערות קדאיף. השרימפס מעולה, שערות הקדאיף קראנצ'יות ואת הכל מלווה רוטב צ'ילי מתוק.
    ''
    את הארוחה ליווה יין מצוין- נירו דאבולה. סיימנו את הארוחה עם כנאפה מעולה, פריכה ועסיסית. אם אתם חובבי כנאפה כמו בן זוגי (אם זה היה חוקי הוא לא היה חושב פעמיים לפני שהיה מתחתן עם כנאפה) לא תחמיצו את המנה הזו, ואם אתם לא חובבי הז'אנר טעימה מהכנאפה של וילה נצרת תהפוך אתכם למכורים.
     
    ''
    שאלתי את לואי מה הסוד של הכנאפה שלו. לא באמת ציפיתי לקבל את הסוד (אתם יודעים, לשפים יש נטייה לשמור על המתכונים שלהם קרוב לחזה), אבל ללואי לא הייתה בעיה להסגיר מייד את הסוד: איזון נכון של מים וסוכר, בשילוב צמח העוטרה (פלרגוניום ריחני) שמבשם את הכנאפה בריחו המצוין.
    אספרסו מצוין לי והפוך גדול לו חתמו את הארוחה המצוינת.
    דרג את התוכן:

      תגובות (4)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        10/9/13 12:26:

      צטט: יולילביא 2013-09-09 22:09:25

      רביולי גבינות ברוטב שמנת פיסטוק נראה מעניין

      אכן היה מצוין

       

        9/9/13 22:10:
      מממממממ....מעורר תיאבון......שנת אוכל טוב והנאות לרוב!
        9/9/13 22:09:
      רביולי גבינות ברוטב שמנת פיסטוק נראה מעניין

      ארכיון

      פרופיל

      עדי_רימל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין